Wednesday, January 24, 2007

Με αεροπλάνα και βαπόρια (2)

Κύπρια γκόμενα – Έλληνας στρατιώτης: Με Έλληνας στρατιώτης δεν εννοώ ΕΛΔΥΚάριος (δεν έχω εντριφήσει αρκετά το θέμα και δεν μπορώ να γράφω ανακρίβιες). Εννοώ Έλληνας που κάνει το στρατιωτικό του στην Ελλάδα. Κανονικός Έλληνας. Διότι πάμε και σπουδές. Και είμαστε κοινωνικά και φιλικά άτομα και γνωρίζουμε κόσμο. Και μετά αυτός ο κόσμος πάει στρατό.

Η αγαπημένη μας ηρωίδα η Σκεύη που την παράτησε ο Άντρος τότε στα νιάτα της, πήγε να σπουδάσει και γνώρισε το Μανώλη από την Αθήνα. Σπούδασαν μαζί τραλαλί τραλαλό, και τώρα που τέλειωσαν, ο Μανώλης θα πάει στρατό και η Σκεύη πίσω στην Κύπρο.

Τις τελευταίες μέρες πριν το δακρύβρεχτο αποχωρισμό κάνουν sex ασταμάτητα. Πανικός σου λέω. Πάνω, κάτω και πλαγίως. Κάνουν sex λες και θα έρθει το τέλος του κόσμου και το τελευταίο πράγμα που θέλουν να θυμούνται είναι τι χρώμα βρακί φορούσαν. Έρχεται η μαύρη μέρα και κάνουν ένα απίστευτα περίπλοκο σχέδιο συναντήσεων και τηλεφωνημάτων. «Θα σε αγαπώ για πάντα» και άλλα μπλα μπλα και χωρίζουν.

Η Σκεύη δεν μασάει τις κορώνες τύπου «θα με φάνει οι Τούρκοι» διότι έχει μια άλφα προ-υπηρεσία σε στράτευμα και ξέρει ότι στον στρατό, το μόνο που σε τρώει είναι η ανία και η μιζέρια. Πάει πίσω Κύπρο και τρώγεται να κανονίσει να πάει πίσω στην Ελλάδα. Και κολυμπώντας πάει, δεν έχει πρόβλημα, θα κάνει και γαμώ το κορμί. Ο Μανώλης τελειώνει τη βασική του εκπαίδευση και θα βγει για μερικές μέρες. Η Σκεύη θέλει να πετάξει ΤΩΡΑ και λέει ότι θα πάει στις κολλητές της στην Αθήνα. Μαζεύει ότι ψιλά διαθέτει και πάει Αθήνα με την φθηνότερη πτήση (η ώρα 5 το πρωί και κάθεται μέσα στην τουαλέτα). Πάει σε φτηνό ξενοδοχείο και περιμένει τον Μανώλη που εμφανίζεται 4 ώρες αργότερα όπως το φάντασμα.

Δεν έχει σημασία που ο Μανώλης διέθετε μακρύ μαλλί και μούσι και τώρα είναι όλα κομμένα πρώτο νούμερο. Κάνουν πάλι sex λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Και αμέσως μετά ο Μανώλης πέφτει ξερός από την κούραση και το μόνο που θέλει είναι ένα σουβλάκι στην πίτα (μάλλον κάνε τα 3). Η Σκεύη μπορεί να:

Α) νευριάσει
Β) εξαγριωθεί με την τύχη της που θέλει sex και ο Μανώλης κατέθεσε τα όπλα
Γ) πάει να φέρει τα σουβλάκια. (δεν θα ξυπνήσει κάποτε?)

Η Σκεύη μάλλον θα διαλέξει το Γ διότι δεν έχει και άλλη επιλογή. Μετά από 3 μέρες sex και χαράς, επιστρέφουν όλοι στη βάση τους και συνεχίζουν να σκάνε από το κακό τους. Ο Μανώλης παίρνει μετάθεση σε ένα στρατόπεδο στην Πάτρα. Με χίλια ζόρια κανονίζεται νέα συνάντηση.

