Thursday, January 14, 2010

Έλα κέντρο, έλα κέντρο

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου, να καταγγείλω ένα ακόμα αποσταθεροποιητικό γεγονός. Η κυρία Ελένη, η γειτόνισσα μου, έφερε άρον άρον εργάτες για να επενδύσουν (imish) την πρόσοψη του σπιτιού της με πέτρα. Το βρίσκω εξαιρετικά ύποπτο, γιατί να θέλει ΤΩΡΑ η γειτόνισσα να κάνει αυτή την εργασία? Έχει κάτι που θέλει να κρύψει κάτω από την επένδυση? Και γιατί οι εργάτες σημείωσαν με spray συγκεκριμένα σημεία πάνω στον τοίχο? Πρόσεξα, ότι είναι το ίδιο χρώμα spray που χρησιμοποιήθηκε για να γραφτεί πάνω στο τοιχούδι της εκκλησίας μας το σύνθημα «Κούλλα και Φάνης L.F.E. & E.», το οποίο αποτελεί μια σαφή και ολοφάνερη βεβήλωση του ιερού αυτού χώρου. Μάλιστα, το σύνθημα είναι γραμμένο στο τοιχούδι που βρίσκεται δίπλα που τους ιστούς με τις σημαίες. Είμαι σίγουρη ότι προσπάθησαν να πειράξουν και τις σημαίες αλλά τους φανερώθηκε ο Απόστολος Ανδρέας (μεγάλη η χάρη του) και τους ξίππασε για να φύγουν.

Πίσω στην κυρία Ελένη, πρόσεξα ότι έφερε Τουρκοκύπριους εργάτες για να τοποθετήσουν την επένδυση από πέτρα. Αλλού αυτά κυρία Ελένη. Σε καταλάβαμε. Αυτοί δεν είναι εργάτες αλλά Τούρκοι μυστικοί πράκτορες που σκοπό έχουν να κατασκοπεύσουν την πατριωτική γειτονιά μας και να κάμψουν το ηθικό μας. Τον ένα μάλιστα τον άκουσα να μιλά ελληνικά. Φως φανάρι ότι εκπαιδεύτηκε σε μυστικά στρατόπεδα του Νακόρνο Καραμπάχ (μη σου πω και στα υψώματα Γκολάν) στην κατασκοπία. Παρακαλώ όπως η Αστυνομία ζητήσει το video κλειστού κυκλώματος από το μπούκκικο next door για να μελετήσουμε τις κινήσεις τους (και η κυρία Μαρία από απέναντι θέλει να δει αν ο άντρας της ο αχαΐρευτος ακόμα παίζει αππάρους όταν αυτή δεν τον ελέγχει).

Αυτό, σε συνδυασμό με την κλοπή της σωρού του πρώην Προέδρου, την προφητεία των Ίνκας για το τέλος του κόσμου, την πρόσφατη δολοφονία μεγαλοεκδότη και τους βανδαλισμούς σε κοιμητήρια και στο Γ’ Λύκειο Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και σε ένα δημοτικό στα Πάνω Πολεμίδια, αποδεικνύουν περίτρανα ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα, όλα συνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης συνομωσίας που σκοπό έχει να κάμψει το ηθικό μας. Όχι κυρία Ελένη, εμείς κρατάμε γερά, εμείς θα αντισταθούμε, εμείς δεν φοβόμαστε τις τακτικές σου και δεν πρόκειται να βάλουμε επένδυση από πέτρα, ο κόσμος να χαλάσει!

37 Comments:

At 14 January, 2010 14:25, Anonymous Anonymous said...

Drakouna Vs "pefotismenoi millenarianist ethnopateres" : 1-0

 
At 14 January, 2010 14:54, Anonymous Anonymous said...

Grafe gia tous gamous pou sou perna tzia aeis ta sovara themata gia ton sovaro ton kosmo. Kitchissa xwrkathkia next door...

