Thursday, June 15, 2006

Αντισταθείτε στη μαυρίλα

Δεν θέλω να αφήσω τη επετειακή μαυρίλα των επόμενων 2 μηνών να μου χαλάσει το κέφι.

Γι’αυτό επανέρχομαι:

11 + 1 πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη σου αν θα διαβάσεις Άρλεκιν και Βάιπερ-Νόρα:

1. Όλοι οι άντρες έχουν διαπεραστική ματιά, ατίθασα μαλλιά, ζυγωματικά, μυώδεις σώματα, ηλιοκαμένο δέρμα, και φυσικά, θεληματικό πηγούνι. Και μυρίζουν τέλεια.


2. Όλες οι γυναίκες έχουν μεθυστικό άρωμα, πλούσια μαλλιά, μάτια που λάμπουν, στητό στήθος, καμπύλες που διαγράφονται σε αέρινα φορέματα και σπανίως φορούν σουτιέν (διότι πως θα διαγράφονται οι θηλές σου όταν κάνει κρύο και ψάχνεις τον γκόμενο πάνω στα ρουμάνια?)


3. Είναι αθώες και δεν κουτσομπολεύουν. Αν μάθουν κουτσομπολιά, τα μαθαίνουν από φίλες τους (δευτερεύοντες χαρακτήρες) και δεν δίνουν σημασία αλλά θα τα θυμηθούν την κατάλληλη στιγμή.


4. Είναι ΟΛΕΣ παρθένες. Όλες είπα. Οι άντρες τις βλέπουν, τις ερωτεύονται και τις ζητούν σε γάμο χωρίς ποτέ να ολοκληρώσουν. Μια φορά μόνο μου έτυχε σε Άρλεκιν να το κάνουν στη μέση, και ο άντρας δεν αντιλήφθηκε ότι η γκόμενα ήταν παρθένα…. (ναι… για ρεαλισμό δείτε κανένα γαλλικό έργο. Εδώ είναι fantasy land.)


5. Οι γυναίκες ουδέποτε επιδιώκουν τη σημασία του άντρα (διότι είναι καλά κορίτσια και αυτά τα πράγματα τα κάνουν μόνο οι τσούλες). Όταν ο γκόμενος τις πλησιάσει μένουν έκπληκτες που τους έδωσε σημασία και τις «διάλεξε» ανάμεσα σε τόσο συναγωνισμό. Το ύφος «σ’εμένα μιλάτε?» does the trick.


6. Όπου ακούς ράντζο, εξοχή, δερμάτινους καναπέδες και μαξιλαράκια, ακολουθεί σκηνή πάθους.


7. Οι άντρες, αν και πάμπλουτοι επιχειρηματίες με οικογενειακή παράδοση, επιμένουν να παντρεύονται παρθένες, να γελούν σαν παιδιά και να είναι αθλητικοί και προστατευτικοί τύποι.


8. Οι γυναίκες δουλεύουν όλες part-time ή και καθόλου.


9. Οι γυναίκες κλαίνε. Οι άντρες κλαίνε. Οι γάτες κλαίνε. Όλοι κλαίνε από πόνο και από πολλή αγάπη (να κλαίνε όταν έρχεται ο λογαριασμός της visa ούτε λόγος).


10. Όταν είσαι άντρας ονομάζεσαι Τζέικ, Πάτρικ, Γκάυ, Ντέρεκ, Τζον, Ρίτσαρντ.


11. Όταν είσαι γυναίκα ονομάζεσαι Μπάρμπαρα, Λίντια, Σούζαν, Μάριαν, Τζέσικα.


11 + 1. Όταν παίζεις σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα ονομάζεσαι Μαρία, Τερέζα, Λάουρα, Χουάνα η Παρθένα. Μην συγχύζετε τα δύο. Τα Άρλεκιν έχουν να κάνουν με πλούσιες οικογένειες της Αγγλίας και της Αμερικής. Οι βραζιλιάνικες σαπουνόπερες έχουν να κάνουν με φτωχούς που γίνονται πλούσιοι (από αγάπη πάντοτε) και βλάχους γαιοκτήμονες. Καμία σχέση μεταξύ των δύο.

6 Comments:

At 15 June, 2006 20:03, Blogger UrbanTulip said...

Προτιμώ τα Άρλεκιν. Γιατί πρώτον έχει πολύ καιρό να δω άντρα με θεληματικό πηγούνι ( πώς είναι το σχήμα δηλαδή;) και δεύτερο είναι πολύ πιο ωραία η διακόσμηση από τις βραζιλιάνικες σειρές που είτε δεν έχουν λεφτά να φάνε είτε έχουν κιτς έπιπλα!

 
At 15 June, 2006 20:44, Blogger YO!Reeka's said...

«σπανίως φορούν σουτιέν (διότι πως θα διαγράφονται οι θηλές σου όταν κάνει κρύο και ψάχνεις τον γκόμενο πάνω στα ρουμάνια?)»
χαχαχαχαχαχαχα δεν παίζεσαι

 
At 16 June, 2006 10:57, Anonymous Anonymous said...

κι εγώ διερωτούμε πως ακριβώς είναι το θεληματικό πηγούνι... δώστε μας κανένα παράδειγμα κανενός σταρ που έχει και κάποιου που δεν έχει για να καταλάβουμε..
επίσης, άμα όλες οι γυναίκες είναι παρθένες οι άντρες πως και δεν είναι.. ή είναι;

 
At 16 June, 2006 11:26, Blogger drakouna said...

Οι άντρες δεν είναι παρθένοι γιατί πως αλλιώς θα είναι "έμπειροι" και προστατευτικοί?

Για το θεληματικό πηγούνι έχω να πω μόνο ένα όνομα:

Ριτζ Φόρεστερ

 
At 03 March, 2007 01:49, Anonymous Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... 50 didrex Free peeing lesbian video Mature woman gang bang thumb Custom dual exhaust for toyota trucks Free gay sex video and picture pamela anderson without makeup affiliate program pacific poker monthly commission example Edward is gay Us design patents Analogies with surveillance http://www.worn-tires.info/Sell-mercedes-online.html coolpics digital camera shemale 2fshemales with monster dicks free pics Live webcams switzerland huge monster black cock anal fuck Free pic of cartoon sex

 
At 06 March, 2007 22:30, Anonymous Anonymous said...

Excellent, love it! » »

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.