Friday, July 07, 2006

Star Kipros

Σας παρουσιάζουμε έκτακτα την τελευταία φιναλίστ των καλλιστείων.

Ονομάζεται Δρακούνα, κατάγεται από τη Λευκωσία, ήταν κάποτε 18 χρονών, και σίγουρα κάποτε υπήρξε και τελειόφοιτη λυκείου. Μην ακούτε τις κακές γλώσσες, δεν έμεινε ποτέ ιδία τάξη.

Η Δρακούνα θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον με το μόντελιγκ (όταν μάθει να το προφέρει), και προς το παρόν κάνει πρόβες μπροστά από τον καθρέφτη της.

Είναι ευαίσθητη, πεισματάρα, ντροπαλή, έξυπνη, σπιρτούλα, δυναμική, βιονική, ανεξάρτητη, φιλική, καταδεκτική, συμπονετική και πολύ μετριόφρων.

Πρότυπο της είναι η Άννα Βίσση (αν και Σκαλιωτού) γιατί είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα που κάνει διεθνή καριέρα στην Ελλάδα, όπως αυτήν που θέλει να κάνει η Δρακούνα.

Έχει ύψος:
Με φλιπ-φλοπ: 1.70
Mε στιλέτα: 1.85
Με τα χέρια ανάταση: 2.30

Στην ερώτηση αν προτιμά να είναι μεγάλο ψάρι σε μικρή θάλασσα, ή μικρό ψάρι σε μεγάλη θάλασσα, η Δρακούνα απαντά ότι:

«Θα ήθελα να είμαι μικρό ψάρι σε μεγάλη θάλασσα διότι δεν θέλω να τραβώ την προσοχή πάνω μου, αλλά άκυρο διότι θέλω να γίνω μοντέλο άρα θέλω να τραβώ την προσοχή πάνω μου και καλύτερα να είμαι μεγάλο ψάρι σε μικρή θάλασσα, αλλά μεγάλο ψάρι να μην σημαίνει απαραίτητα και παραπάνω κιλά διότι τι μοντέλο θα γίνω, και γενικά δεν ξέρω τι να απαντήσω, συγχύστηκα, μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού? Σας παρακαλώ, με δυσκολεύετε, δεν μου αρέσει το ψάρι, το κοινό θα με βοηθήσει, I have always depended on the kindness of strangers, κάπου το άκουσα αυτό, νομίζω στο Λεωφορείο ο Πόθος, που είναι και το αγαπημένο μου έργο που παίζει μέσα η Βίσση (πως είπατε, δεν είναι ηθοποιός? και το φιλμάκι με το κόκκινο φορεμα??). Άλλη ερώτηση?»

Στην κατηγορία Αρμονία Σώματος η Δρακούνα παίρνει 10 άριστα διότι:
- Μπορεί να περπατά και να μιλά ταυτόχρονα
- Μπορεί να οδηγεί με το ένα χέρι, να κρατά το κινητό με το άλλο και κατά διαστήματα να αλλάζει ταχύτητες, ενώ με το ένα μάτι βλέπει το δρόμο και με το άλλο προσέχει να μην τη δει κανένας αστυνομικός και τη γράψει.
- Κάποτε μπορούσε να κάνει και σπαγκάτο.

Η Δρακούνα σας υποόσχεται ότι θα βάλει μέσο για να βγει πρώτη και καλύτερη και θα φέρει στα καλλιστεία και τους 486 γνωστούς και φίλους της για να την υποστηρίξουν ένθερμα και πάνω απ'όλα αυθόρμητα. Αν δεν βάλεις μέσο στα καλλιστεία, που αλλού να βάλεις σε αυτή την άπονη ζωή??

9 Comments:

At 07 July, 2006 10:48, Anonymous Anonymous said...

Πόσον επήεν η θερμοκρασία στην Λευκωσία είπαμεν; :)

Κύκκος

Υ.Γ. Τελικά το ΟΧΙ του Έτερου κάμνει εξίσιου μεγάλη ζημιά με τζείνον του Μουττά.

 
At 07 July, 2006 11:11, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

hehe akousa oti fetos itan i teleftaia fora pou tha ginoun kallistia, giati den kataernoun na vroun 13 OMORFES finalist, pragma pou exei os apotelesma na vriskoun apo metries eos asta na pane.

epi tou thematos troa, os feministria diafono me aftou tou eidous tis diorganoseis. efxaristo:)

 
At 07 July, 2006 11:23, Anonymous Anonymous said...

Μα πως θα είμαστε κράτος χωρίς Καλλιστεία? Σόρυ αλλά εφκάλαν μας που τη Eurovision, αν χάσουμε και το Miss World, που πάμε? Σας ερωτώ φίλοι και φίλες...

ε, ρε Ματσάκη που είσαι να διαμαρτυρηθείς για την αδικία και τον ξεπεσμό?

 
At 07 July, 2006 11:31, Anonymous Anonymous said...

λυπάμαι δρακούνα, αλλά το όριο ηλικίας για διεκδίκιση του τίτλου της Σταρ Κύπρος είναι 24(!!!) χρονών! (-αν είναι δυνατόν!24!)

 
At 07 July, 2006 11:58, Blogger drakouna said...

Άμα βγάλεις έξω τα καλοκαίρια, είμαι 15 χρονών.

 
At 07 July, 2006 13:00, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

Πάλι καλά που δεν έχει κατώτατο όριο στην νοητική ηλικία…

 
At 09 July, 2006 00:04, Anonymous Anonymous said...

Where can I vote for you, Drakouna? Και καπνίζεις και κάνα τσιγαράκι ενώ κάνεις αυτά που κάνεις ενώ οδηγάς; Women r so multitasking it is just amazing.

 
At 16 February, 2007 14:18, Anonymous Anonymous said...

Very nice site! » »

 
At 23 June, 2007 18:15, Anonymous Anonymous said...

E POY NA PAN SE KALISTIA OI YILOMOUTTES OI KIPRAIES EKATANTISAMEN STIN KIPRO NA TA 8EWROYME OULLA KATWTERA GIA MAS...ELPIZW SINTWMA NA FEROUME TA MILIA MAS YIATI I KIPROS DEN PAI KALA

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.