Friday, September 22, 2006

Ξεματιάστε, γρήγορα!!

Μα τι θα γίνει επιτέλους με τους παρουσιαστές των δορυφορικών προγραμμάτων???

Τη μια σκοτώνεται ο Steve Irwin από ένα σαλάχι (whatever that is) και μένουμε με "δκυό σιείλη καμένα" διότι πως θα ενημερωνόμαστε για environmental τρόπους πως να μετακινήσουμε κροκόδειλους, ελέφαντες, κοάλα και άλλα κατοικίδια ζώα??


Χθες μαθαίνω ότι ο Richard Hammond, παρουσιαστής του Top Gear και του Brainiac (παρακολουθώ και τα δύο μετά μανίας) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε ατύχημα καθώς προσπαθούσε να οδηγήσει το Jet-powered dragster που πριν λίγο καιρό έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας στην Αγγλία. Βασικά έτρεχε με ταχύτητα 280χλμ σε ένα δίαυλο αεροπλάνων όταν έχασε τον έλεγχο και κατέλειξε σε ένα χωράφι, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Γύριζε το επόμενο επεισόδιο του Top Gear. Ελπίζω να είναι καλά, έχει και δύο μικρές κόρες. Ο Έτερος παρακαλείται να αφήσει τη βαλίτσα ήσυχη, δεν μετακομίζουμε στην Αγγλία και δεν νομίζω η εκπομπή Top Gear να ψάχνει ήδη για αντικαταστάτη του Hammond.


Ακόμα λίγο και θα μάθουμε ότι ο Στράτος του Βέρα στο Δεξί πέθανε στην έρημο της Τυνησίας και ακυρώνεται ο τρίτος κύκλος της σειράς...

Παπακαλιατίαση έπαθαν όλοι????

6 Comments:

At 22 September, 2006 14:16, Anonymous Anonymous said...

Nooooooo....

όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο!

Έμεινε να τραυματιστούν οι δύο Myth Busters και τα δορυφορικά θα κατεβάσουν τα ρολά...

Λες να τους έκανε επίσκεψη ο Μητσοτάκης???

 
At 22 September, 2006 14:23, Blogger drakouna said...

Το επόμενο βήμα είναι να σπάσουν κανα πόδι τα κορίτσια του Playboy Mansion καθώς παίζουν στην πισίνα και να τις χάσουμε και αυτές!!

 
At 22 September, 2006 14:42, Blogger Ttallou said...

καλά νέα από την greek tv:
Ο Παπακαλιάτης συνεχίζεται οσονούπω, ο Στράτος θα σωθεί στην Τυνησία από τους ΓΧΣ και οι S1NGLES συνεχίζονται.

 
At 22 September, 2006 15:19, Anonymous Anonymous said...

"Το επόμενο βήμα είναι να σπάσουν κανα πόδι τα κορίτσια του Playboy Mansion καθώς παίζουν στην πισίνα και να τις χάσουμε και αυτές!!"

Δεν τις φοβάμαι αυτές...
έχουν... γερά σωσίβια!

 
At 22 September, 2006 20:51, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα μας, έχεις λάβει το e-mail μου: Δ.Μ.

 
At 23 September, 2006 03:41, Blogger Ttallou said...

για τον Έργουιν διάβασε τα παρακάτω:

"10 δηλητηριώδη σαλάχια, όμοια με εκείνο που σκότωσε πριν από περίπου 10 μέρες τον Αυστραλό ζωόφιλο, φυσιολάτρη, παραγωγό ντοκιμαντέρ και ιδιοκτήτη πάρκου με κροκόδειλους και φίδια, Στιβ Εργουιν, 44, βρέθηκαν νεκρά την εβδομάδα αυτή σε θαλάσσια νερά στην Πολιτεία του Κουίνσλαντ και πιστεύεται πως πρόκειται για έργο φανατικών οπαδών του Εργουιν, που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθούν για τον θάνατο του ήρωά τους. Θανάσιμα τσιμπήματα από δηλητηριώδη σαλάχια, που μπορεί να φτάσουν σε μήκος ακόμα και τα 20 εκατοστά, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο."

© Χρήστος Μιχαηλίδης (εν Κυπραίος!), Ελευθεροτυπία, 16.9.2006

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.