Thursday, January 12, 2006

Η επίσκεψη του Τζακ Στρο

Η Δρακούνα έχει στα χερια της τις απαιτήσεις της Κυβέρνησης για την επίσκεψη του κ. Τζακ Στρο στην Κύπρο. Νοουμένου ότι τηρηθούν οι πιο κάτω όροι, ο κ. Τζακ Στρο μπορεί να κοπιάσει:

1. Δεν θα συναντηθεί με ψευδοπρωθυπουργούς, ψευδοπολιτικούς, ή άλλους ψευδοκυβερνητικούς των κατεχομένων.
2. Δεν θα μπει σε ψευδογραφεία, ψευδοκτίρια, ψευδομέγαρα κτλ. Επιτρέπεται η είσοδος σε καζίνα ή στην παραλία του πέντε μίλι (καιρού επιτρέποντος).
3. Τώρα που το σκέφτεται η κυβέρνηση, καλύτερα να μην πάει ΚΑΘΟΛΟΥ πουποτζεί (αφού είναι όλα ψευδό, δεν χρειάζεται να πάει.)
4. Ο κ. Στρο μπορεί να συναντηθεί με Τουρκοκυπρίους (αν θέλει, δεν τον πιέζουμε) σε ξενοδοχεία της ελεύθερης και ωραίας Κύπρου. Η Κυβέρνηση εισηγείται το εστιατόριο Fontana Amoroza του Hilton.
5. Τυχόν συζήτηση με Τουρκοκυπρίους μπορεί να έχει ως θέμα μόνο τον καιρό, τα kebab houses στην Αγγλία, και τη γρίππη των πτηνών.
6. Τυχόν σκέψεις για επίσημες επαφές που μπορεί να είχε ο κ. Τζακ Στρο να του περάσουν. Στην Κύπρο ο κόσμος έρχεται για διακοπές και συμπεριφέρεται ως τουρίστας. Η Κυβέρνηση εισηγείται περιβολή σαφάρι, με σορτσάκι, φανελλούδα κόττον (να απορροφά τον ιδρώτα) και πάννινα παπούτσια.
7. Η Κυβέρνηση εισηγείται φεύγοντας ο κ. Στρο να πάρει μαζί του και τις Βάσεις. Μπορεί να κανονιστεί cargo αεροπλάνο να μεταφέρει extra κιλά που θα προκύψουν.


1 Comments:

At 15 January, 2006 22:50, Anonymous Anonymous said...

Έγραψες Δρακούνα, έγραψες!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.