 
At 14 January, 2010 15:14, Anonymous the Idiot Mouflon said...

Αν γίνουν συλλήψεις τζιαι φκουν άσχετοι με πολιτικά κίνηττρα οι ύποπτοι... εν άξιοι να τους φυγαδεύσουν ή να τους φαν λάχανο για χάρη της διαιώνισης της μαλακ...

Δρακούνα, can you say "μετανάστης";

 
At 14 January, 2010 15:28, Blogger Mana said...

Όλοι συνωμοτούν εναντίον μας. Είδαν ίντα όμορφος τζαι προκομμένος λαός είμαστε και έπεσαν πάνω μας να μας φάνε…

 
At 14 January, 2010 15:37, Anonymous milaz said...

Ναι αλλά δεν είδετε ακόμα πιο βαθειά... προσπαθούν να κάμψυον το ηθικό μας για να επαναφέρουν το σχέδιο Αναν!

 
At 14 January, 2010 15:43, Anonymous watch christofias watch said...

"Βαθμιαία εξάγουμε το συμπέρασμα ότι βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία κάποιοι ενσυνείδητα και βάσει σχεδίου επιχειρούν να μας εκφοβίσουν για να υποστείλουν τις αντιστάσεις μας και να μας φιμώσουν. Οι εγκέφαλοι αυτού του σχεδίου, ξεκαθαρά πλέον για μας, ανήκουν σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και μας επιδεικνύουν ότι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Είναι ικανοί για τα πάντα! Πρώτα έκλεψαν ένα νεκρό σώμα, βεβηλώνοντας παράφωρα και πρωτόγνωρα τα ήθη του λαού μας και βιάζοντας τη λογική μας. Τώρα δολοφονούν και ζωντανούς. Έτσι εξαφάνισαν τη μάζα από τις μαχητικές αντικατοχικές εκδηλώσεις: με το αίμα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Έτσι, με το αίμα του Άντη θέλουν να κλείσουν τα στόματα των αντιστάσεων του τόπου."

 
At 14 January, 2010 16:14, Anonymous chris said...

yeap! και να προσθέσω ότι προχθές ειχε και έλλειψη απο κουπέπια στην ψησταριά..
ειναι καταφανής η προσπάθεια των μυστικών πρακτόρων να μας λιμοκτονήσουν για να καμφθει πιο ευκολα το ηθικό μας!

 
At 14 January, 2010 16:35, Blogger . said...

Έτσι ενι! Τζε γω εσκέφτουμουν οτι επειδή η ΑΕΛ εν πάει καλά εν λόγω της προσπάθειας των μυστικών υπηρεσιών να κάμψει το ηθικό των ΑΕΛιστών στο να μην εξευρεθεί λύση.

@watch: Όσο τζε να μάσσιεσε είσαστε πολλά λίοι. Πάρα πολλά.

 
At 14 January, 2010 16:35, Blogger Kykkos said...

Ναι ρε Δρακούνα βάλλε τους ιδέες τωρά! Εν κανεί που τα χτίσματα πάν κατά βαρβάρων!!

 
At 14 January, 2010 17:35, Blogger rose said...

kentises !

 
At 14 January, 2010 19:09, Blogger postbabylon said...

hahahahahahaha

 
At 14 January, 2010 20:24, Anonymous Anonymous said...

applause!

 
At 14 January, 2010 21:14, Anonymous Anonymous said...

http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=75&smid=400&ArticleID=1144&reftab=37&t=Αντης-Χατζηκωστής:-Τον-σκότωσε-(κι-αυτόν)-η-ΜΙΤ

 
At 14 January, 2010 21:38, Blogger κι αγνάντευε... said...

εεεετσιιιι!!!

