Friday, November 07, 2008

Trash Nation 12

Νιώθω ότι θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι:

Το Trash Nation το ξεκίνησα σαν ένα είδος exercise αν θέλετε, διότι ήθελα να αποδείξω ότι οι Κύπριοι έχουμε πολλή φαντασία και χιούμορ. Οι γάμοι είναι το μόνο aspect της ζωής μας που όποιος και να είσαι εκφράζεσαι ελεύθερα. Κάθε φορά λέω ότι δεν θα βρω τίποτε αξιόλογο να βάλω, και κάθε φορά βρίσκω κάτι που ξεπερνά τις προηγούμενες πόζες. Είναι απίστευτο. Keep it up people!!

Πρέπει να διάβασες πολλές «Μανίνα» και «Κατερίνα» στη ζωή σου για να σκεφτείς να πάρεις μια τέτοια πόζα:


Και πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένο άτομο (δεν βλέπεις με άλλα λόγια μπροστά σου) για να δεχτείς να πάρεις αυτή την πόζα:



Αν η ζωή στον πλανήτη Γη κάποτε εξαφανιστεί, ερημωθούν τα πάντα, και οι εξωγήινοι έρθουν για να μάθουν ποιοι ζούσαν σε αυτό τον πλανήτη και τι πολιτισμό είχαν, θα πρέπει να βρουν αυτή τη φωτογραφία:



Και στα βιβλία ιστορίας τους ακολούθως να γράψουν: «Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη είχαν ως κύρια ασχολία τους…. το πιτσίκλιαζμα….»


16 Comments:

At 07 November, 2008 15:10, Blogger Marco said...

Αγαπητη Δρακουνα,
Δεν ειδες τιποτε ακομα, εχω κατι υποψην μου που ειναι αλλο πραγμα, ελπιζω μονο να τις βρω.

 
At 07 November, 2008 15:18, Blogger Sourkouna said...

Πριν κατι χρονια που ημουν πιο μικρη οι φωτογραφοι ειχαν το συνηθειο να φωτογραφιζουν ζευγαρια στο roundabout του παλιου ΓΣΖ μπροστα στο συντριβανι.Ειχε πολλη πλακα.Το συντριβανι ειναι που ειναι μητσι εφκαιναν πανω τουτοι ουλλοι και σχεδον εμποδιζαν την κινηση.Παντως εμεις εφακκουσαμε γυρο του roundabout 3-4 φορες να τους θωρουμε να σπαζουμε χαζι.
Μαλλον τωρα οι Σκαλιωτες βρηκαν αλλες πρωτοτυπες τοποθεσιες γιατι εχει κατι αιωνες να δω νυφφη πας στο συντριβανι.. lol

 
At 07 November, 2008 15:18, Blogger Sourkouna said...

Πριν κατι χρονια που ημουν πιο μικρη οι φωτογραφοι ειχαν το συνηθειο να φωτογραφιζουν ζευγαρια στο roundabout του παλιου ΓΣΖ μπροστα στο συντριβανι.Ειχε πολλη πλακα.Το συντριβανι ειναι που ειναι μητσι εφκαιναν πανω τουτοι ουλλοι και σχεδον εμποδιζαν την κινηση.Παντως εμεις εφακκουσαμε γυρο του roundabout 3-4 φορες να τους θωρουμε να σπαζουμε χαζι.
Μαλλον τωρα οι Σκαλιωτες βρηκαν αλλες πρωτοτυπες τοποθεσιες γιατι εχει κατι αιωνες να δω νυφφη πας στο συντριβανι.. lol

 
At 07 November, 2008 22:45, Blogger ρίτσα said...

χαιρετώω
δε νομίζω πως οι γάμοι είναι ένας τομέας στον οποίο εκφραζόμαστε ελεύθερα.είναι και αυτός δεσμευμένος σε κάποιες κοινωνικές νόρμες και ακολουθεί την πορεία της κοινωνίας μας στην επίδειξη, υπερβολή, καταναλωτισμό σε μια προσπάθεια να κρυφτούν ίσως οι κακές σχέσεις που κρύβονται πίσω από αυτές τις μέρες-πυροτεχνήματα.

και μετά από αυτά τα βαθιά

μα εν αληθινές? αλήθεια? το "σπαγκάτ στο βράχο" και το φιλί κάμψη "99, 100, εκαταφέραμε τα" ? really what were they thinking?

 
At 08 November, 2008 02:46, Anonymous Anonymous said...

