Tuesday, October 20, 2009

Family Album

Το Δεκέμβριο το blog θα κλείσει τέσσερα χρόνια. Ήδη με το σημερινό, έκλεισε 750 posts. Πολλά posts από μια άγνωστη. Η ανωνυμία είναι αδιάφορη, εκτός όταν πεις κάτι που δεν αρέσει στους αναγνώστες. Αμέσως θυμούνται ότι πρέπει να γράφεις επώνυμα, και αν γράφεις ανώνυμα είναι άκυρο και μπλα μπλα μαλακίες.

Άμα γράφεις ανώνυμα δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ποιος είσαι, τι κάνεις, από πού κρατά η σκούφια σου και πόσες φορές την ημέρα ενεργείσαι, επομένως είναι πολύ πιο δύσκολο να σε κατηγοριοποιήσουμε κάπου και να τελειώνουμε. Γιατί μας δυσκολεύεις τη ζωή? Γιατί?

Γι’ αυτό, μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση με τον Έτερο, αποφασίσαμε να σας εκθέσουμε το οικογενειακό μας άλμπουμ . Για να «ξέρετε» τι τρώτε. Ιδού λοιπόν la famille Bertillon:



Η φωτογραφία του γάμου μας. Ο Έτερος με μαύρο κουστούμι αλλά από μέσα η φόρμα του εργάτη, για να υπενθυμίζει ότι εμείς είμαστε τίμιοι άνθρωποι. Για τη φαλάκρα τι να σας πω, Κύπριος είναι ο άνθρωπος, καταλαβαίνετε το γνωστό πρόβλημα. Εγώ πάλι, φοράω αυστηρό συνολάκι με γιακαδάκι πλυμένο με Ariel στους 40 βαθμούς για να κάνω οικονομία, ποδιά η οποία ήρθε ως δώρο με τη συσκευασία βουτύρου (και 2 πιάστρες της κουζίνας όνειρο) καθώς επίσης και καρφίτσα-φυλακτό, δώρο από τη γιαγιά Μαγκάιβερ. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, η καρφίτσα απεικονίζει πανοραμικά τη μάχη του Βατερλώ, με το Ναπολέοντα έφιππο να τραβάει τα μαλλιά του που έχασε, και ορδές Γάλλων και Άγγλων στρατιωτών να σφάζονται σε απέραντα Βελγικά λιβάδια όπου στο μέλλον θα φιλοξενούν την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πίσω μας είναι το σπίτι που χρωστάμε.


Αυτή είναι μια φωτογραφία από τις πρώτες μέρες της σχέσης μας. Βασισμένοι σε αυτό το look ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και έκτοτε δεν έχει σβήσει ο πόθος από το τζάκι μας. Ο Έτερος νοσταλγεί το μαλλί –κόκορας και εγώ χαίρομαι που δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να ανανεώνω τη μωβ βαφή για να κρύβω τις μαύρες ρίζες. Άσε που έχουμε γλιτώσει μια φάουσα χρήματα από το άσπρο foundation.


Εδώ είμαστε στο μήνα του μέλιτος μας στο Las Vegas, τότε που ο Έτερος ντύθηκε Elvis για πλάκα και έμεινε έτσι ντυμένος για τρεις εβδομάδες, όσο ήταν δηλαδή το honeymoon. Άφησε το μικρόφωνο από το χέρι του μόνο όταν του το πήρε με το ζόρι το security στο αεροδρόμιο.


Μια αναμνηστική φωτογραφία από το γάμο του δεύτερου εξάδελφου του Έτερου που έγινε στο Trikkis Palace. Μετά το 5ο ποτό χάλια ποιότητας, αλληθώρισα. Να σημειώσω ότι η φωτογραφία πάρθηκε ενώ ακόμα θήλαζα, εξού και το αγελαδινό βυζί.


Λίγο πριν τη συναυλία των Kiss που παρακολουθήσαμε στο Λονδίνο. Ευτυχώς που μας έμεινε λίγο από εκείνο το άσπρο foundation από παλιά.


Από τα περσινά καρναβάλια στη Λεμεσό. Προηγήθηκε καυγάς τρικούβερτος για το ποιος θα κάνει τον Κέρμιτ διότι και οι δύο θέλαμε να πάμε ως Miss Piggy. Τελικά ρίξαμε νόμισμα, έχασε ο Έτερος και ιδού το αποτέλεσμα. Ένα έχω να πω. Η βλεφαρίδα κάγκελο είναι αληθινή.

Και μια τελευταία φωτογραφία, ψεύτικη μεν, που κάναμε για πλάκα στο photoshop…


Την ονομάζουμε «Προφητική φωτογραφία» ή «Δρακούνα CSI».



9 Comments:

At 20 October, 2009 11:41, Anonymous the Idiot Mouflon said...

Εντελώς ψεύτικη η τελευταία φωτό... δεν είσαι κομμένη κομματούθκια...

 
At 20 October, 2009 13:57, Blogger Αχάπαρη said...

ταυτίστηκα πολλά με την τελευταία φώτο εν πράμα?..

 
At 20 October, 2009 15:53, Anonymous Anonymous said...

teleio!!!!

 
At 20 October, 2009 15:54, Anonymous Anonymous said...

Drakouna efxaristoume gia ola ta blogs. And for the entertainment.

 
At 20 October, 2009 19:10, Blogger ρίτσα said...

niiiiiice

thankyou for the musiiiic the songs youre singiiiiiiing

εμένα άρεσεν μου τζιήνη με το βυζί της εγκυμοσύνης

 
At 21 October, 2009 02:51, Blogger ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ said...

just perfect!!:):)

 
At 21 October, 2009 18:42, Blogger APOTINEDRA said...

Να τα χιλιάσεις!

 
At 21 October, 2009 22:52, Anonymous ιων said...

Η τελευταία φωτογραφία δεν μου άρεσε. Εν φοϊτσιάρικη. Βάλε καμιάν άλλη.

 
At 22 October, 2009 12:43, Blogger Psipsinel said...

poli kalo :)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.