Thursday, December 29, 2005

Επιστροφή στη φύση

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Μετά τον Χριστουγενιάτικο πανυγηρισμό επέστραψα (με το ζόρι) στη δουλειά. Δεν αγχώνομαι όμως διότι θα ακολουθήσει ευθύς αμέσως ο Πρωτοχρονιάτικος πανυγηρισμός να με αποζημιώσει. Αυτοί που λένε ότι τα Χριστούγεννα τα χαίρονται μόνο τα παιδιά προφανώς δεν εργάζονται. Από την προυγούμενη εβδομάδα δεν κινείται φύλλο στο γραφείο, όλοι είναι χαλαροί και κανένας δεν έχει απορίες. Κάναμε Χριστουγενιάτικο πάρτυ στο γραφείο, πήγαμε για drinks και τα πλήρωσε η εταιρεία, τώρα θα κάνουμε New Year's Eve party, αύριο θα κόψουμε τη βασιλόπιττα, τόσα events πως να τα προλάβουμε!

Σε κάθε party, μαζευόμαστε οι συνάδελφοι και όποιος messenger μπει από την πόρτα, πίνουμε ζιβανίες και φτηνό κρασί από τις 11:00 το πρωί με άδειο στομάχι, τρώμε ότι πιο αηδιαστικό υπάρχει σε λουκάνικα/χοιρομέρι/καμένη σούβλα κτλ, πάω σπίτι το μεσημέρι και βλέπω literally jingle bells, θέλω όλο το απόγευμα να συνέλθω από το hangover του πρωινού, για να επαναλάβω όλο το πιο πάνω την επομένη.

Η μόνη διαφορά με τα family τραπεζόματα είναι ότι το φαί είναι ελαφρώς πιο glamorous (η σούβλα δεν είναι καμένη) και στα family τραπεζόματα δεν γίνεσαι συνήθως κώλος από το ποτό (έχουμε και μια υπόληψη στην οικογένεια).

Keep walking Jonnie Walker


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.