Friday, September 18, 2009

Έρευνες

Διάβασα προχτές ότι το morning sickness στις έγκυες γυναίκες, συνδέεται με το βαθμό εξυπνάδας του μωρού που θα γεννηθεί. Δηλαδή, όσο πιο σκατά είναι η μάνα από τους εμετούς, τόσο πιο έξυπνο και γρήγορο (στη σκέψη) θα είναι το μωρό. Και θα έχει κλίση στα μαθηματικά.

Είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που έπρεπε να κάνω μαθηματικά, μου ερχόταν εμετός (γενικά, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου) αλλά αυτό είναι μάλλον άσχετο με την εν λόγω έρευνα.

Αυτές οι έρευνες με τα αποτελέσματα που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους (ο εμετός ας πούμε να συνδέεται με την εξυπνάδα), έχω μια υποψία ότι γίνονται για να κάνουν διάφορες μερίδες ατόμων να νιώσουν καλύτερα.

Ας πούμε στην περίπτωση της εγκύου γυναίκας, η έρευνα είναι σαν να της λέει: «Δεν πειράζει που τώρα ζεις μέσα στην ταλαιπωρία και τον εμετό ω ταλαίπωρη έγκυος γυναίκα που ενδεχομένως να τάχεις παίξει κιόλας και να νιώθεις ωσάν κήτος. Αύριο που θα γεννηθεί το αγγελούδι σου θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα διότι θα είναι ένας μικρός Αϊνστάιν, θα πάει στα καλύτερα πανεπιστήμια, θα βρει μια καλή δουλειά με πολλά λεφτά και εσύ που ξέρναγες ασταμάτητα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, θα γελάσεις τελευταία.»

Και οι Ταλιμπάν λένε ότι άμα γίνουν καμικάζι θα πάνε στον Παράδεισο και θα βρουν 40 παρθένες να τους περιμένουν. Δεν μας απαντούν τι θα γίνει μετά από 40 μέρες, όταν όλες οι παρθένες θα έχουν ξεπαρθενέψει, άρα δεν θα θεωρούνται ΑΑ πράγμα… ή μήπως στον Παράδεισο μένεις παρθένα για πάντα?

Φρίκη δεν είναι?

Ξεφεύγω από το θέμα.

Άλλη κουφή έρευνα που διάβασα τελευταία, είναι αυτή που λέει ότι τα ζευγάρια που κάνουν sex δύο φορές την εβδομάδα (όχι μία, όχι τρείς, δύο είναι ο μαγικός αριθμός), επιτυγχάνουν το σωστό level ευτυχίας και αρμονικότητας για να μην χαλάει η σχέση. Μιλάμε για παντρεμένα ζευγάρια.

Εγώ ήδη φαντάζομαι αυτόν που έγραψε την έρευνα να είναι εντελώς αγάμητος, επομένως έβαλε ένα ρεαλιστικό στόχο δύο πηδημάτων εβδομαδιαίως, για να καθησυχάσει τον εαυτό του και τον κόσμο που τον διαβάζει ότι οκ, και με δύο την εβδομάδα θεωρείσαι ευτυχισμένο άτομο, μην αγχώνεσαι.

Υπάρχει και μια τρίτη έρευνα που κυκλοφορεί τελευταίως και πληροφορεί τα έκπληκτα ανδρικά πλήθη ότι οι γυναίκες κάνουν sex για να καταπολεμήσουν την πλήξη. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να κάνουν ολόκληρη έρευνα για να «ανακαλύψουν» ότι οι γυναίκες κάνουν sex και για λόγους άλλους από το «αχαλίνωτο πάθος και το κυνήγι της ηδονής και της ικανοποίησης». Άνθρωποι είμαστε, όχι sex machines. Όπως τρίβεις με μανία τους πάγκους της κουζίνας, όχι διότι θέλουν καθάρισμα, αλλά διότι έχεις τα νεύρα σου και αν δεν διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου θα μαχαιρώσεις το σύζυγο με το μαχαίρι Sudoku, έτσι και το sex.

