Thursday, May 06, 2010

Διαδηλώσεις στην Αθήνα

Αυτά δεν θα τα δεις στις ειδήσεις....

23 Comments:

At 06 May, 2010 09:32, Blogger Ttallou said...

Αυτός έξω, ZΩΝΤΑΝΟΣ, με μπράβους κι οι "συνάδελφοί" του (!) αφημένοι μόνοι, ΝΕΚΡΟΙ, κλειδωμένοι μέσα στην περιουσία του...

υγ: Προπάντων δεν θα τα δεις στα δελτία του ΡΙΚ...

 
At 06 May, 2010 09:38, Anonymous Anonymous said...

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και βασανιστικά:

- Το υποκατάστημα της Μαρφίν ήταν στο κέντρο των διαδηλώσεων. Γνώριζαν από πριν ότι θα είναι το επίκεντρο των διαδηλώσεων εκεί. Γιατί δεν έκλεισε το υποκατάστημα και γιατί υπήρχαν υπαλλήλοι μέσα; Να κάνουν τί;

- Γιατί δεν είχε σύστημα πυρασφάλειας το κατάστημα;

- Γιατί δεν είχε ρολά ασφαλείας το κατάστημα, δεδομένου ότι είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση από εμπρηστές;

- Ο διευθυντής του καταστήματος τί εντολές είχε;

 
At 06 May, 2010 09:49, Blogger Ttallou said...

@Invictus
για τα ρολά ασφαλείας υπάρχει η εξήγηση ότι δεν επιτρέπονταν, επειδή το κτήριο είναι νεοκλασικό. Όλα τα άλλα πρέπει να απαντηθούν, χωρίς, φυσικά, να ξεχνάμε τους φυσικούς αυτουργούς που είχαν ξεκάθαρο στόχο να σκοτώσουν.

 
At 06 May, 2010 09:53, Anonymous Anonymous said...

ναι βρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά το πρώτο και κυριότερο ερώτημα για εμένα είναι γιατί μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους κάποιοι έβαλαν φωτιά σε ένα κτήριο οπου μέσα βρίσκονταν άνθρωποι. Δηλαδή αν υπήρχε έξοδος κινδύνου και σύστημα πυρασφάλειας είμαστε οκ?
αμυ

 
At 06 May, 2010 09:55, Anonymous Anonymous said...

@ttallou
Σαφώς και δεν πρέπει να ξεχνούμε τους φυσικούς αυτουργούς. Και δεν είναι "αντιεξουσιαστές" αυτοί οι αλήτες...είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

 
At 06 May, 2010 11:28, Anonymous Anonymous said...

kala ti mas to deixnete touto?? Tous dolofonous na katadeiksete kai na tous kremasete olous kai na tous afikete na sapisoun

 
At 06 May, 2010 12:19, Blogger Кроткая said...

το βίδεο δεν μπορώ να το δω, αλλά έκανα κλικ στο λινκάκι της ττάλου.

δε μας χέζει κι ο Βγενόπουλος που για να μη χάσει τα φραγκάκια το αφεντικό του, άφησε τον κόσμο να δουλεύει μες το στόμα του λύκου...

 
At 06 May, 2010 12:24, Anonymous Μάκος said...

Καλά σιόρ φταίει ο Βγενόπουλος επειδή επάττισεν η Ελλάδα;
Αν εκατάλαβα καλά εν το κράτος που επάττισεν όχι οι επιχειρήσεις του Βγενόπουλου.
Δηλαδή εν τούτος που εφορεν την κουκκούλλά και έβαλε τη φωτιά;
Τι θέλει το ΚΚΕ, να μην πάρει τα δάνεια η Ελλάδα, να καταρρεύσουν οι τράπεζες, να παττίσει το κράτος, να ηττηθεί ο καπιταλίσμός και να επανιδρύσει το μοντέλο της Σοβιετικής Ένωσης;
Ε, και μετά που θα ρίχνουν τις πέτρες; Ο ένας του άλλου στα ξερονύσσια;

 
At 06 May, 2010 12:42, Anonymous ματιλτα said...

25 δισεκατομύρια οι τόκοι του δημόσιου χρέους για ένα χρόνο, οπότε τα μέτρα όσσον τζε κανούν να πκιερωθούν οι τόκοι. My simple mind λαλεί μου "που είσαι πούποτε".
Γιατί λοιπόν εν κυρήττει πτώχευση το κράτος να μεν πκιερώσει τα δάνεια? Αραγε σου επειδή εννα χάσουν πολλά οι τράπεζες?

 
At 06 May, 2010 12:43, Blogger DaisyCrazy said...

όντως δε τα δείχνουν οι ειδήσεις αυτά αλλά ευτυχώς για μας και δυστυχώς γι'αυτους δεν βασιζόμαστε πλέον πάνω τους για να μάθουμε τις ειδήσεις.

η εταιρία μπορεί να μη φταίει για τη φωτιά που έβαλαν άλλοι. φταίει όμως που εξανάγκασε τους υπαλλήλους να εργαστούν σε ένα υποκατάστημα στη σταδίου ξέροντας ότι θα γίνουν φασαρίες. δε θα'πρεπε να αγωνιστεί για την ασφάλεια τους; εκτός κι αν ήθελε να τους αφήσει εκεί κι ό,τι γίνει. λες και θα πήγαιναν πελάτες την ώρα των διαδηλώσεων για συναλλαγές.

