Wednesday, November 14, 2007

Καλό χειμώνα!

Πως ξέρεις ότι μπήκε ο χειμώνας?

Ξεκίνησες να ξυρίζεις τα πόδια σου μέσα στο μπάνιο και τέλειωσε το ζεστό νερό πριν προλάβεις να τελειώσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση έχεις 2 επιλογές:

- Βγαίνεις αμέσως από το μπάνιο, συνεχιζεις άλλη ώρα, και άυριο μέρα του Θεού είναι (αποφεύγεις περαιτέρω "δραστηριοτητες".)

- Ρίχνεις 2-3 Χριστοπαναγίες και συνεχίζεις σφίγγοντας τα δόντια. Βάζεις mental note αύριο να μπεις να κάνεις μπάνιο πρώτη.

11 Comments:

At 14 November, 2007 11:33, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα μου μένω έκπληκτη , πως και είσαι τόσο πίσω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τρίχες!!!!!! Ακόμα ξυρίζεις πόδια ? Τη μέθοδο της αποτρίχωσης (χαλάουα , κερί ) δεν την άκουσες ακόμα , το lazer για ριζική ούτε αυτό. Χρειάζεσαι αμεσα ενημέρωση γιατί έχεις πολλά κενά στην αισθητική . Δεν τον λυπάσαι τον ετερο να γρατζουνιέται???

 
At 14 November, 2007 11:43, Anonymous Anonymous said...

Εγώ έβαλα καλτσόν, εβγάλα ήδη τα τρικά από τη ναφθαλίνη, άναψα την θέρμανση (και πλήρωσα μιαν φάουσαν σε πετρέλαιο θέρμανσης), ανάβω το ζεστό νερό κάθε πρωί, έβαλα τα quilts, και προσπαθώ εδώ και 2 βδομάδες να πείσω τον άντρα μου να πάει να πάρει τα τρικά του από το πατρικό του (όχι γιατί τα πήρε της μάμας του να τα πλύνει, απλά δεν τα έφερε ποτέ στο καινούργιο σπίτι). Ετοιμάζομαι για γερό χειμώνα, θα πάω να αγοράσω και τζάκι. Ξύλα που θα βρώ?

 
At 14 November, 2007 12:36, Blogger FirmExcel said...

Εγώ πάντως βρίσκω τα πόδια σου πολύ σέξυ έστω και αξύριστα:)

 
At 14 November, 2007 14:14, Anonymous Anonymous said...

Απλή λύση: εξηγείς του Έτερου ότι το να "καταλιεί" τόσο νερό είναι πλέον ξεκάθαρη γαϊδουριά. Ας είναι ο ίδιος πιό σβέλτος, να έχεις κι εσύ νερό για το ξύρισμα...

 
At 14 November, 2007 14:49, Blogger Kamougiaros said...

skefteite tora xeimona kairo, na prepei na xyristoun taytoxrona 40-50 stratiotes me zesto nero.Xaxaxaxaxa ( an emeine gia ti drakouna emeiniske je gia mas otan eimastan strato )

 
At 14 November, 2007 19:22, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα μου, το σκέφτηκες καλά το να μπαίνεις πρώτη στο μπάνιο; Δε λέω, καλό είναι να έχεις πρώτη πρόσβαση στο ζεστό νερό. Αναλογίστηκες όμως ότι θα πρέπει να μπαίνεις τζιαι μετά από τον έταιρο για να μαζέψεις τα νερά; Δεν ξέρω πόσο "προκομμένος" είναι ο δικός σου αλλά αν κρίνω από τον άντρα μου, τον παπά μου και τον αδερφό μου όταν βγουν από το μπάνιο μόνον οι πάπιες λείπουν από για να συμπληρωθεί το σκηνικό της λίμνης!!!

 
At 15 November, 2007 01:29, Blogger YO!Reeka's said...

βρε προβλήματα που έχει ο κόσμος...

 
At 15 November, 2007 01:36, Anonymous Anonymous said...

Κακομαθημένα! Νομίζετε πριν 100 χρονια εκάμναν μπάνιο με ζεστό νερό! Χα! Εξυρίζαν τα ποδκια τους με την γλώσσα του κάττου τζαι για αλοη βέρα εβαλλαν ζουμιν του φίκου. πάρτε παράδειγμα.

 
At 15 November, 2007 14:14, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Φαντάσου να εγίνετουν τζαι ο έτερος σου της μόδας μάτσιο τζαι να έθελεν να ξιουρίζει τζαι τζείνος τες ζάμπες του τζαι να φκάλλει τα βρύδκια του. Είσιαν να γίνουνται μάχες για το νερόν. Έσιει που λαλούν ότι ο επόμενος παγκόσμιος δεν θα είναι για το πετρέλαιο αλλά για το νερόν.

 
At 15 November, 2007 14:14, Blogger drakouna said...

@anonymous (με αισθητική άποψη): Όταν θέλεις επιγόντως καθαρό πόδι η ώρα 9.30 το βράδυ εσύ πας στην αισθητικό? Εμένα τέτοια ώρα είναι κλειστή.

@βιολάρης: Ούτε εμβόλια είχαν πριν 100 χρόνια. Να μην εμβολιαζόμαστε?

 
At 17 November, 2007 04:09, Anonymous Anonymous said...

Εμβόλια; Τωρά προκαλείς για ολόκληρο άρθρο. Γιατί, είδες κανένα να αρρωστά επειδή εν εξυρίστηκε;

Ενιγουει, αστιευκουμουν ;p

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.