 
At 14 January, 2010 22:11, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Το καλοκαίρι θα έρτει τζαι η πέργκολα

 
At 15 January, 2010 02:26, Anonymous Anonymous said...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95280&cid=5
hmmmmm

 
At 15 January, 2010 07:36, Anonymous lazaromavrilla said...

"Η Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ι Α του Άντη Χατζηκωστή σημαίνει ότι: Σχεδίασαν προμελετημένα και άρχισαν να εκτελούν τη φυσική μας εξόντωση. Για να εξολοθρεύσουν μία από τις ισχυρότερες φωνές της Αντίστασης του κυπριακού Ελληνισμού. Προκειμένου να περάσουν -νομίζουν- οι φασιστο-σχεδιασμοί τους. Και να επιβληθούν, οι εντατικοποιημένες επιχειρήσεις τους: Για τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και την παράδοσή της στους Τούρκους (συν)Αφέντες. Για τη μετατροπή της Κύπρου σε τουρκο-βρετανικό προτεκτοράτο."

 
At 15 January, 2010 08:26, Anonymous Anonymous said...

An apodeixtoun oi upopsies ths astunomias alh8ines (opws autes anaferontai sto zougla) kai telika den ton skotwsan tourkokuprioi h o kakos o lukos 8a einai megalh tragwdia gia tous OXI....
8a pesei polli klama...Den kruvontai politika kinitra pisw apo thn dolofonia alla mia hli8ia...AMAN akoma ligo 8a apodeixtei oti den einai oi kakoi tourkokuprioi me tous nenekides pou eklepsan ton e8narxh...

Panaia mou katarreoun oulla...

 
At 15 January, 2010 08:31, Anonymous Anonymous said...

Men tous foasai... den tha thixtei oute o daxtyloudin tous... i xontropetsia kai i pseftia den katalavei xristo

 
At 15 January, 2010 08:33, Blogger drakouna said...

Άσε που σήμερα, κάποιος μου έφαε το parking στη δουλειά.

Ξένος δάχτυλος? Τούρκοι πράκτορες? Ο αστυνόμος Σαίνης?

Μην φοβάστε. Δεν κατάφεραν να κάμψουν το ηθικό μου. Πάρκαρα δίπλα.

 
At 15 January, 2010 09:33, Anonymous lazaromavrismoi said...

"Ε Χ Ο Υ Ν , από χρόνια, εκτοξεύσει συντονισμένες Ειδικές Επιχειρήσεις Ψυχολογικού Πολέμου εναντίον του κυπριακού Ελληνισμού. Για να τον εξουθενώσουν σε συναισθήματα ενοχής. Ως «συνένοχο» και «συνυπεύθυνο» των τραγωδιών του! Χρόνια προελαύνουν και οι Ιδεολογικές τους Ερπύστριες. Για να συντρίψουν το φρόνημα της Αντίστασης του λαού. Να τον εκμαυλίσουν και να ποδοπατήσουν κάθε υπερηφάνεια και αξιοπρέπειά του. Διαπίστωσαν ότι απέτυχαν. Γι’ αυτό πέρασαν πια στη φυσική εξόντωση: Τις διατεταγμένες, προμελετημένες, καλυμμένες, στυγνές, άνανδρες δολοφονίες. Ειδικής σημασίας στόχων. Με πρώτο τον Άντη μας τον Χατζηκωστή. Σε ειδικά επιλεγμένο χρόνο εκτέλεσής του: Την 1η μέρα έναρξης των «εντατικών» Χριστόφια - Ταλάτ..."

 
At 15 January, 2010 11:12, Blogger drakouna said...

Εν που το διάγγελμα του Κρίνου που αντιγράφεις?

 
At 15 January, 2010 11:18, Anonymous ματιλτα said...

Που τον Λάζαρο Μαύρο - τον ραδιοφωνικό χαφιέ.
Ο κρίνος πκιός ενί? τζείνος της παναγίας?

 
At 15 January, 2010 11:55, Anonymous Anonymous said...