Η δεύτερη πάντως εν όλα τα λεφτά. Γιατί υπάρχει η φαλλική αποβάθρα πάνω αριστερά; Γιατί το νυφικό στέκει έτσι καλά ενώ εν σουππωμένο; Γιατί έχω την εντύπωση ότι η νύφη αντί να κάμνει κανονικές κάμψεις γονατά χαμαί; Ο γαμπρός εν γυμναστής ή μόνιμος;

Δυστυχώς ο Κώδικας Ντα Βίντσι εν βοηθά σε τούτη την περίπτωση. Επέθανε τζαι ο Crichton προχτές, που σίουρα εννα είσιε κάποιες καλές ιδέες...

 
At 08 November, 2008 09:18, Anonymous Anonymous said...

8a i8ela na ma8o pou tes vriskeis..na tes evroume kai meis na gelasoume lio ;-)

 
At 08 November, 2008 10:05, Blogger anipotheti said...

εγω ακομα βλεπω τις δικες μας και λεω ... γουοτ γορ γι θινκινγκ? ο ανιποθετος με μακρι μαλλιν, εγω με μακιγιαζ που φκαλει ματιν...ευτυχως εν επιαμεν να φκαλουμεν ποζαρισμενες φωτος...εβαρκουμαστουν... αλλα παλε λαλεις ρε κουμπαρε ειπιαμε λιγμενα πριν το γαμο και ειμασταν ετσι?

 
At 08 November, 2008 14:48, Anonymous Anonymous said...

xe xe xe.. Enexoume la8os emeis oi kypreoi.. Amerikanakia tze pellares.. Emeis eimasten olan oi protoi dida3antes ..

 
At 08 November, 2008 17:55, Blogger Aceras Anthropophorum said...

To δράμαν είναι που δεν πρόκειται για μαργαριτάρια κάποιου ατζιαμή φωτογράφου που ρεζιλεύκει τες κόρες τζιαι τους γιούες του κόσμου την πιό όμορφην στιγμή της ζωής τους (πιο όμορφην προς στιγμής τουλάχιστον). Είναι trent. Αυτόν είναι το κακόν. Τζιαι άμα σκαλίσεις λλίον, θα έβρεις ότι αυτόν το trent πηγάζει από πολλά βαθκειά.

 
At 09 November, 2008 19:47, Anonymous Anonymous said...

σε παρακαλώ aceras λυπήθου με που θα με φάει η περιέργεια τζιαι πε πόθεν πηγάζει το τρεντ... εκτός τζι αν είναι τόσο μεγάλο το βάθος του που όσο τζιαι να σκάψεις εν θα το έβρεις....

anekdoti

 
At 09 November, 2008 21:34, Anonymous Anonymous said...

Drakouna zilefkeis pou o gamos sou den exei afisei piso tou tipote to aksiosimeioto, peran mias koris pou trwei xwmata pou tes glastres!

 
At 09 November, 2008 23:35, Anonymous Anonymous said...

χαχα χαχαχαχαχαχαχα ..χωματα που τις γλαστρες!

 
At 10 November, 2008 00:38, Anonymous Anonymous said...

για τις φωτό μπορστά που το συντριβάνι - ήμουν Κάιρο πριν λίγες μέρες και φαίνεται ότι το hotspot για φωτογραφίσεις γάμου για τα ζευγάρια στο Κάιρο είναι τα συντριβάνια στη μέση ενός κυρίου δρόμου, που αναγράφουν Egypt Air!!Βασικά είναι τα ζευγάρια που δεν είναι ιδιαίτερα υψηλού βιωτικού επιπεδου και μόρφωσης lol!!

 
At 10 November, 2008 09:53, Anonymous Anonymous said...

I was told that in the states, as in the USA, they have this custom called "trash the wedding dress": after the wedding the bride goes out, buys a very very cheap wedding dress and takes all sorts of pictures with it. Because the actual wedding dress that was worn during the wedding ceremony is safely hung in a closet, the bride is free to let her imagination run wild, hence the pitsikliasma!!! Apparently "trash the wedding dress" caught on in Cyprus as well :-)

 
At 10 November, 2008 10:33, Blogger drakouna said...

Όντως, ο γάμος μου ήταν dull and boring. Ούτε ένα πιτσίκλιαζμα, ούτε ένα push up, καμία προσπάθεια.

Να φανταστείς, απλώς γελούσαμε στις φωτογραφίες.

Total loosers.

 
At 12 November, 2008 11:25, Anonymous Anonymous said...

Einai gegonos oti telika to mono pou menei apo enan gamo ine oi fotografies. Ase pou ego oute aftes den katortthosa na paro otan efiga apo to spiti mou persi. Tis afisa tou aneprokopou mou na tis valei ekei pou xerei :>)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.