Wednesday, April 01, 2009

Πονείς? Πονώ!

Διάβασα αυτό το ποστ, και για περίπου 4 δευτερόλεπτα νόμισα ότι πάσχω από Alzheimer όπως τη γιαγιά Μαγκάιβερ και απέκτησα μνήμη χρυσόψαρου. Μα πότε ολάν συμφώνησα να βρεθώ με τον Acera? Πιο τοιχούδι του σπιθκού μου? Ποιο graffiti?

Μετά εφύρτηκα που τα γέλια για το πρωταπριλιάτικο ψέμα. Nice one μεγάλε!

Θέλω να καθησυχάσω τζείνους που θέλουν να καθησυχαστούν, ότι κανένας δεν με ττοπούζιασε (ακόμα) και το μόνο πράμα που έχει ριζωθεί βαθιά μέσα στη μνήμη της κουκλάρας είναι τα DVD των ζουζουνιών. Έφκαλα όμως ένα σπυράκι ΝΝΑ κάτω που το πηγούνι μου διότι έφαα πολλή σοκολάτα kinder τζιαι μάχουμαι να το χώσω.


14 Comments:

At 01 April, 2009 23:06, Anonymous Val said...

hehehehehe ekpliktiko to post! polla kalogrameno
egw epistepsa imoun etimi na ipograpsw to onoma m!!!

 
At 02 April, 2009 06:20, Anonymous Αντρος said...

Πολλά ωραίο αλλά γμτ επέρασε τούτη επαίτειος και ατε τορά πότε εν ναν η επόμενη να ξαναπολαύσουμε την υστερία των εθνικοφρόνων?γμτ

 
At 02 April, 2009 09:46, Blogger DaisyCrazy said...

καλό το πρωταπριλιάτικο.
φανταζομαι και το σπυρί είναι πρωταπριλιατίκο;
αν οχι μην το σπασεις θα σου μείνει σημάδι!!
:)

 
At 02 April, 2009 13:41, Anonymous Anonymous said...

Na gemoseis spurka me pio pou panw ws katw! kai na spazoun mes ta moutra sou san milas! Kai na men gianeis potte. Kai na kollisei tziai i kouklara-panouklara.

 
At 02 April, 2009 14:22, Blogger iveks said...

Aaaa ipa kai go! Telio to post sou opos panta exeis kati idees re paidi m...!!
Ma o gnostos anonymous 13:41 pou pleon den ine anonymous logo ton aidiastikon comments tou, san na to parasiese;;; leo tora.

 
At 02 April, 2009 15:28, Anonymous Anonymous said...

Γιατι οι Ελληναραδες φουστανελλαδες αγωνιστες του κωλου και του καναπε γραφουν παντα με λατινικους χαραχτηρες

ΔΡΑΚΟΥΝΑ ψαξε το .....

ΑΦΑΝΕΙΩΤΗΣ

 
At 02 April, 2009 15:44, Anonymous Anonymous said...

Γιατί εμάθαν φίλε μου τόσα γρόνια στην κάλυψη ,με την προπαγάνδα του εθνικόφρωνος λαικισμού.Και άμαν έρτουν και τα δύσκολα λαλούν και πολλά ναι στους ξένους και (ε αφού μας το ηζητούν) ψηφίζουμε και κανά Αννάν άμα λάχει (ναούμ) .Πάντα για το καλό του έθνους α(ναούμ).

 
At 02 April, 2009 21:39, Anonymous Anonymous said...

Ναι, οι ελληναράδες γράφουν συνήθως με λατινικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι παράξενο. Ο εθνικισμός απαντάται συνήθως σε άτομα με περιορισμένη νοητική εμβέλεια (= χαμηλό αι κιού για όσους δεν κατάλαβαν). Η ορθή γραφή και εκφορά της ελληνικής γλώσσας δεν είναι από τα δυνατά τους σημεία. Είναι αυτονόητη η προτίμηση τους στους λατινικούς χαρακτήρες οι οποίοι προσφέρουν μια στοιχειώδη άμυνα.

 
At 03 April, 2009 11:42, Anonymous the Idiot Mouflon said...

Όι... όι... μεν σταματάτε τωρά... να περάσει η βουλή νόμο για καθιέρωση και άλλων εθνικών επετείων από τώρα μέχρι το 15αύγουστο... όι, όι, μάνα μου!

 
At 03 April, 2009 12:17, Anonymous Maria said...

I keep coming back for more comments from the Idiot Mouflon
oi oi mana mou
excellent

 
At 03 April, 2009 13:24, Blogger YO!Reeka's said...

τέλειο!! (το ποστο του τύπου)

 
At 06 April, 2009 23:03, Blogger Anef_Oriwn said...

Πλάκα πλάκα, αλλά φαίνεται ότι τα όσα έγραψε ο αγαπητός Aceras στην πρωταπριλιάτική του ιστορία ΔΕΝ ήταν όλα ψέματα (αλλά ούτε και η Drakon Woman πάσχει από Alzheimer – Πάντως το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω από τότε που με παρέσυρε σε ατραπούς ύποπτους και περίεργους ήταν να δω την Drakon Woman να καταργεί το δικαίωμα του σχολιάζειν στο blog της!!! Ε, ίντα τζιαιρούς εφτάσαμεν!).

Που λαλείτε, είshεν μέρες να περάσω από το blog του Aceras, τζιαι έκαμα το την περασμένη Παρασκευή, πέφτοντας πάνω σε δυο πολύ ενδιαφέροντα posts – αυτό εδώ μέσα με την πολιτικοκοινωνική ιστορία του Πέρικλου (που το τύπωσα για να το διαβάσω), ενώ πολλή πλάκα είχε και το πρωταπριλιάτικο πολιτικο-σατιρικό ρεπορτάζ του με πρωταγωνίστρια την Drakon Woman. Χρειάστηκε να διαβάσω 2-3 παραγράφους μέχρι να καταλάβω ότι ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα – είμαι κι ολίγο τι μαζούτ εγώ, τζιαι διερωτόμουν ποτέ εξανάρτεν τουτος εις την Κύπρο, τζιαι εν τον επήραμεν χαπάριν!
Τζιαι τζιαμέ που εσκέφτουμουν να του γράψω ένα μήνυμα τζιαι να το συγχαρώ για τα συγγράμματα του, πόψε κατά τες εφτά που επήα στο σύλλογο για να δω το ματς (για όσους εν το πήραν πρέφα πάλε έκαμε μας – την ΟΜΟΝΟΙΑ δηλαδίς - πόξυλλίκκιν το ΑΠΟΕΛ), θωρώ τον (τον Aceras) ομπρός μου, Φάντη Καρό! Τζιαι τώρα που το ξανασκέφτουμαι, αν μπα τζιαι αλήθκεια τζιαι τα υπόλοιπα που τζείνα ούλλα που μας έγραφεν ότι έπαθεν η Drakouna! (Πάντως τούτη κάτι έπαθεν τελικά!).

Anef_Oriwn
Δευτέρα 6/4/2009 – 11:03 μ.μ.

 
At 07 April, 2009 13:25, Blogger YO!Reeka's said...

δρακούνα, παρακαλώ σε πολλά, να επανεξετάσεις!
φιλιά και ψυχραιμία
(στήλη στην καθημερινή ακούω;; κανένα λινκ να σε διαβάσουμε;;)

 
At 27 April, 2020 20:22, Blogger yanmaneee said...

nike air max 2019
kobe 11
kyrie 4 shoes
air max 97
yeezy supply
supreme new york
nike sneakers for men
jordan shoes
kanye west yeezy
cheap jordans

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.