Sunday, May 21, 2006

Bring your daughter to the slaughter

Αχχχ, τέλειωσε και αυτή η Eurovision. Πάντως ο Καπουτζίδης καλά το είπε: “άμα έχεις δει αρκετές Eurovision στη ζωή σου, ξέρεις ένα περίπου που θα πάνε οι ψήφοι”.

Πολύ το χάρηκα που κέρδισαν οι Lordi. Αποδεικνύουν αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν- ότι οι Σκανδιναβοί μπορεί να είναι ελφρώς ντεμοντέ, αλλά διαθέτουν χιούμορ. Σκοπεύω να ξεθάψω τις αλυσίδες και τα κατάμαυρα μπλουζάκια της ροκ περιόδου μου. Κάπου πρέπει να είναι καταχωνιασμένα και τα Doc. Martens μου (με το σίδερο μπροστά) – αν δεν τα πέταξε η μαμά Δρακούνα. Bρήκα και κάτι κασέτες Deaf Lepard και Judas Priest. Αυτό το καλοκαίρι θα το ρίξω στις ροκιές.

Κάποιος όμως να δώσει μια ενυδατική κρέμα στους Lordi. Σούρωσε το δέρμα τους. Πρέπει να είναι πολύ ξηρό το κλίμα στη Φινλανδία.

Αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Φινλανδίας, η Κύπρος θα κερδίσει τη Eurovision περίπου το 2021 (μετά από 40 αποτυχημένες συμμετοχές). Έχουμε να ελπίζουμε σε κάτι.

Επιπλέον έχουμε σκεφτεί με τον Έτερο τον πλέον διαβολικό τρόπο για να μαζεύει η Κύπρος δωδεκάρια. Αφού οι ψήφοι πάνε αναλόγως περιοχής και σχέσεων (π.χ. οι πρώην Ρωσικές δημοκρατίες ψηφίζουν Ρωσία, οι Σκανδιναβοί και τα Βαλκάνια ψηφίζουν τους εαυτούς τους κτλ) αν, λέμε αν, διχοτομίσουμε την Κύπρο θα δημιουργηθούν αμέσως –τσουπ- άλλες 2-3 χώρες να μας ψηφίζουν. Θα είμαστε πάντα μέσα στην πρώτη δεκάδα. Θα μας ψηφίζει η Βόρεια Κύπρος, το Δουκάτο της Πάφου, τα Ηνωμένα Κοκκινοχώρια Κύπρου, η Ελλάδα (σταθερά), μπορεί και η Τουρκία. Ορίστε, δημιουργήσαμε το δικό μας καρτέλ!!!

Να πως κερδίζονται οι ψήφοι!!!

6 Comments:

At 22 May, 2006 00:37, Anonymous Anonymous said...

Είναι κ η Μαλτα. Αν πείσουμε κ την Σαρδηνία κ την Σικελία να ανακυρηχθούν αναξάρτητα κράτη... ή μερικά ελληνικά νησία: Κρήτη, Ρόδος ίσως; ...

 
At 22 May, 2006 08:30, Blogger drakouna said...

Έπιασες το νόημα!

 
At 22 May, 2006 13:17, Blogger YO!Reeka's said...

Η πλάκα είναι ότι στα ρεπορτάζ έδειχνε κόσμο να βγαίνει εξαγριωμένο από το στ'αδιο και να λέει διάφορες μλκιες, του στυλ "αν είναι δυνατόν να ψηφίσουν αυτά τα αποκριάτικα" κλπ. Λες και η Γιουροβίζιον είναι η γιορτή του πνεύματος! :)

 
At 22 May, 2006 15:51, Anonymous Anonymous said...

ουφ... αν κρατούσα σκόρ για το πόσες φορές άκουσα νεαρές κοπελίτσες από προχτές να λεν "απαναγία μου.. κυριε ελέησον.. εν πολλά φοητσάρικοι.. εγώ εφοήθηκα τους πάντως.. εν το πιστεύκω.. " κλπ... μα που ζουν αυτά τα πλάσματα και φοβούνται τα "τέρατα"; δαμέ τον Τάσσο εν το φοούντε...

 
At 24 May, 2006 22:12, Blogger Giorgio said...

Ev tov foouvte to Tassos, aplos to misouv 8avasima... Egw prosopika 8oro tov tze avakatovvete to stomashi mou...

 
At 24 May, 2006 22:52, Blogger zappa said...

Lordi re mounia!Opws leei kai h sofia

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.