Η Σκεύη παίρνει το αεροπλάνο και φτάνει χαράματα και πάλι στην Αθήνα (στους γονείς είπε ότι πήγε και πάλι στις κολλητές). Πάει τρέχοντας στο σταθμό των ΚΤΕΛ και παίρνει το λεωφορείο για Πάτρα. Κάποιες ώρες και 2 Panadol αργότερα φτάνει στην Πάτρα και πάει σε φτηνό ξενοδοχείο όπου βρίσκει επιτέλους τον Μανώλη. Αυτή τη φορά κάνουν sex και ο Μανώλης δεν πέφτει ξερός αλλά η Σκεύη… αδιαθετεί. Αποφασίζουν να κάνουν κάτι άλλο από sex και βγαίνουν έξω. Τρώνε σουβλάκια και κάθονται στο λιμάνι. Καταλήγουν σε επαρχιακό κιτς club με δωρικές κολώνες και ροζ μπαρ με καθρέφτη από πίσω. Αλλά είναι μαζί και μες το κιτς είναι ευτυχισμένοι. Τελειώνει και αυτή η συνάντηση.

Ο Μανώλης τώρα μετατίθεται στην Ρόδο. Η Σκεύη μηχανεύεται σχέδιο δράσης να φτάσει στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο που έχει προσφορά £28 με επιστροφή, σε εσωτερική καμπίνα στο υπόγειο παρέα με άλλα τρία άτομα. Θα είναι στη Ρόδο για 12 ώρες basically αλλά προλαβαίνουν, ο Μανώλης θα είναι ήδη εκεί. Αξίζει τον κόπο.

Στο καράβι η Σκεύη ανακαλύπτει ότι η Ένωση Αγωνιστών και άλλοι Πολεμόχαροι Φίλοι κάνουν επετειακή κρουαζιέρα και το καράβι είναι γεμάτο συνταξιούχους που νομίζουν ότι οι αγώνες τους απέδωσαν καρπούς και ζούνε την προσωπική τους dolce vita. Η Σκεύη πιάνει μια γωνιά στο κατάστρωμα (ευτυχώς είναι καλοκαίρι) και μένει ακίνητη…. για 12 ώρες μέχρι να φτάσουν στη Ρόδο. Βγαίνει έξω από το πλοίο πρώτη και πέφτει μέσα στην αγκαλιά του Μανώλη που την περιμένει στην προκυμαία….

Ή ακόμα καλύτερα με δραματικό ύφος:

…Το πλοίο δένει τους κάβους του, ανοίγει η μπουκαπόρτα, η Σκεύη με navy blue κάμπριο παντελόνι, αθλητικά μπεζ all star πάνινα παπούτσια και ριγωτή άσπρη-μπλε μπλούζα με κόκκινο φουλάρι στο λαιμό που ανεμίζει ελαφρά με το πρωινό αεράκι, πετάγεται στην προκυμαία (σαν διαφήμιση του blue marine είναι αλλά ταιριάζει στην περίσταση). Κοιτάει το πλήθος και πέρα από τις ταμπέλες rooms rent και τα τουριστικά πούλμαν βλέπει τον Μανώλη με την κάτασπρη στολή του να την περιμένει (μόλις αποφάσισα ότι ο Μανώλης είναι ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό με χαρακτηριστική άσπρη στολή Πόπαυ). Τρέχει σε slow motion να τον συναντήσει, τρέχει και αυτός, τα πλήθη χειροκροτούν και έχουν ξεχάσει προς στιγμή την ταλαιπωρία τους. Αγκαλιάζονται θεαματικά, τη σηκώνει ψηλά, τον φιλά παθιασμένα, άσε, ανατρίχιασα. Που είναι ο Φίνος Φιλμ όταν τον χρειάζεσαι….

Και μετά ακολουθεί 12ωρο μαραθώνιο sex και σουβλάκι. Και αφού ο Πόπαυ, σόρυ ο Μανώλης είναι ναυτάκι, ρίχνει και ένα ζεϊμπέκικο περιποιημένο αφιερωμένο στη Σκεύη.



Παραδεχτήκατε τη Σκεύη ή ακόμα?





Ακολουθεί επόμενο δραματικό επεισόδιο: Κύπρια γκόμενα – ξένος στρατιώτης

23 Comments:

At 24 January, 2007 09:39, Blogger Χωρίς-σουξέ said...

Ουδεμία Kύπρια δεν θα δεχόταν στρατιωτάκι της ΟΥΝΦΙΚΥΠ 'η των κατοχικών στρατευμάτων. Το επόμενο επισόδιο δεν πείθει και ακούγεται sci-fi...

Ευχαριστούμε για την πρωινή ψυχαγωγία, μας κάνατε και γελάσαμε πρωι πρωί...

Άντρος

 
At 24 January, 2007 09:49, Anonymous Anonymous said...

^ Ε ας μην προτρέχουμε... ας το διαβάσουμε πρώτα και μετά....

