Thursday, November 23, 2006

Κ.Κ.Κ.

Είδες γιατί δεν πρέπει να παρακολουθείς τις ειδήσεις το βράδυ? Είδες γιατί δεν πρέπει να παρακολουθείς τις ειδήσεις ΚΑΘΟΛΟΥ??

Και εκεί που έβλεπαν ειδήσεις (βασικά ήθελαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μετά τις ειδήσεις και έκαναν υπομονή) της μιας της στάθηκε η πίτσα. Του άλλου του έμεινε μετέωρο το σουβλάκι. Της άλλης έσταξε η σάλτσα πάνω στο τρικούδι της από τον αποτροπιασμό. Μια άλλη ξέχασε να ισιώσει τα μαλλιά της. Όλοι καταδίκασαν με βδελυγμία.

Σιγά μην τους έφυγε και καμιά παρανυχίδα.

Πάντως οφείλω να παρατηρήσω ότι πήρε μόνο 3 χρόνια στους κυρίους Zorro να ανακαλύψουν τους Τουρκοκύπριους στην Αγγλική Σχολή. Πράγμα λογικό, διότι η Αγγλική Σχολή είναι καλά κρυμμένη μέσα στους δαιδαλώδεις δρόμους και τα στενοσόκακα της Dhaka και της αγοράς του Αλ Χαλίλι και δύσκολα εντοπίζεται. Με τόσο καλό προσανατολισμό είμαστε σίγουροι ότι όταν τα παλικάρια αυτά πάνε με το καλό στρατό, θα γραφτούν όλοι τα ΛΟΚ και στα ΟΥΚ για να τύχουν σκληρής εκπαίδευσης ώστε να βρουν eventually το δρόμο και να ελευθερώσουν… το Λυθροδόντα.

….Μην ξεχάσετε τα σταυρουδάκια σας….

Την πιο καλή παράσταση νομίζω έδωσε ο θηλυκός Χατζηνικολάου της Κύπρου που υστερικά ανέκρινε μαθητές/καθηγητές και γονείς:

«ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ????
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΑΣ???
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ???»


Χωρίς βέβαια να περιμένει απάντηση (όλοι προσπαθούσαν να της πουν όχι αλλά αυτή η απάντηση δεν θα αύξανε τη θεαματικότητα), έκοψε έραψε και βρήκε το πρόβλημα. «Μας καταπιέζουν τη πίστη! τα σύμβολα μας! τα ιερά μας!!!»


ΥΓ: Αυτή η υπόθεση έχει και μια παράμετρο που λόγω του ότι δεν έχω σχέση με το σχολείο, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Επειδή εμπιστεύομαι τους bloggers περισσότερο από τους δημοσιογράφους, ελπίζω εκείνοι που ξέρουν να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Επιφυλάσσομαι.

1 Comments:

At 23 November, 2006 09:30, Blogger shashoura said...

xmm....

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.