Tuesday, February 20, 2007

White Trash, a test

Για να πάει η νηστεία καλά, ας την αρχίσουμε με ένα κουτσομπολίστικο post:

10 λόγοι γιατί η μακαρίτισσα Anne Nicole Smith ήταν by far καλύτερη white trash γκόμενα από την Britney Spears:

Πρόλογος:
Και οι δύο ξανθιές.
Και οι δύο white trash.
Μια μόνο όμως ξεχωρίζει ως εντελώς βλαμμένο…

1. Η Anne Nicole Smith σε αντίθεση με τη Britney που έχει (υποτίθεται) καλή φωνή, δεν είχε κανένα φυσικό ταλέντο. Ότι απέκτησε, το απέκτησε από μόνη της και με πλαστική χειρουργική. Και έγινε nevertheless διάσημη.

2. Η Anne Nicole Smith δεν είχε λεφτά. Ήθελε λεφτά. Έκανε το πιο απλό και άμεσο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει. Παντρεύτηκε ένα ενενηντάχρονο εκατομμυριούχο και έκανε τη μπάζα της. Για να μην αναφέρω και τον ευτυχισμένο ενενηντάχρονο. Η Britney, όντας η ίδια εκατομμυριούχος και επομένως φυσικός μαγνήτης χρυσοθήρων, περιμάζεψε όλους τους losers γκόμενους που θα μπορούσε να σκεφτεί, και μετά παντρεύτηκε το χειρότερο (που είχε και 2 παιδιά από προηγούμενα ανεξέλεγκτα γαμήσια –τι διάολο, στο Hollyοod δεν ξέρουν τι είναι τα προφυλακτικά?-)

3. Η Anne Nicole Smith είχε 2 παιδιά αλλά δεν το έκανε τούμπανο. Για το γιο της μάθαμε ότι υπάρχει όταν πέθανε πέρσι. Για την κόρη της μάθαμε ότι υπάρχει φέτος που πέθανε η ίδια. Το κορίτσι έκανε τις καταχρήσεις του, τις εμφανίσεις του, τα τέτοια του αλλά τα παιδιά τα κρατούσε μακριά. Η Britney έμεινε μια φορά έγκυος και έγινε πανικός. Τώρα η Britney τρώει junk food, τώρα η Britney έγινε βουβάλι, τώρα η Britney έβγαλε σπυράκια, έλεος! Τι θα γίνει κορίτσι μου? Άσε κάτω το Kentucky Fried Chicken.

4. Η Britney έκανε reality show την καθημερινότητα της με τον άντρα της… μα πόσο βλαμμένο πρέπει να είσαι για να κρατάς μια κάμερα και να ρωτάς το προσωπικό σου «περιέγραψε μου σε παρακαλώ μπροστά στην κάμερα ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο sex»?

5. Θεϊκές απαντήσεις: Σε ερώτηση του Δικαστή γιατί χρειάζεται τόσο λεφτά, στην αγωγή που κατέθεσε ο γιος του εκατομμυριούχου ενενηντάχρονου για να μην πάρει τα λεφτά του η Anne Nicole Smith, αυτή με έκπληκτο ύφος απάντησε: «Χρυσέ μου, ξέρεις πόσο ακριβό είναι να είμαι ο εαυτός μου? Χρειάζομαι πανάκριβες τουαλέτες για τις πρεμιέρες που πάω, παπούτσια, καθημερινά κομμωτή και μακιγιέζ. Τι νόμισες? Κουρεύω το γρασίδι?»
Την επομένη εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με ροζ see-through φόρεμα που έγραφε πάνω «Spoiled».

6. Η Anne Nicole Smith ανακαλύφθηκε και προωθήθηκε από τον Hugh Hefner. H Britney από τη Walt Disney και το Mickey Mouse Club (μαζί με το άλλο παρτσακλό τον Justin Timberlake). Ποια άραγε είναι ποιο γκόμενα?

7. Η Anne Nicole Smith έμοιαζε της Marilyn Monroe KAI της Jane Mansfiled. Η Britney ούτε με σφαίρες και ούτε με πενήντα πλαστικές. Γουρουνόφατσα για πάντα θα μείνει.

8. Όταν η Anne Nicole Smith ήταν high, έκανε και γαμώ τις δηλώσεις (MTV Awards 2004, «Do you like my body?.. I am beautifuuuuuuuul»). Η Britney μια φορά που ήταν high, πήγε και παντρεύτηκε ένα μαλάκα στο Las Vegas για να το ακυρώσει 8 ώρες αργότερα. Άμα είναι να κάνεις τη μαλακία αγάπη μου, να την κάνεις και να μην το μετανιώσεις. Να το κάνεις live on air.

9. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πατρότητα του τελευταίου παιδιού της Anne Nicole Smith. Μέχρι και ο σιτεμένος σύζυγος της Zaza Gabor θα ήθελε να είναι ο πατέρας (καλέ μην σκουντάτε, όλοι θα πάρετε). Ενώ με την Britney, όλοι ξέρουν ποιος είναι, και όλοι συμφωνούν ότι τα χρωματοσώματα του παιδιού έχουν γαμηθεί ανεπανόρθωτα.