Να σου πω αμέσως άλλους δέκα λόγους γιατί οι γυναίκες κάνουν sex στο άσχετο:
1. Διότι μετά το sex κοιμάσαι καλύτερα.
2. Διότι ξέχασες πότε είναι η τελευταία φορά που έκανες και φοβάσαι ότι θα ξεχάσεις πως γίνεται.
3. Για να κάνεις divert το σύζυγο από πράγματα που δεν θέλεις να πάρει χαμπάρι (π.χ. λογαριασμός οικογενειακής visa card)
4. Για να προετοιμάσεις το σύζυγο να μάθει άσχημα νέα (οικογενειακά τραπέζια, γάμους κτλ που δεν μπορείς να αποφύγεις)
5. Για να δεις αν φαίνεσαι καλή στον ολόσωμο καθρέφτη που μόλις αγόρασες και εγκατέστησες στο υπνοδωμάτιο.
6. Έχασες 7 κιλά, μπήκες μέσα στα jeans που είχες από πριν το γάμο σου, νιώθεις θεά και θέλεις να το επιβεβαιώσεις.
7. Είδες έργο με την Angelina Jolie και νιώθεις ένα άλφα ανταγωνισμό.
8. Γιατί θέλεις να αδιαθετήσεις στη μέρα σου και νομίζεις ότι το regular sex βοηθά την regular περίοδο.
9. Διότι είναι Παρασκευή και το Σάββατο/Κυριακή/Δευτέρα έχει κυπριακό ποδόσφαιρό και Τρίτη/Τετάρτη έχει champions league (άρα ή τώρα, ή next week)
10. Διότι έχει συνωμοτήσει το σύμπαν και ΟΥΑΟ! όλα είναι βολικά (κοιμάται το μωρό, δεν είσαι πτώμα, δεν είναι αυτός έξω/πτώμα, δεν έχει κάτι καλύτερο η τηλεόραση, δεν είσαι αδιάθετη).

12 Comments:

At 18 September, 2009 10:51, Blogger kopria said...

xaxaaxa
οι δικές σου έρευνες είναι πιο σοβαρές

 
At 18 September, 2009 10:55, Blogger rocky smarties said...

I back number 9

 
At 18 September, 2009 13:35, Anonymous Anonymous said...

πόψε εν Παρασκευή και παίζει η Ελλάδα μπάσκετ με την Τουρκία. Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?

 
At 18 September, 2009 16:09, Blogger Ουφ! said...

πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτές τις έρευνες τις έκαναν κάτι αθκιασεροί χαραμοφάηδες που σπούδασαν κάτι ακαταλαβίστικο για να φορούν άσπρες ποδιές και να βάζουν τη λέξη Δρ. μπροστά από το όνομα τους!!!!

πχ: έρευνες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται καλύτερα το βράδυ είναι πιο χαρούμενοι από αυτούς με ανήσυχο ύπνο....

 
At 18 September, 2009 16:48, Anonymous the Idiot Mouflon said...

@Anonymous 13:35

Ελληνοτουρκικός πόλεμος, Οθωμανικό, παραγωγή ακόμη ενός έλληνα, κλπ.

 
At 19 September, 2009 10:13, Blogger Αχάπαρη said...

Εμ.. τούτοι οι δέκα λόγοι προέκυψαν μετά που έρευνα?

 
At 19 September, 2009 17:42, Blogger Unknown said...

11. Άκουσες ότι το σεξ εν η καλλύτερη γυμναστική. Στην πραγματικότητα απλά θέλεις να χάσεις βάρος αλλά βαρκέσαι να πάεις γυμναστήριο

 
At 20 September, 2009 02:20, Blogger Σοφία said...

Χαχαχα είσαι έτοιμη για δημοσίευση λέμε!!!

 
At 20 September, 2009 10:30, Blogger DaisyCrazy said...

ναι ναι για πολλούς και διάφορους λόγους κάνουμε οι γυναίκες σεξ... αλλά και οι άντρες νομίζω θα'χουν διαφορετικους λόγους (πέραν της ηδονής) για να το κάνουν ;)

 
At 21 September, 2009 13:54, Blogger iveks said...

Xa xa, diladi ego pou exei treis mines pou kano emetous enneitai logo egkimosinis na min pistepso tora oti to aggeloudi mou tha vgei panexipno??
Akoma enas logos pou kanoume sex ine gia na min xasoume ton elegxo kai fame to kerato, anagkastika pidiese gia na min gireftei allou. Leme Pantos ena ine to sigouro Dorothea m, oti an iparxei periptosi na to kanoun gia allous logous peran tis idonis, na prospioithoun orgasmo (san emas) den to mporoun!!!!

 
At 22 September, 2009 10:32, Anonymous Anonymous said...

Endiaferousa ereuna einai kai auti i opoia symperainei oti to na koimasai ksexorista me to tairi sou einai kalytero gia tin ygeia sou!!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8245578.stm?lsf

 
At 22 September, 2009 18:48, Anonymous Anonymous said...

Synithws oi ereunes exoun ena theoretical background to opoio dikaiologei th logiki syndesi metaxy twn 2 metavlitwn gia tis opoies ginetai h ereuna, fantazomai pws h en logw ereuna tha exei ena theoretical framework alliws den tha stekotan kan axia gia publication...diaforetika sysxetiseis metaxy metavlitwn sto asxeto mporoun na vrethoun eukola...apla fantazomai h phgh plhroforisis sou den asxolithike idiaitera me to na parousiasei k to theoretical bakcground...

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.