Monday, July 10, 2006

Να σου βάλω ποτό?

Δεν μπορώ να κάνω τη Star Kipros για πολύ. Κουράστηκα να μην σκέφτομαι. Θέλω ένα πιο challenging ρόλο, ένα ρόλο δυναμικό, που να έχει όμως να αντιμετωπίσει δύσκολες αποφάσεις στη ζωή του, να έχει και μια ανεπαίσθητη μελαγχολία, ένα μυστήριο κατιτίς.

Ο Έτερος εισηγείται να κάνουμε το Ρωσικό χορόδραμα «Pambos paei kapare». Όπου εγώ θα έχω το ρόλο της Ροξάνας, της μελαγχολικής χορεύτριας που μεγάλωσε με το Μπολσόι και τη Λίμνη των Κύκνων της, αλλά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας την έφεραν στην αγκαλιά του Pambos. Ο Έτερος εννοείται θα κάνει τον Pambos, και για να μην είναι εντελώς χώρκατος, θα πούμε ότι μικροπαντρεύτηκε με το ζόρι και η γυναίκα του δεν καταλαβαίνει τον περίπλοκο εσωτερικό του κόσμο που ποθεί να δείξει τρυφερότητα αλλά τα σκληρά πρότυπα των αντρών της χώρας του τον θέλουν σκοτεινό και λιγομίλητο (και να μην κάνει τις τρίχες του με laser – σημαντική λεπτομέρεια-).

Ο Pambos πάει όποτε μπορεί στο καπαρέ (με την πρόφαση ότι θα πάει κυνήγι, έφεδρος, άσκηση του στρατού, μάζεμα καππαρκού κ.α.) Η Ροξάνα τον περιμένει πάντα με ένα μελαγχολικό διάφανο χαμόγελο που θυμίζει στέπα της Σιβηρίας, ώσπου ένα βράδυ ο Pambos την παίρνει και φεύγουν.

Εδώ διακόπτω τον συνειρμό του Έτερου για να υποδείξω ότι υπάρχει λάθος στο σενάριο. Πως θα φύγει ο Pambos μαζί με τη Ροξάνα, αφού ο Pambos είναι ήδη παντρεμένος? Να τηλεφωνήσει η γυναίκα του Pambos στο immigration και να συλλάβουν τη Ροξάνα για παράνομη? Όχι βέβαια, πρέπει πρώτα να χωρίσει για να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη Ροξάνα. Θα κάνουν 2 ξανθά παιδιά, τα οποία η Ροξάνα θα πακετάρει και θα φύγει μαζί τους για τη Ρωσία (αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει κυπριακά διαβατήρια) αφήνοντας τον Pambos μόνο και έρημο.

«Το έχεις καταντήσει πολύ καταθλιπτικό το σενάριο.» παρατηρεί ο Έτερος.
«Και ο Τσέχωφ είναι καταθλιπτικός. Και εφόσον είμαστε ΚΑΙ οπαδοί του γαλλικού κινηματογράφου (γκόμενα πίνει καφέ-γκόμενα καπνίζει άφιλτρα τσιγάρα-αμέσως επόμενη σκηνή-γκόμενα πηδιέται με πρωταγωνιστή), αυτό είναι πιο ρεαλιστικό σενάριο. Χαρασιώ?»
«Μα εγώ δεν παίζω Τσέχωφ. Φαντασίωση θέλω να κάνω. Δεν κάνεις την ανυποψίαστη νοικοκυρά? Έστω την παρεξηγημένη playmate.»
«Σου είπα δεν υποδύομαι χαζούς ρόλους, θέλω κάποια που να σκέφτεται.»
«Ε γι’ αυτό σου λέω παρεξηγημένη playmate

2 Comments:

At 10 July, 2006 15:07, Anonymous Anonymous said...

Άι λοβ Pambos!

 
At 10 July, 2006 15:17, Blogger Psipsinel said...

hahaha telio!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.