Friday, April 09, 2010

The last living survivor

"ΑγγλικήΣχολή - Αναταραχή και πάλι με αφορμή τις επετείους
Άκρως αποκαλυπτική είναι η επιστολή του συνδέσμου γονέων της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας για τις ενέργειες της διεύθυνσης του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος. Η επιστολή, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Το Κυπριακό Ποντίκι» αναφέρει ότι είχε προσκληθεί από τη σχολή να μιλήσει για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου ο Ελλαδίτης καθηγητής Τσάκαλος (εκλεκτός του υπουργού Παιδείας και επικεφαλής της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης). Μετά την αντίδραση των γονέων ότι ο κ. Τσάκαλος δεν είναι γνώστης του αγώνα της ΕΟΚΑ η εναλλακτική λύση ήταν ο Μακάριος Δρουσιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αναλύει το λανθασμένο τάιμινγκ της έναρξης του Αγώνα."

… Προφανώς η Κλαίρη Αγγελίδου θα ήταν πιο κατάλληλο άτομο να μιλήσει στα παιδάκια. Έχει ζήσει και τους δύο αγώνες και ήξερε προσωπικά τον Παπαφλέσσα…

8 Comments:

At 09 April, 2010 12:20, Anonymous Maria said...

It's the eye of the tiger!

 
At 09 April, 2010 16:25, Anonymous Μάκος said...

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=939224&-V=columns

 
At 10 April, 2010 00:26, Anonymous parent / old student said...

Γράφει η επιστολη των patriot parents με φαντασιώσεις αγγλικού σερ:

"Δυστυχώς η Σχολή, παρά τις πολλές προσπάθειες που καταβάλαμε συναντώντας προσωπικά και τον Πρόεδρο του διαχειριστικού Συμβουλίου, ήταν αμετακίνητη στην θέση ότι δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερος ομιλιτής."

Γράφει ο κόφκω/ράφκω αρουρέος:

"Μετά την αντίδραση των γονέων ότι ο κ. Τσάκαλος δεν είναι γνώστης του αγώνα της ΕΟΚΑ η εναλλακτική λύση ήταν ο Μακάριος Δρουσιώτης,"

 
At 10 April, 2010 20:22, Anonymous matilta said...

from the bullying and harrassment of www.englishschoolnews,
to the racist exclusion of turkish cypriot parents in this year's ESPA elections,
to the adoption of Ftohopoulos (of "good turk dead turk)as a spiritual guide
to the attempt of censorship of any voice but the hard core nationist
to being represented by gutter paper pontiki

και εις κατώτερα

 
At 11 April, 2010 09:31, Anonymous Μαρια Εμμανουήλ said...

Απόσπασμα από την επιστολή που πήραμε από τον Σύνδεσμο γονέων:

"Όταν πληροφορηθήκαμε από την σχολή ότι ο ομιλιτής για τις επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου θα ήταν ο κ. Τσάκαλος, λόγω του ότι τυγχάνει να είναι εξ' Ελλάδος, και οι γνώσεις του περί της 1ης Απριλίου πολύ περιορισμένες και επί θεωρητικού επιπέδου, ζητήσαμε από την Σχολή όπως καλέσει και ένα δεύτερο ομιλιτή ο οποίος θα είχεν ιδίαν γνώσιν του αντικειμένου και θα μπορούσε να μεταφέρει πολύ πιο ενδιαφέροντα και αριβή στηχεία και πληροφορίες στους μαθητές."

Τι εκσυγχονιτικά εκπαιδευτικά μέτρα να εφαρμόση η Duncan? Τουρκοκύπριοι, κυπραίοι/κυπραίοι, μειονότητες, νέες κοινότητες? Δαμαί τούτοι ούτε της "μητέρας πατρίδας" τους δεν τους αναγνωρίζουν το δικάιωμα της άποψης άμα έννεν σύουροι ότι έννα απαγγείλουν "εθνικό ποίημα".

Εxclussive education ένα πράμα.

 
At 12 April, 2010 00:02, Anonymous Απόφοιτος said...

εχτές η Αρμενού φαρμακοποιός ελάλεν μου ότι σκέφτετε κατά πόσον να στείλει τον γιό της στο English School επειδή λαλούν της άλλοι αρμένιες γονίοι ότι στο σχολείο έσιει πολλήν ρατσισμό.

Εξεχώρησα που παλιότερο σου άρθρο Δρακούνα, την επισήμανση ότι εν μετρούν μόνο τα grades αλλά τζε το ήθος τζε η γενική διεθνής υπόσταση του σχολείου. Προχτές εδκιέβαζα την απόρριψη που δευτεροκλασσάτο εγγλέζικο πανεπιστήμιο, απόφοιτου του ES με 5 Α Alevels.

Τούτοι τύποι υποσκάπτουν το σχολείο σε μόνιμη βάση. Τζε καλά ο Σπανός, οι Εύης Παγδατής τζε Ζεμπύλας εν αντραπήκαν τζε υπογράψαν έτσι επιστολή?

Α! εστείλαν την τζε στους τουρκοκύπριους γονιούς? Μεταφρασμένη στα τούρτσικα?

 
At 12 April, 2010 08:52, Blogger drakouna said...

Το ήθος και η γενική διεθνής υπόσταση του σχολείου, υποσκάπτεται που τούτα ούλλα τα ρεζιλλίκια των patriot parents. Αλλό λλίο θα έχουν άποψη και για το Newton's Law για τη βαρύτητα.

Άτε, πέρκει εν τους δέχουνται τα πανεπιστήμια, να σταματήσουν να στέλλουν τα κοπελλούθκια τους τζιαμέ και να επιστρέψει το σχολείο στα κανονικά του.

 
At 12 April, 2010 22:34, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Έχει πλάκα το μείγμα γαλάζιου ανοικτού σερ αίματος τζιαι γαλάζιου ελαφρώς πιο σκούρου έλληνος εθνικόφρονος. Φκάλλει χρώμα μουχλιασμένο σκατί.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.