Thursday, July 23, 2009

Trash (overseas) nation

Και εκεί που έχω λιώσει από τη ζέστη και ακόμα μετρώ μέρες για τις διακοπές μου, (όλοι μαζί ρυθμικά, «πότε θα κά, πότε θα κάνει, ξαστεριά») λαμβάνω από την Πίτσα Νταλάρα αυτό:

«..Η Αθανασία Κομνηνού, ντυμένη με νυφικό Vera Wang, παντρεύτηκε τον άγνωστο Χάρη Σταματίου στη Μύκονο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο εκκλησάκι του Αϊ- Γιάννη και το γαμήλιο πάρτι έγινε στο παραλιακό εστιατόριο που διαμορφώθηκε σε συγκλονιστικό κλαμπ, σχεδόν για να φιλοξενήσει τους 800 καλεσμένους, στους οποίους αντιστοιχούσαν 250 σερβιτόροι, ντυμένοι μάλιστα με στολές Mi-Ro. Γάμος- υπερπαραγωγή οργανώθηκε λοιπόν από τον καλό φίλο της νύφης Χάρη Ντάβλα, με εκπληκτικό φαγητό από το Ekali Club και μπομπονιέρες από του Καίσαρη, ορόσημο για μια καλή ζωή, αφού ήταν ασημένια twisters σαμπάνιας. Ο φερμένος από το παρισινό Le Baron DJ Alexander ξεσήκωσε τους καλεσμένους μέχρι τις 8.00 το πρωί, ενώ ανάμεσα τους είδαμε πραγματικούς jet-setters, όπως τον Andrea Casiraghi, τη Margarita Missoni και την Ευγενία Νιάρχου, που πέρασε και από το Sea Satin για ένα πατριωτικό γλέντι. Ο γάμος της νεαρής γόνου ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας το περασμένο Σαββατοκύ­ριακο, ενώ τα luxury ξενοδοχεία και οι βίλες πολλών ισχυρών στο νησί κατακλύστηκαν από τους καλεσμένους του ζευγαριού. Να ζήσουν τα παιδιά, βίο ανθόσπαρτο ή ένα ατέλειωτο πάρτι, σαν αυτό που διοργάνωσαν στην παραλία δύο ημέρες πριν από την τελετή. Το Tonia Andronikou consierge της αγαπημένης Τόνιας επιμελήθηκε πάμπολλες λεπτομέρειες και να το έχετε κατά νου, γιατί μπορεί να σας κανονίσει τα πάντα, από εστιατόριο μέχρι να σας φέρει και ελικόπτερο στα πόδια…»

PS: αλλά θα σας κοστίσει €3,000,000

PS (2ο): Ο γαμπρός είναι εγγονός του Φωτιάδη (call me Carlsberg, probably the best beer in the world) και προφανώς «άγνωστος» στην Ελλάδα (σε άλλο δημοσίευμα δεν κατάφεραν να ιγκώσουν σωστά το επίθετο του)

PS (3ο): Η νύφη είναι επαγγελματίας κόρη εφοπλιστή και στις ελεύθερες της ώρες κάνει τη συντάκτρια στο ελληνικό Vogue.

Αυτό απαντά και την ερώτηση σας ποιες μαλακισμένες δουλεύουν άραγε σε αυτά τα περιοδικά, ενώ εσείς ακόμα δουλεύετε στο Lipstick και το Cosmo.

Και τώρα η Πίτσα διακατέχεται από άγχος.

Διότι πως θα βουλιάξει το νησί από τους jet setters και κοσμικούς που πρέπει να κατακλύσουν το δικό της γάμο? (δεν βουλιάζει η άτιμη, είναι Μεγαλόνησος)

Πως θα παρατηρηθεί συνωστισμός θαλαμηγών στην Αγία Παρασκευή… δίπλα από το Hilton?

Μπορεί ένα Lemon Park να συγκριθεί με το catering του Ekali Club? Δεν μπορεί.

Και άμα η μπομπονιέρα δεν είναι Καίσαρης, «ορόσημο για μια καλή ζωή» (και ένα καλύτερο διαζύγιο) τι θα προσφέρει η Πίτσα to top that?

Ο DJ από το Παρίσι είναι (to be honest) το μόνο εφικτό. Τάξε του ένα όργιο πάνω σε κότερο στην Αγία Νάπα και θα έρθει. Σιγά τα λάχανα. Στα δάχτυλα τους παίζουμε αυτούς, αστεία πράγματα.

Η Πίτσα θέλει να αγωνιστεί για τον ιερό σκοπό να σπάσει το μονοπώλιο της Vera Wang στα νυφικά, που θέλει όλες τις νύφες να φαίνονται σαν παρθένες σε πίνακα του John William Waterhouse. «Δεν είμαστε παρθένες!» θέλουν να βροντοφωνάξουν. «Δεν θέλουμε να πεθάνουμε σε δίαιτα».


Πίτσα, είμαστε μαζί σου.