 
At 24 January, 2007 09:50, Blogger drakouna said...

A, βιάζεστε αγαπητέ, δεν μίλησα για ΟΥΝΦΙΚΥΠ ή κατοχικό στρατό!!

 
At 24 January, 2007 09:54, Anonymous Anonymous said...

α, διαφωνώ χωρις-σουξε! Άμα έχει πλακώσει η Αργεντινή στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ, όλο και κάποια θα βρεθεί να θέλει να ζήσει τον "απόλύτο έρωτα" με τον (νομίζει) "απόλυτο λατίνο εραστή".
Άντε, με το καλό και το επεισόδιο Κύπρια- Μόνιμος!

 
At 24 January, 2007 10:35, Anonymous Anonymous said...

xaxa!
egw eparadextika tin!

(anamenw tin synexeia...)
:))

 
At 24 January, 2007 11:54, Blogger Fraoula said...

Ki egw eparadexthka thn! An vevaia allaksei to Skevi/Skevou/Paraskevou se Vivh as poume (ma aporw pws den ths to zhthse kai o Ellhnas stratiwths!) 8a thn paradextw akomh perissotero.

 
At 24 January, 2007 11:58, Blogger drakouna said...

Πως μπορεί μια αληθινή Κυπραία να ονομάζεται Βιβή? η Ζέτα? η Τζίνα? Σκεφτήτε ρεαλιστικά σας παρακαλώ.

 
At 24 January, 2007 11:59, Blogger Fraoula said...

5

 
At 24 January, 2007 11:59, Blogger Psychia said...

Μεγάλη ταλαιπωρία η σχέση με στρατιώτη, ανεξαρτήτως προέλευσης. Άσε, κουράστηκα ήδη. Προτιμώ τον ρόλο της Πηνελόπης.

 
At 24 January, 2007 12:01, Blogger Fraoula said...

5 Kypraies Tzines eixame sto uni. H allh Paola (apo to Pavlina), h allh Lidia (o tonos sto Li, apo to Ludia, o tonos sto Di).

 
At 24 January, 2007 12:12, Blogger Demetris said...

Sex, Souvlaki, RPG!

Ixera to oti ehoume jai 'meis triptyho gamwto!
Thank you Drakouna.

 
At 24 January, 2007 12:20, Blogger YO!Reeka's said...

της Σκεύης το επίθετο πώς είναι, Σκεύη Ηδονής;
χα χα χα χα

 
At 24 January, 2007 12:29, Anonymous Anonymous said...

teleio! panw pou eixa pethimisei tin mparmpara... alitheia ti kanei afti i psixi?

tha ithela omws kai bonus episode (opws vazoun sta dvd ta backstage) drakouna-eteros how it all started! ;-)

 
At 24 January, 2007 13:04, Anonymous Anonymous said...

Σκεύη Ηδονής;

:-) :-) τέλειο!

 
At 24 January, 2007 13:49, Anonymous Anonymous said...

Sovara re Drakouna! Mono esi ta ixes me Italo stratiwti pu meta efige yia Greenock (iperoxi poli)... I don't think it counts yia generalisation!

 
At 24 January, 2007 13:56, Blogger drakouna said...

άλλη φορά θα βάζω preveiws στο Τηλε Ώρες να μην προτρέχετε τα επεισόδια.

Sorry αλλά τον Έταιρο τον γνώρισα μετά που ξεμπερδεψαμε (όλοι) από το στρατό:)

Που το είδες υπέροχο το Greenock??
Say no to drugs!!!

 
At 24 January, 2007 15:04, Blogger the Idiot Mouflon said...

Τι, δεν θα μας γράψεις για τις ψυχ-ΕΛΔΥΚ;;;;

Αλλά που να ξέρεις; Είσαι μικρή...

 
At 24 January, 2007 18:31, Blogger Marlen said...