Ε άμαν το είπεν ο Κατσουνωτός ότι δεν είναι πολιτικά τα κίνητρα αλλά οικονομικά, έτσι ένι καραττίν!
Άλλωστε τζαι η κλοπή της σωρού του Παπαδόπουλου εν για οικονομικούς λόγους που εγίνηκεν (εκατομμύρια τα λύτρα που εζητήσαν που τη Φωτεινή)
Τζαι το κάψιμο των Ελληνικών σημαίων (ναι τζίνων που θωρούν ορισμένοι τζαι φκάλλουν σπυρούθκια) εν για οικονομικούς λόγους που εγίνηκεν (επιάσαν τα χοντρά οι καρβουνιάρηδες)
Τζαι η βεβήλωση του τάφου του Κυπριανού εν για οικονομικούς λόγους που εγίνηκεν (ίσιεν διαφορές η Μιμή με γραφείο κηδειών ανταγωνιστή τζίνου που επιλέξαν τότε)
Τζαι το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας που τον οπαδό της Ομόνοιας στο ΓΣΠ εν για οικονομικούς λόγους που εγίνηκεν
Τζαι η σημαία του ψευδοκράτους (των "αδελφών Τουρκοκυπρίων") εν για οικονομικούς λόγους που εμεταφέρτηκε μες το ΓΣΠ που τον οπαδό της Ομόνοιας
Τζαι τα πανώ "ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ" εν για οικονομικούς λόγους που αναρτήθηκε που τους οπαδούς της Ομόνοιας
Τζαι το κασκόλ της εθνικής Τουρκίας εν για οικονομικούς λόγους που το εκράταν ο οπαδός της Ομόνοιας
Τζαι τέλος, τα "άκρως εμπιστευτικά" έγγραφα της UNOPS που εδιαρρεύσαν τζαι αναφέρονται ονομαστικά στον Άντη και τον Κωστή Χατζηκωστή και την υποστήριξη του ΟΧΙ εγραφτήκαν τζαι εκυκλοφορούσαν σε κάτι Ντάουνερς και σία για οικονομικούς λόγους...χωρίς κανένα πολιτικό κίνητρο βεβαίως βεβαίως...

 
At 15 January, 2010 12:03, Anonymous Anonymous said...

Gia ton/din Dr Love pou lalei:

@watch: Όσο τζε να μάσσιεσε είσαστε πολλά λίοι. Πάρα πολλά.

Etsi opos ta laleis einai Dr Love...polla llioi...molis to 76% twn Ellinokypriwn

 
At 15 January, 2010 12:09, Anonymous Anonymous said...

E, nomizo ksanametra ta pososta sou file mou...

 
At 15 January, 2010 12:19, Blogger kangerlussuaq said...

Φυλαχτείτε πατριώτες. Στα όπλα!

http://www.adiakritos.gr/?p=12899

(Μετά από αυτό, πιστεύω ότι ακόμα και ο γνωστός κύπριος που παίζει στις ελληνικές τσόντες νέας γενιάς είναι δάκτυλος των τούρκων).

 
At 15 January, 2010 12:28, Blogger drakouna said...

Κρίνος Μακρίδης: Πρόεδρος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

(μόλις μου έλυσες όμως την απορία πόθεν τα γέρημα φκαίνει το όνομα του:) Που τον κρίνο της Παναγίας!

 
At 15 January, 2010 12:34, Anonymous Anonymous said...

^ ektos apo to koino onoma, oi 2 krinoi exoun kai kati allo koino... theostenes sxeseis me ti sfera tis fantasias kai to "pisteve kai mi erevna"...

 
At 15 January, 2010 16:31, Blogger bestman said...

Ελπίζω μόνο, όταν και εαν καταδικαστεί κάποιοσ για τούτη την υπόθεση -ειδικά αν είναι οικονομικά τα κίνητρα- να βρεθεί τζιείνος που θα συνάξει τες δηλώσεις τζιαι θα τους τες ταϊσει μέσα στα μούτρα.