10. Στα MTV Australian Awards 2005 η Anne Nicole Smith, διακωμωδώντας το… βυζί της Janet Jackson, κατέβασε το φόρεμα της για να φανεί όλο το στήθος της με κολλημένο πάνω το Logo του MTV. Αποθέωση!! Η Britney φίλησε τη Madonna… και μετά η Madonna φίλησε τη Christina Aguilera. Φαντάσου πόσο χάλια ήταν το φιλί…

Bonus: Η Anne Nicole Smith πέθανε νέα, οπότε είναι ήδη ένα icon στη σφαίρα του θρύλου. Να δούμε πόσες μαλακίες της Britney θα μάθουμε ακόμα….

16 Comments:

At 20 February, 2007 13:32, Blogger Nobody said...

Πολύ ενήμερη σε βρίσκω επί παντώς θέματος!!

 
At 20 February, 2007 14:28, Anonymous Anonymous said...

Drakouna I'm dying for your comment on Britney's new haircut:
http://www.msnbc.msn.com/id/17229991/
Why did she do it?

 
At 20 February, 2007 14:36, Anonymous Anonymous said...

A deeper analysis of the incident here:

http://www.guardian.co.uk/gender/story/0,,2016967,00.html?gusrc=rss&feed=1

 
At 20 February, 2007 14:45, Anonymous Anonymous said...

mia diorthosi: i anna nicol smith eixe diko tis reality show sto E!entertaiment opou apodiknie gia akoma mia fora poso tarameni itan!

@horaitissa: alli tarameni i britney spears-oute noumero 1 enneni tzino pou ta ekopse,sampos tze eshi leuxaimia:/

 
At 20 February, 2007 14:45, Anonymous Anonymous said...

mia diorthosi: i anna nicol smith eixe diko tis reality show sto E!entertaiment opou apodiknie gia akoma mia fora poso tarameni itan!

@horaitissa: alli tarameni i britney spears-oute noumero 1 enneni tzino pou ta ekopse,sampos tze eshi leuxaimia:/

 
At 20 February, 2007 14:57, Blogger drakouna said...

Το ξύρισμα των μαλλιών της Britney μας αποδικνείει ότι το φαινόμενο των χαλασμένων ναρκωτικών είναι παγκόσμιο.

Η απλώς ότι έπιασε ψείρες...

 
At 20 February, 2007 15:59, Blogger YO!Reeka's said...

μιλάμε για ταλέντο, για επιστημονική ανάλυση. εκπομπή στο ΡΙΚ τώρα παρακαλώ :)

 
At 20 February, 2007 16:13, Anonymous Anonymous said...

Drakouna stick to your pregnancy...twra tha mou peis an theleis men me dkiavazeis,kai auto allwste skopevw na kamw, alla ta arthra sou exoun ksefygei,den einai kan asteia pleon,giati allo o satirikos sxoliasmos kai allo to kanw thn malakia episthmh-arthro.

 
At 20 February, 2007 17:21, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

xexases to kalitero. otan ekane i anne nicole smith stripteaze tin plironan. otan dokimase na kanei i britney tin epomeni ola ta entipa tin koroidevan gia tin asxetosini tis me titlous opos "strip me baby one more time"

i makaritissa i anna itan afthentia se afta:P

anonymus: men agxonese mana mou. apla i drakouna prepei na thorei polli tv teleftaios. tin agglia eixan ola ta kanalia afieromata gia tin zoi tis toutis pou tin mera pou epethane. kati enna epiase kai to mati tis drakounas poji poda. ego pantos mia mera xipnisa ston kanape mou mprosta stin tv pou epaize kai prolava ta teleftaia 3 lepta enos kai itan ontos arketa diaskedastiko

 
At 20 February, 2007 21:14, Blogger Valentinos Kontoyiannis said...

This comment has been removed by the author.

 
At 20 February, 2007 21:15, Blogger Valentinos Kontoyiannis said...

molis eixame mia sizitisi prin llio me ena filo gia to pos komplaroun oi antres mproosta pou merikes genetzies. to sovinistikotato sxolio tou anonimou epalithevei ta simperasmata mas.

 
At 21 February, 2007 03:23, Blogger the Idiot Mouflon said...

Χμμμ τωρά που είπες για KFC...

Θυμήθηκα τότε που έκανε την άφιξη του στη Μακάρια Νήσο το συγκεκριμένο και... οι Κυπραίοι ντυνόντουσαν στα καλά τους για να παν εκεί... ορισμένοι δε, όταν βρέθηκαν να σπουδάζουν στην Αμερική και κατάλαβαν πως στο KFC πηγαίναμε μόνο εμείς οι φοιτητές τζιαι οι μαύροι... έπαθαν μια ψιλοκατάθλιψη... έχεχεχε

Αυτό πόσο trash μετράει;

 
At 21 February, 2007 08:09, Blogger drakouna said...

Προφανώς ο anonymous είναι οπαδός της Britney???

 
At 19 December, 2007 08:51, Anonymous Anonymous said...

yeah ok so tora to diavasa to post, erm... apla prota efilise tin christina kai meta tin britney :)

 
At 22 December, 2016 15:57, Blogger chenmeinv0 said...

timberland boots
air jordan shoes
true religion outlet
cheap uggs
abercrombie and fitch clothing
uggs on sale
polo ralph lauren
canada goose outlet
true religion jeans
cheap jordans
2016.12.22xukaimin

 
At 22 August, 2019 16:42, Blogger yanmaneee said...

kyrie irving shoes
yeezy boost
air jordan
cheap nba jerseys
supreme outlet
cheap nfl jerseys
nike air max 2018
yeezys
nmd
curry 4 shoes

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.