Thursday, December 18, 2008

Δάλι (call me Dallas) (5)

Meanwhile, πάνω στο υπνοδωμάτιο, η Έρικα ετοιμάζεται βράσην για το event που έχει να πάει. Θα έρθει να την πιάσει που το σπίτι ο Κωνσταντίνος μετά τη δουλειά για να πάνε μαζί και βουρά να προλάβει.

Ευτυχώς τα μαλλιά της είναι χτενισμένα και τα νύχια (και τα είκοσι) είναι περιποιημένα στην εντέλεια, για να κόφκει δρόμο. Κανονικά θα ερχόταν η Τερέζα να τη μακιγιάρει αλλά κάποια άλλη την πρόλαβε με κατοίκον ραντεβού και η Έρικα έμεινε με δκυο σιείλη καμένα, γι’ αυτό θα αναγκαστεί να βαφτεί μόνη της.

Πρώτα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο γκαρνταρόμπα, ανάβει τα spot lights και συγκεντρώνεται να αποφασίσει τι θα βάλει. Θέλει πολλή προσοχή μήπως και εμφανιστεί στο event φορώντας το ίδιο με κάποια άλλη. Τελικά αποφασίζει να βάλει ένα απλό LBD της Donna Karan με ψηλό ντεκολτέ και τέλειωμα σε pencil skirt και συμπληρώνει το look με γόβες Lanvin. Εφόσον πρόκειται για απογευματινή εμφάνιση, από πάνω θα βάλει την μπεζ Burberry καμπαρτίνα της, και που έβαλε την Chanel 2.55 τσάντα (με padded calfskin), την μπεζιούδα? Α οκ, τη βρήκε.

Ακολούθως:
- Ανανεώνει κρέμα ματιού, ενυδατική κρέμα ημέρας, κρέμα λαιμού και κρέμα γύρω από τα χείλη.
- Ακολουθεί το primer της Shiseido για να μείνει το makeup άθικτο
- Βάζει Chanel Lift Lumiere Firming and Smoothing Fluid makeup (3 χέρια, να πιάσει καλά ο σοβάς).
- Laura Mercier secret concealer που χώνει τα πά-ντα αγάπη μου(ακόμα και τα σημάδια της άγριας εφηβικής ακμής της)
- Shiseido σκιά σε δύο αποχρώσεις για να δημιουργήσει το εφέ του «βάθους».
- Chanel eyeliner για να τονίσει το περίγραμμα των ματιών
- Μαύρη μάσκαρα Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils για όγκο
- Βάζει μια τελευταία στρώση ασημένια σκιά pure diamonds για να λάμπουν τα βλέφαρα της
- Θα έβαζε και μολύβι για να σχηματίσει τα φρύδια της αλλά δεν χρειάζεται, χάρης στην Μαρία Παπασάββα, έχει το ΤΕΛΕΙΑ σχηματισμένο φρύδι
- Συνεχίζει με το LipGlass της Mac σε χρώμα Pink Lemonade που είναι super sexy και το ξέρουν όλοι
- Και τελειώνει με πούδρα Meteorites της Guerlain στα μάγουλα και τα ζυγωματικά.

(ουφ, κουράστηκα)

Μέχρι να κάνει όλα τα πιο πάνω, έχει επιστρέψει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μπαίνει, πλένει τα χέρια του, αλλάζει πουκάμισο, και ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος.

Η Έρικα τσιακκάρει ότι:

-δεν φορεί άσπρες κάλτσες με το κουστούμι
- η ζώνη και τα παπούτσια του είναι το ίδιο χρώμα (και τα δύο Armani από το Timinis)
- μασά παστίλια mentos mint για να ξεβρομίσει η αναπνοή του που τις μαλακίες που έτρωγε στο γραφείο

Αποχαιρετούν στοργικά τη Δάφνη–Μαρία που παρακολουθεί στο DVD τη Barbie Ραπουνζέλ (μόνο ένα DVD την ημέρα δικαιούται να βλέπει, είναι αυστηροί γονείς) χαιρετούν την Ashima που κάθεται πάλε στο παράθυρο και αγναντεύει και αναχωρούν για το event.

Οι λεπτομέρειες του event δεν έχουν σημασία (εν τα εγκαίνια του καταστήματος Dolce & Cabbana αλλά ΔΕΝ κάνουμε name dropping). Πήγαν, τους είδαν, τους φωτογράφησε ο Αντώνης του ΟΜΙΚΡΟΝ και ο Φειδίας του ΟΚ με τον Κωνσταντίνο να έχει περασμένο το χέρι του στη μέση της Έρικας, μια χαρά. Όλα τέλεια.

