Saturday, March 04, 2006

Παράδοση

Τη Καθαρή Δευτέρα σκοπεύω να κάνω όλα τα παραδοσιακά events που σχετίζονται με εκείνη τη μέρα. Θα φάω του κόσμου τα λαχανικά, ξιδάτα όλων των ειδών και χρωμάτων, θα πιω κρασί μέχρι λυποθυμίας και ενώ δεν τρώω συνήθως ελιές, τη Δευτέρα θα κάνω μια εξαίρεση (μαύρες, πράσινες, τσακιστές, ξιδάτες, όλες).

Τα τσιαττιστά θα τα προσπεράσουμε διότι ο παππούς μας άφησε, και όταν ήταν μαζί μας δεν τραγουδούσε, καθότι Λευκωσιάτης και ως γνωστόν (τουλάχιστον αυτό ακούω τις μέρες του καρναβαλιού) οι Λευκωσιάτες είναι κρυόκωλοι και δεν καρναβαλίζουν.

Αφού ξινίσω το στομάχι μου καλά καλά, κατά τις 7 το απόγευμα που θα έχω πεθάνει από την πείνα (δεν χορτάνεις με το κραμπί και το μαρούλι) θα παραγγείλω αναλόγως μια πίτσα ή ένα submarine για να κλείσει η μέρα ευχάριστα. Άκουσα μπορείς να κλείσεις τη μέρα σου και με ένα McDonalds, αλλά εγώ δεν ξέρω αυτά τα ξενόφερτα, όταν ήμουν teenager, το McDonalds ήταν κάτι που έπρεπε να πάεις σε άλλη χώρα για να βρεις. Το submarine δίπλα από το Picadilly έκανε τη δουλειά του μια χαρά.

2 Comments:

At 05 March, 2006 21:23, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

haha, ego pantos pote en imoun idiaitera fan tou kreatos, alla tin kathara deftera panta etravan to i orexi mou.

epiase me tel tora o pappous kai eipe mou oti tha paei to soi sto xorafi tous (i ek genetis sintaxiouxa giagia mou imish evale kioski gia na perna efxarista tis ores tis me tis filenades tis) kait ha pan jiame. o thios mou me tin ipolipi oikogenia epiasan ton xaderfouli mou na pan na doun to PAO-aek which leaves my family to the event. kofko tin ia rfi mou tha exei poli diavasma kai den tha mporei na parastei...

ti krima pou dne eimai ekei!

 
At 06 March, 2006 10:52, Blogger drakouna said...

"i ek genetis sintaxiouxa.."
:)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.