 
At 15 January, 2010 17:24, Blogger Joshoua said...

Ρε Ανώνυμε, θωρείς πολλά έργα μάνα μου.
Άτε πίεννε σπίτι σου να ππέσεις τζιαι εν πειράζει.
Τον άλλο που εννα παίξουν, εννα τον παίξουν σίουρα οι νενέκοι για να κάμετε χαρά.

 
At 16 January, 2010 02:21, Anonymous Anonymous said...

Eida to xioumor pou kamneis sto allo blog pou grafeis..
En se xonefko intza! Na se viasoun tziai na se paretisoun mes to xantatzin! Tzai sena, tzai ti giagia sou pou eshei altsxaimer

 
At 16 January, 2010 10:05, Anonymous Anonymous said...

τελευταίε ανώνυμε, υποθέτω πως είσαι κι εσύ ένας χριστιανός ορθόδοξος υπερασπιστής της δημοκρατίας που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα...? άστο, σίγουρα είσαι...

 
At 19 January, 2010 18:12, Blogger . said...

Oi re en pou jinous pou laloun ''ellas ellas skepase k emas'' je pou jinous pou fwnazoun gia enwsi opou stathoun j opou brethoun san tous ampalatous!!!

ate re anwnime, an theleis na milas gie mou prota na matheis na sizitas, na sevese tes apopseis twn allwn je na milas me epixirimata!! je men mou upostirizeis ton parea sou tou christofias watch dioti en na apogoiteutite oulloi polla!! Pemou an eksanaipirkse etsi site pou eshi o sigkekrimenos, mallon sigkekrimenoi giati ene monos tou jimesa je an eksanaginike pote etsi antipoliteusi je misos pros tin kivernisi. En na spasete re!!! Na spasete pou tin pellara sas pou efkike mia fora aristeros je proodeftikos proedros!! Kanei sior!! Pnaste gamw to kerato mou!!! Gia oulla en na paraponetheite alla en protoi pou pate je kamnete aitiseis oi gia xorigies oi gia epidotiseis, oti theleis!! Je den me endiaferei inta kommatos eisai eite tou disi eite tou diko eite tis edek! Eidika sta 2 teleftea enikseroun pou pan ta 4 tous!!! Ekamen i mougia kolo k exese ton kosmo olo!!

 
At 19 January, 2010 18:17, Blogger . said...

tze otan eipa polla lioi den ennoousa me tous ellinokiprious me tous tourkokiprious! Egw ennoousa oti en lioi san anthrwpoi pou ekaman etsi site je kamnoun propaganda je libello pros ena politiko prosopo tze oti oso tje na theloun je na tous misoun den tha ta kataferoun! Den tha perasei jino pou theloun! O kosmos katalavei file mou! Alla pou na katalaveis, prepei na ta eksigoume 2 je 3 fores. Pou na sou poume koma gia to sxedio lusis. En na prepei na sou eksigw 1 xrono kathe mera alla pale en tha to piaeis dioti en lios o nous sou ap oti fainete!! Sorry pou milw etsi alla ene tropos toutos na apantoun anonima! apologies

 
At 21 January, 2010 23:04, Anonymous Anonymous said...

επροσεξετε οτι που την μερα που ειπαν οτι ειναι οικονομικα τα κινητρα κανενας πατριωτης τυπου λυσσσσσσσσαριδη δεν εφκηκε να μας καψει με τους πυρινους του λογους?εφαν την οι πεζεβεγκηδες.

 
At 12 May, 2010 21:08, Anonymous Anonymous said...

εγώ υπολογίζω ότι η κ. Ελένη παντρεύκει κόρη/γιο και γι'αυτό η άψε σβήσε ανακαίνηση με πέτρα. Τζαι οι γείτονες μου έτσι εκάμαν.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.