Επιστρέφοντας στο σπίτι ο Κωνσταντίνος της δίνει ένα μικρό κουτάκι Chanel. Η Έρικα το ανοίγει και βρίσκει μέσα το Chanel Camélia bracelet (σε χρυσό 18Κ) το οποίο ήθελε διακαώς και το είχε δηλώσει. Η Έρικα παράλληλα ξέρει ότι αυτός είναι ο τρόπος του Κωνσταντίνου να της πει ότι πέρασε ήδη 1 μήνας και πρέπει να κάνουν sex. Ας είναι. Θα κάνει τη θυσία. Αξίζει τον κόπο.

Βγάζει το φόρεμα της αργά και προσεκτικά και το κρεμάζει στο κρεμαστάρι για να μεν τσαλακωθεί. Εννοείται ότι φορεί ασορτί εσώρουχα και όλα αυτά γίνονται μπροστά στον Κωνσταντίνο που έχει πάρει θέση πάνω στο κρεβάτι και περιμένει.

Ακολούθως:
- Βγάζει το make-up με λοσιόν και το eye make up με eye lotion διότι σουβατίζεται και θέλει ειδική μεταχείριση ο σουβάς για να φύγει.
- Στη συνέχει νύφκεται με σαπούνι με κόκκους εξωτικής καρύδας και για να είναι τέλεια σίγουρη τραβά και ένα παμπακούδιν με τόνικ τριαντάφυλλου να μην μείνει τίποτε πίσω και τατσώσει τα σεντόνια με 400 thread count.
- Μετά βάζει την αντιρυτιδική ματιού,
- την αντιρυτιδική προσώπου που ταυτόχρονα καταπολεμεί και τις ελεύθερες ρίζες,
- την αντιρυτιδική λαιμού
- και ξανά εκείνη του στόματος,
- επίσης βάζει τη Sisley Botanical Bust Cream που κάνει θαύματα στην ανύψωση του στήθους.

Τελειώνοντας όλο το πιο πάνω, γυρίζει με βλέμμα λάγνο και είναι έτοιμη να κάτσει του Κωνσταντίνου, μόνο που ο Κωνσταντίνος είναι πλέον στο τρίτο όνειρο και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κούκου.

Η Έρικα ξαπλώνει, ανάβει το reading lamp της και ανοίγει τη γαλλική Vogue. «Επιτέλους μαζί αγάπη μου», ψιθυρίζει με στοργή.

(συνεχίζεται)

22 Comments:

At 18 December, 2008 14:50, Blogger drSpock said...

Περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια και το μόνο που διερωτούμαι είναι από που τα ξέρεις όλα αυτά με τόσες λεπτομέρειες?!

 
At 18 December, 2008 16:53, Anonymous Anonymous said...

eixa akrivos tin idia aporia!

 
At 18 December, 2008 18:47, Anonymous Anonymous said...

Βρήκα κουραστική την περιγραφή. Αλλά όντως, σαν τη μάσκαρα Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils ΔΕΝ έχει! :)
Κι αγνάντευε...

 
At 18 December, 2008 18:52, Anonymous Anonymous said...

hahahaha ekpliktiko!!! :)
i erika... sto lykio/panepistimio prepi na itan poujines tis mitsies pou simera kykloforoun me to malli troullo k ti luis vuitton speedy!
oulles stoli!!!
episis prepi na itan pou jines pou to epezan parthenes.. k aman tous elees gia sex len:
'ma egw? sex? yiax?!' :P
cant wait for the next one!
ps: telia i leptomeria me to Chanel Camellia bracelet! :P

 
At 18 December, 2008 19:44, Anonymous Anonymous said...

re mpas tziai eisai i erika?

 
At 18 December, 2008 20:24, Anonymous Anonymous said...

Emeinan tou ta e3oda tou koumparou....

 
At 19 December, 2008 00:46, Anonymous Anonymous said...

Agapi mou, einai Guerlain, ohi Cuerlain. Mi ginesai rezili.
Mmoua-mmoua

 
At 19 December, 2008 00:58, Blogger frou-frou said...

edoke tzai tosa evro o kotsios tzai emeine si3ilos pale....

 
At 19 December, 2008 04:20, Anonymous Anonymous said...

en akrivws oti vlepeis mesa sta prosopa toutwn twn anthropwn otan anoieis ena periodiko j en sta tade egkenia, gala, show etc..

alithkia prin to Dallas 1 ithela na sou afisw comment 'ma pou pige i palia kali drakouna?' (skeui, fonissa etc..) alla okay.. eprolave me to dallas S01ep01-05..

amazing really..

 
At 19 December, 2008 06:29, Blogger stalamatia said...

Του χρόνου πάλε ο Κώτσος μα κυριολεκτικά Κώτσος.
Άτε νάρτει ο Ινδός να δεί και η Ερικα χαρά.

 
At 19 December, 2008 09:02, Blogger drakouna said...

Μπαρδόν, ήταν typing error το Guerlain.

