Monday, May 21, 2007

Home improvement (η Martha Steward ξαναχτυπά)

Αποφάσισες να βάψεις ένα τοίχο μέσα στο σπίτι. Δεν θέλεις τον άντρα σου μέσα στα πόδια σου διότι πολύ πιθανόν να πλακωθείτε και να σου παίζει τον έξυπνο με αποτέλεσμα να εκνευριστείς και να ξενερώσεις.

Διάφοροι τρόποι για να ξεφορτωθείτε τον άντρα σας για ένα σαββατοκύριακο.

- Του ενοικιάζετε από το DVDάδικο την αμερικάνικη σειρά που παρακολουθεί με μανία στην τηλεόραση (όλα τα series, ειδικά αυτά που δεν είδε ακόμα). Τον κλειδώνετε σε ένα δωμάτιο χωρίς φωτισμό με ένα τασάκι και κατά διαστήματα του πετάτε φαί κάτω από την πόρτα.

- Του αγοράζετε το νέο παιγνίδι που βγήκε στο Playstation και λιμπίζεται αλλά παράλληλα νιώθει ότι θα είναι πεταμένα λεφτά να πάει να αγοράσει. Κάνετε τη θυσία, πετάτε εσείς τα λεφτά σας και του το παίρνετε. Τον κλειδώνετε σε ένα δωμάτιο χωρίς φωτισμό με ένα τασάκι και κατά διαστήματα του πετάτε φαί κάτω από την πόρτα.

- Κανονίζετε πίσω από την πλάτη του να τον στείλει σε σεμινάριο η δουλειά του στο Μόναχο (ή κάπου αλλού στη Γερμανία). Θα πρέπει να λείψει τουλάχιστον 3 μέρες (δοκιμασμένο).

- Κανονίζετε πίσω από την πλάτη του να τον στείλει σε σεμινάριο η δουλειά του σε πολυτελή ξενοδοχείο στην Κύπρο. Εδώ διατρέχετε τον κίνδυνο να βαρεθεί και να επιστρέψει σκαστός σπίτι, αλλά λογικά θα μείνει για να φάει και από το δωρεάν μπουφέ το μεσημέρι. Θα επιστρέψει σκασμένος από το πολύ φαί και τη βαρεμάρα και θα περιοριστεί στον καναπέ για το υπόλοιπο την ημέρας.

- Του λέτε την αλήθεια. «Θέλω κύριε μου να βάψω ένα τοίχο και θα είσαι μέσα στα πόδια μου». Περιμένετε ενώ αυτός κάνει το νούμερο του (drama queen δεν το συζητώ) και εκτοξεύσει τις απειλές του «άμα είναι έτσι εγώ θα ….» (συμπληρώστε το κενό).

Υπάρχει φυσικά και το alternative:

- Δηλώνετε άδεια στη δουλειά μια καθημερινή που θα είσαστε μόνη στο σπίτι και ΟΡΓΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ.


Το blog θα απουσιάσει για 1-2 μέρες διότι δεήθηκε επιτέλους να ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο.

3 Comments:

At 21 May, 2007 09:52, Anonymous Anonymous said...

To φαγητό θα πρέπει να είναι επίπεδης μορφής για να μπορεί να περάσει κάτω από την πόρτα.
Συνίστανται τα τοστ.

 
At 21 May, 2007 12:02, Anonymous Anonymous said...

^ και τα πατατάκια... Προσοχή στα ripples... φρακάρουν!

 
At 21 May, 2007 12:19, Blogger Nobody said...

Και μπύρα? Πώς θα του την περάσεις με κλειστή πόρτα? Μήπως να κάνεις ένα μικρό τετράγωνο πορτάκι στο κάτω μέρος της πόρτας? Έτσι θα μπορείς και να τον παρακολουθείς, για να σιγουρευτείς ότι κάθεται φρόνιμα!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.