9 Comments:

At 23 July, 2009 13:42, Blogger axairefti said...

Απορίες:

1. "μπομπονιέρες από του Καίσαρη, ορόσημο για μια καλή ζωή, αφού ήταν ασημένια twisters σαμπάνιας" Εμ αγάπη μου, αφού ήταν ασημένια twisters σαμπάνιας, πώς να μην έχουν καλή ζωή; Τί είναι τα ασημένια twisters σαμπάνιας;

2. "πέρασε και από το Sea Satin για ένα πατριωτικό γλέντι" Πώς είναι το πατριωτικό γλέντι; Τυλίχτηκε τη γαλανόλευκη, χορεύοντας καλαματιανό και έτρωγε πίτα σουβλάκι με τζατζίκι;

3."μπορεί να σας κανονίσει τα πάντα, από εστιατόριο μέχρι να σας φέρει και ελικόπτερο στα πόδια" Άου! Δεν γίνεται τουλάχιστον να μας φέρει τα twisters στο κεφάλι, μπας και ισιώσουμε λίγο;

 
At 23 July, 2009 13:45, Blogger MARINOS said...

:)

Στέλλω και το δικό μου μήνυμα συμπαράστασης στην Πίτσα.

Η οποία Πίτσα αφου είδε όλα τα επεισόδια του Sex and the City , έχει πια συνελθει και κατανόησε μια για πάντα πως η Ακρόπολη και ο Στροβολος δεν είναι η Νεα Υόρκη, και πως το μόνο big που έχει ο καλός της είναι η κοιλιακή του περιφέρεια!

 
At 23 July, 2009 13:58, Blogger drakouna said...

Απάντηση στο 1: Το twister στη σαμπάνια είναι εκείνο το συρμάτινο ππουσλίκ που κρατά το φελλό μέσα στην μπουκάλα. (νομίζω)

Απάντησ στο 2: Το πατριωτικό γλέντι είναι οποιαδήποτε εκδήλωση περιλαμβάνει παλαμάκια, όπα όπα, χορό με τα χέρια ανοικτά και γύρω να κάθονται κουκουλλή το πλήθος και να σου πισκαλά. Άσπρο background και μπλε θάλασσα by definition κάνει κάτι "πατριωτικό".

 
At 23 July, 2009 16:23, Blogger Joshoua said...

Εεεε...
Τούτη η Βερα Γουανγκ, έπαιζε μεσα σε κανένα έργο με τον Τσάκι Τσάν;
Νομίζω είδα την μες τα 7 μικρά νιντζάκια.
Ενιχάου.
Παλαβοί έννεν τζείνοι που κάμνουν έτσι γάμους.
Παλαβοί εν τζείνοι που τους φκάλλουν φωτογραφίες τζιαι γεμώνουν τα περιοδικά τζιαι τες τηλεοράσεις.
Ακόμα ποιο παλαβοί εν τζείνοι που εννα κάτσουν στο καφέ τζιαι να πούν "κόρη είδες τες ποπονίερες της τάδε;"
Εγω που εννα παντρευτώ εννα τους ταίσω οφτό μες το πλαστικό το πιατούι τζιαι μπύρα βραστή.
Να τους κοττίσω τζιαι ενα λουκκούμι με αμύγδαλο τζιαι κανεί τους.
Α, τζιαι το κοστούμι μου εννα εν που τον Καλαποδά.

 
At 23 July, 2009 16:55, Blogger Ουφ! said...

το κείμενο στα italics είναι αληθινό δηλαδή;;;!!!!!

"Η νύφη είναι επαγγελματίας κόρη εφοπλιστή..."
.... κι εγώ τέτοιο επάγγελμα θα ήθελα να κάνω ρε γμτ αλλά χωρίς το Vogue!

 
At 23 July, 2009 17:15, Anonymous Anonymous said...

ερωτηση απο καποια που απ'οτι φαινεται ζει σε σπηλια:

ποια ειναι η πιτσα νταλαρα?:-s

 
At 24 July, 2009 12:40, Blogger iveks said...

Simainei Drakouna moy diavazeis pragmati poli Okay kai Hello giati ise pliros enimeromeni gia ta themata. (En tziai doulefkeis se kanena periodiko/afimerida tis kyprou enen?)
Any way molis to diavasa kai go to thema afto ipa, ax ti eftixismenoi pou fenonte oloi ekini tin mera, mexri na katalavoun tin ekanan tha ine arga. Alla an o eggonos tou Fotiade katafere na pantreftei etsi kelepouri me tosa lefta, bravo tou, ekame tin xana gia defteri fora. En to sizito.
Oso gia to nifiko tis Vera Wang, ine apaisio....

 
At 24 July, 2009 20:44, Blogger the bastard; unshaved. said...

Είναι και εσένα το όνειρό σου να γίνεις συντάκτρια στο Vogue ε;

Well you're stuck with Λοττίδης I guess.

 
At 18 August, 2011 00:56, Anonymous Anonymous said...

exorisan ..:-)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.