Monday, October 09, 2006

I will survive

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Από τη στιγμή που άκουσα ότι θα γυριστεί Survivor με Έλληνες και Τούρκους παίκτες αποφάσισα να ΜΗΝ το παρακολουθήσω. Είναι μια προσωπική και συνειδητή απόφαση από την οποία θα προσπαθήσω να μην παρεκκλίνω, έστω και αν δεν θα μπορώ να συζητώ τα καθέκαστα στη δουλειά, έστω και αν πρέπει να εξορίζομαι σε άλλο δωμάτιο όταν το δείχνει η τηλεόραση.

Έδειξε μόνο 3 επεισόδια και ήδη άρχισαν τα σχόλια τύπου «οι Τούρκοι είναι πιο macho, πρέπει να τους νικήσουμε, δεν γίνεται να μας νικήσουν, Σμύρνη-Κύπρος-Παναμάς, εδώ θα πάρουμε ρεβάνς» και άλλα χαριτωμένα. Δεν έχω καμία επιθυμία να βλέπω Έλληνο-Τουρκικό πόλεμο σε επεισόδια 2 φορές τη βδομάδα. Αρκετή ιστορία δεν μάθατε? Θέλετε κι άλλη? Είστε τελικά κρυπτό-αιμοβόροι, παραδεχτείτε το.

Διότι αν και καλά το πρόγραμμα Survivor ήθελε να προβάλει παίκτες από 2 διαφορετικές χώρες για προώθηση του diversity και της φιλίας των λαών (λέμε), γιατί δεν έβαλε Έλληνες και π.χ. Ιταλούς? Ή Έλληνες και Σουηδούς? Όχι, έπρεπε να βάλει Έλληνες και Τούρκους, με τη γνωστή κόντρα και τα απωθημένα, να ψηλώνει η πίεση μας και να ξυπνά ο κρυμμένος ΟΥΚας μέσα μας (έλα τώρα που δεν θέλεις τους Έλληνες να κερδίσουν, σε πιστέψαμε).

Προφανώς το θέμα πουλάει, αλλιώς δεν θα γυριζόταν. Τι λαμπρή ιδέα! Να βάλουμε 20 αντιπροσώπους να διαγωνιστούν, να μαλλιοτραβηχτούν, να βριστούν και όλοι εμείς να βλέπουμε. Κάπου διάβασα ότι και οι αρχαίοι, καμιά φορά όταν μαζευόταν στρατός να πολεμήσει, έβαζαν του καλύτερους τους να πολεμήσουν μεταξύ τους σε στυλ gladiators (αντί να σφαχτούν ομαδικά) και ο νικητής λογιζόταν ότι κέρδισε και τη μάχη. Και μετά ευτυχισμένοι πήγαιναν σπίτια τους.

Άσε που ήδη διακρίνεται μια ηττοπάθεια από μέρους των Ελλήνων, όπου ένας παίκτης έφυγε αναγκαστικά και ένας άλλος έφυγε με εντερικά. Αφού τα άτομα πήγαν για χαβαλέ και διακοπές στον Παναμά, σιγά μην κάτσουν να ζορίζονται για χάρη όλων εμάς που ανεβάσαμε το λάβαρο και περιμένουμε να πάρουμε εκδίκηση για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, τις βαρέλες που μετακινούνται στα Στροβίλια, την Πόλη και την Κερύνεια. Οι Έλληνες παίκτες στην τελική, δεν έχουν τέτοιες βλέψεις, βολεύονται και με λίγο κοτόπουλο στα κάρβουνα.

Γι’ αυτό λέω, αυτή τη σειρά ΔΕΝ θα την παρακολουθήσω.

5 Comments:

At 09 October, 2006 10:25, Blogger Ttallou said...

Είναι πράγματι μαλακία η ιδέα.
Έως και "επικίνδυνη".

 
At 09 October, 2006 15:43, Blogger YO!Reeka's said...

πλάκα πλάκα είναι τελείως σοβινιστικό, και προσπαθούν να τους το βγάλουν όσο γίνεται. δεν ξέρω αν στη συνέχεια είναι αλλιώς, αλλά τώρα μαύρο χάλι. γενικά όμως και όλα τα ριάλιτι είναι βαρετά.

 
At 09 October, 2006 16:32, Blogger zappa said...

opws exw pei kai allou. O eksandrapwdeismos tou an8rwpou kai ths aksioprepeias tou, sto onoma ths oikonomias ths agoras......o fasismos poulaei

 
At 09 October, 2006 18:06, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

an nikisei ellinas na vgite stin platia eleftherias na paizete pouroudes:P

 
At 10 October, 2006 15:18, Blogger zappa said...

εγω 8α βγω και 8α πεταω μολοτωφ σε κρετινους με ελληνικες σημαιες

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.