Ο Μανώλης πάει απόσπαση στη Λήμνο γιατί εν πιο trendy παραμεθώριος που την Ρόδο και η Κούλλα κάθεται στα βραστά της αφού 1 αεροπλάνο και 1 καράβι είναι πλέον απαγορευτική απόσταση. Ο Μανώλης σε κάθε έξοδο τρέχει στο μοναδικό ιντερνετ καφέ του χωριού όπου βρίσκεται με τους 50 κατοίκους και τις 60 κατσίκες και ξημεροβραδιάζεται... στο fifa. Η Σκεύη ξημεροβραδιάζεται πάνω που το τηλέφωνο και προσπαθεί να κρατήσει επαφή. Αναπολεί τις καυτές βραδιές, το καυτό σουβλάκι, ενώ ο Μανώλης γκρινιάζει συνέχεια για τις κακουχίες (πάλι έκαμε crash το ρημάδι το pc). Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέχρι να απολυθεί ο Μανώλης αλλά η Σκεύη δεν αντέχει και τον απολύει πρώτη. Η Σκεύη ανοίγει κομμωτήριο στα Λατσιά με χρηματοδότηση που τον παπά της και ο Μανώλης κάθεται για 6 μήνες σπίτι παίζοντας fifa για να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που έπαθε με τις κακουχίες και τον καπάκι χωρισμό.

Ειμαι fun spoiler :)

 
At 25 January, 2007 01:24, Blogger Greek Warrior said...

Tssss... Πώς τα λέει, ρε παιδια!

Εγώ πάντως παραδέχτηκα τη Σκεύη, αλλά θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει μετά μ' αυτή την κοπέλα; Θα βρει στο τέλος την πραγματική ευτυχία που την ψάνχουμε και μεις;

 
At 25 January, 2007 01:58, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

vasika exo na po orismena pramata gia tis sxeseis me stratiotes

1) protimiste aftous stis diavivaseis. otan fkaloun noumero tilefoniko, einai dorean
2) kamnete oti EN XERETE entalos paeis sto stratopedo. emena akoma pistefkoun me ama tous lalo oti en xero pou en i athalassa. glitoneis tin thitia os deliveryboy
3) min tous kalomathete oti tha fkallete 2-4 mazi tous, giati jini ouloi mera jimounte, eseis oi kaimenoi pate sxoleio. ama ftaseis kai kalomatheis tous kai meta, etelioses. mega lathos
4) oti ji an sas poun men pistefkete, tipote en tous kamnoun jimesa
5) en ftaite pote eseis an efaan filaki. provlima TOUS an den elegxan tis kavles tous kai efian skastoi. NOT YOURS. as men efefkan, en kanei pou tous ekatsete, oi na fkenoun je poupano
6) OTIDIPOTE kai na isxiristoun, eseis den ferete kamia efthini gia to an tsirilla o dioikitis, an irte i efodos se lathos ora, an o taxiarxos en malakas kai an o dokimos tous spazei tous ta nevra tous. ara den prepei na ipostite kai tis sinepies.
7) nai, en tous katalavenete, perki to katalavoun na isixasoume
8) mathete tin orologia, voitha stin sinennoisi. an xerete kai ti simenoun ta arxika, pou vrisketai to 211 or whatever kai merikous top monimous, eiste akoma pio idaniki gineka
9) men mpeite pote stin sizitisi "kala afou misas ton strato giati milas sinexeia gia jinon" epidi en vriskete akri kai tha tsakkothite sto telos
10) nai o seiras en iero prama!

 
At 25 January, 2007 02:30, Anonymous Anonymous said...

To Greenock exi tin xari tu... Ti defteri pio megali filaki stin Bretania (me celebrity kratumenous), to worst council estate in Europe (simfwna me prosfati dimoskopisi), to pio megalo nekrotafeio tis Eurwpis k auto me celebrity occupants (k simfwna me tus ntopious diakrinete k apo to diastima)! And if that wasn't enough, twra i IBM ta klinei k paei India...

Vevea iparxi mia sotiria: mporei oloi oi fanitikoi anagnwstes tu blog su na apofasisun na kanun diakopes stin yperoxi afti poli k na diaplasiasti to GDP se ena kalokairi mono apo tus Kipreous pu girefkun souvenir!

Say no to drugs. If only some people in the aforementioned council estate would do so as well, so that the average life expenctancy rises above 27 where it lies currently! 3eris ti simeni Eurwpaiki poli na exi pio xamilo life expectancy apo to Darfur pu to 8erizei o polemos, i peina, i malaria k to AIDS?

 
At 25 January, 2007 08:37, Blogger drakouna said...

Horaitissa, I am impressed. To Greenock όντως το έμαθα λόγω της IBM, τώρα που τα διπλώνει, με ποιον θα μαλλώνουν οι locals στα pubs???

Επίσης έχει ωραία μεγάλα Sainsburys και ASDA (τζει που τα αξιοθέατα)

:)

 
At 25 January, 2007 08:59, Anonymous Anonymous said...

Eipe kapote o Mikellidis kati yia Kyprees pou dipsouv yia sperma... h Skeun empsihoni ta logia tou Mikellidn...

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.