Sunday, July 08, 2007

Έλα Κέντρο!

Ποιος διαδίδει βρώμες ότι γέννησα?

Λοιπόν, μετά από ένα επεισοδιακό τριήμερο we are back online ladies and gentlemen χάρης στην έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική επέμβαση της CYTA. Μέσα σε 3 μέρες αναβάθμισα τη σύνδεση που είχα στο internet, πήρα όλα τα σχετικά σύρματα, modem, ένα καλάθι με φρούτα κτλ, εντόπισα βλάβη στη γραμμή του τηλεφώνου (σιγά που δεν θα είχε βλάβη), ήρθε η καλή CYTA και το επιδιόρθωσε σε χρόνο ντε-τε (I am impressed) και τώρα πετάμε!!!! (και τώρα φυσικά έχω ματιάσει τον εαυτό μου και σε 10 λεπτά θα καταρρεύσουν όλα).

Πάμε για μεγαλύτερα και καλύτερα!!!!!

Άσε που ξεκίνησε και το maternity leave και θα κάαααθομαι στο σπίτι. Τελικά το καθίσι μου πάει. Δασκάλα έπρεπε να γίνω (και εισοδηματίας δέχομαι, αλλά έλα που δεν έχω ακίνητα) .

ΥΓ: Εννοείται ότι θα ενημερώσω όταν θα γεννήσω. Θα το προσέξετε και μόνοι σας. Θα παραλύσει η κίνηση, θα βγει ο στρατός στους δρόμους, στο ράδιο θα παίζει Ξυλούρης, θα είσαστε διακοπές και θα βαράνε οι σειρήνες. Εμείς πάντως τα καλοκαίρια δεν μετρούμε άλλη μια "μαύρη επέτειο" αλλά γιορτάζουμε τα γενέθλια μας!!!

ΥΓ(2): Θέλω ποσοστά για τη διαφήμιση που έκανα της CYTA.

ΥΓ(3): Ευχαριστώ όλους τους συντρόφους του ΑΚΕΛ που δεν πήγαν θάλασσα (και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν) αλλά κάθισαν να μου κάνουν παρέα μέσω του συνεδρίου τους. Αυτοί αποφασίζουν πως θα κατεβούν στις εκλογές, εγώ ακόμα πρέπει να βρω όνομα για το τεκνό. Και οι δύο, εξίσου σημαντικές αποφάσεις.

5 Comments:

At 08 July, 2007 10:40, Blogger Ttallou said...

Λες να σε ξυπνήσουν στις 20.7 οι σειρήνες να πας να γεννήσεις;

 
At 08 July, 2007 13:09, Blogger APOTINEDRA said...

Δρακούνα εδώ είσαι και μεις κάναμε σενάρια; Μια ιδέα για να περνά η ώρα είναι να γράφεις στο μπλοκ σου για να διαβάζουμε και μεις οι άμοιρες οι ξαπλωμένες επί εικοσιτετραωρου!

 
At 08 July, 2007 20:00, Anonymous Anonymous said...

Λιονταράκι θα βγει;

Αγρινό Ηλίθιο

 
At 08 July, 2007 20:28, Blogger Nobody said...

Πού ήθελες καλέ να πάει το μυαλό μας? Ετοιμόγεννη είσαι, εξαφανίστηκες ξαφνικά...άρα γεννούσες!!

Δεν πειράζει. Πάμε πάλι! 3 2 1.....

 
At 09 July, 2007 07:26, Blogger shashoura said...

polu-polu wraia!
:)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.