(ε τζιαι πίου)

 
At 19 December, 2008 09:56, Blogger Tanila said...

Συγνώμη, διαφωνώ κάθετα. Μόνο Lancome Hypnose μάσκαρα.
Kai μόνο το κονσίλερ του YSL, αυτό που είναι σαν χρυσό στιλό.

 
At 19 December, 2008 11:21, Anonymous Anonymous said...

name dropping? you? oi potte :P

 
At 19 December, 2008 12:06, Anonymous Anonymous said...

ouaou vre Drakouna eisai foveri. Areskei mou na agorazo touta ta periodika pou exei ta calebrities tis Cyprus gelo polla etsi opos tis vlepo, i mizeria tous den krivete osa xeria make up lip gloss kai maskara valoun kai ampa na foroun to teleutaio montello tou D & G mono gia gelia einai. We are in Cyprus eleos!

 
At 19 December, 2008 12:41, Blogger iveks said...

Tin katalamvaino apolita tin Erika. Alla re Erika mou ena mina na katseis tou kaimenou tou Constantinou? Eleos pion. Kai o allos amesos na kanei paratirisi ston siggrafea mas. Pragmatika e tziai piou re! Ate perimeroume tin sinexia na doume pou tha katalixei i oli istoria.

 
At 19 December, 2008 15:44, Blogger the bastard; unshaved. said...

Ρε μπας τζαι είσαι η Παπασάββα;

 
At 22 December, 2008 01:03, Anonymous Anonymous said...

ego tzeino pou lypoumai en to moro, enna katantisei opos ta mora to kypraion pou 3eroun pou ta 5 tous ti en ta D&G kai pou mexri ta 14 kataligoun dysfunctional youths me attitude problems!

 
At 22 December, 2008 01:04, Anonymous Anonymous said...

ego tzeino pou lypoumai en to moro, enna katantisei opos ta mora to kypraion pou 3eroun pou ta 5 tous ti en ta D&G kai pou mexri ta 14 kataligoun dysfunctional youths me attitude problems!

 
At 22 December, 2008 09:34, Anonymous Anonymous said...

Εν πολλά καλές οι ιδέες σου και το Dali έχει προοπτικές, αλλά ξεκόλλα με τις πολλές λεπτομέρειες και ονόματα, εντάξει μας έπεισες οτι κάμνεις το research σου καλά ή ότι ξέρεις μέσα έξω το αντικείμενο σου. Παλιά όταν έγραφες δεν είχες τόση μανία με τις λεπτομέρειες του eye liner...μήπως χάσες και σύ...ή μήπως ειρωνευεσαι τον παλιό καλό μας φίλο με το άρωμα του βασιλικού που έγραφε επίσης τόσο κουραστικά (αλλά το εννοούσε?).

 
At 22 December, 2008 09:41, Anonymous Anonymous said...

(διορθωμένο) Εν πολλά καλές οι ιδέες σου και το Dali έχει προοπτικές, αλλά ξεκόλλα με τις πολλές λεπτομέρειες και ονόματα, εντάξει μας έπεισες ότι κάμνεις το research σου καλά ή ότι ξέρεις μέσα έξω το αντικείμενο σου. Παλιά όταν έγραφες δεν είχες τόση μανία με τις λεπτομέρειες του eye liner...μήπως χάλασες και συ...ή μήπως ειρωνεύεσαι τον παλιό καλό μας φίλο με το άρωμα του βασιλικού που έγραφε επίσης τόσο κουραστικά (αλλά το εννοούσε?). Το ότι χρησιμοποιεί τέτοια καλλυντικά δεν είναι κατ' ανάγκη κατακριτέο, είναι γιατί το κάνει και πως.

 
At 22 December, 2008 13:26, Anonymous Anonymous said...

Όταν έγραφες πέρσι έτσι τζιαιρόν τη Μαρία την Κύπρια,νόμιζα ότι ήσουν δημόσιος υπάλληλος σε Υπουργείο. Τώρα που διαβάζω το Δάλι,νομίζω ότι είσαι απλά μια Έρικα,σύζηγος πάμπλουτου Κυπραίου. Η΄μήπως είσαι καμιά αντιπρόσωπος καλλυντικών με συγγραφικές ανησυχίες;

 
At 22 December, 2008 23:26, Blogger iveks said...

Tora pou ta xana diavazo ola. Xaneis to mellon sou mana mou stin Kypro. Esi exeis talento kai paei xameno. Den skeftikes pote na to ekmetallefteis? Oti kai na dialexeis gia na grapseis ta vgazeis pera. Ine apistefto. Eparadiktikase polles fores. Xereis posa plasmata theloun na se gnorisoun? Giati en kamneis ena party na vrethoume oulloi mana mou. Epitelous na doume pia ise....ate kalinixta.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.