φυσικά τι να περιμένει κανείς όταν το χρήμα είναι θεός και η ανθρώπινη ζωή έχει μηδαμινή αξία για τις εταιρίες. κι όχι δε λέω ότι φταίει η εταιρία, το επαναλαμβάνω. αλλά δεν είναι και εντελώς ανεύθυνη για τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους υπαλλήλους της.

 
At 06 May, 2010 13:19, Anonymous Μάκος said...

Τι σημαίνει εξανάγκασεν τους.
Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων, δεν είναι υποχρέωση τους.
Επήαν να δουλέψουν με τη θέληση τους. Τζι εγώ αν ήμουν στην Ελλάδα ήταν να πάω δουλειά. Διότι μόνο με τη δουλειά εννα ξελασπώσουν. Με τα δανεικά έτα χαΐρκα τους.
Τζι εμείς έτσι θα πάθουμε σε τρία - τέσσερα χρόνια. Το 47% του ΑΕΠ είναι δημόσιες δαπάνες. Το 70-80% των δημοσίων δαπανών πηγαίνουν στο κρατικό μισθολόγιο και μόνο το υπόλοιπο σε έργα ανάπτυξης. Ώσπου εννά πάει...

 
At 06 May, 2010 13:41, Anonymous Anonymous said...

Μάκο, μεν είσαι βλάκας.
Το "δημοσιονομικό έλλειμμα" δεν αφορά μόνο υποχρεώσεις του δημοσίου.

Όσο για την απεργία, απο τη στιγμή που αποφασίζεται απεργία απο τα συνδικάτα, ΕΙΝΑΙ υποχρέωση των μελών να απεργήσουν. Στην περίπτωση των νεκρών, ο εργοδότης απείλησε με άμεση απόλυση όσους είχαν σκοπό να απεργήσουν. Τζιαι η μαρφίν, ήταν η μόνη τράπεζα στην περιοχή που παρέμεινε ανοικτή.

Οπότε συστήνω να κόψεις λλίο τες βλακείες του καναπέ.

 
At 06 May, 2010 13:58, Anonymous Anonymous said...

Γιατι τοσο μισος εναντιον αυτου του ανθρωπου?? Οι πραγματικοι δολοφονοι, οι αντεξουσιαστες ειναι εξω στους δρομους και τα σπαζουν ολα και σκοτωνουν κοσμο και κανενας δεν κανει τιποτα.. 'Μασκοφοροι' mishi μου.. Σαμπως και δεν ξερουμε ποιοι ειναι, σαμπως και ειναι εξωγηινοι.. Θα ηθελα να ξερω πως θα αντιδρουσε ο κοσμος αν ηταν 3 ανθρωποι σκοτωνονταν σε συμπλοκη με αστυνομικους.. Θα επεφτε η κυβερνηση μαλλον

 
At 06 May, 2010 14:54, Blogger Kykkos said...

Ώστε ο Βγενόπουλος τζιαι οι όμοιοι του εν έχουν ευθύνη για τα οικονομικά χάλια της Ελλάδας. Μάλιστα, ίσως να φταίει ο Χατζηπετρής.

Για την δολοφονία των ανθρώπων εν φταίει μόνον ένας. Φταίει τζιαι η διευθυνση της τράπεζας που δεν έκλεισε το κατάστημα, φταίν τα κωλόπαιδα που επετάξαν τες μολότωφ, οι δίπλα τους που εν τους αποτρέψαν τζιαι μετά έν τους εσυλλάβαν, οι διοργανωτές της πορείας που εν την επεριφρουρίσαν, οι πολιτικοί της πλάκας που εκατεβάσαν τον κόσμο σε πορείες, ο Λαζόπουλος με τον παρορξυσμό του την προηγούμενη νύκτα, η λίστα εν ατέλειωτη

 
At 06 May, 2010 15:29, Blogger Moonlight said...

(not so)αφελής ερώτηση: η αστυνομία γιατί τον συνοδεύκει τούτον;;;;

 
At 06 May, 2010 16:10, Blogger Kykkos said...

Διότι όπως εν τα πράματα στην Ελλάδα σήμερα εν ο εργοδότης της, ίσως;;

 
At 06 May, 2010 16:48, Anonymous kcuf ffo said...

θα'θελα να δω αν έφευγαν αυθόρμητα όλοι οι μπάτσοι που προστατεύουν το λαμόγιο που γελά και κάνει το σήμα της νίκης τι θα έκανε? θα τον έσπαγαν όλοι στο ξύλο και δε θα υπήρχε κανένας και καμιά να πάει να τον βοηθήσει και να τον λυπηθεί.

Κι αυτοί που το παίζουν ωραίοι και γράφουν τι κρίμα που είναι ο "άνθρωπος" ας μας πουν κι εμάς που βρίσκουν το φυσικό στη συμπεριφο΄ρα του. Γιατί όταν πάει κάποιος σ'ένα τόπο που πέθαναν άνθρωποι μόλις πριν λίγα λεπτά ούτε γελά ούτε κάνει το σήμα της νίκης εκτός κι αν είναι αναίσθητος, ασυνείδητος και νομίζει πως είναι πάνω από θεό κι ανθρώπους.

Τουλάχιστον να'χετε λίγη τσίπα πάνω σας να μην τον υπερασπίζεστε.

 
At 06 May, 2010 19:11, Anonymous Απο μακρια said...

Ας μην αλλαζουμε το θεμα και να τα ριχνουμε στον ευκολο στοχο. Οτι και να πειτε οι δολοφονοι ειναι αυτοι που πεταξαν τις βομβες στο καταστημα. Και να μην εβλεπαν οτι υπηρχαν ανθρωποι που δουλευαν μεσα (που το ειδαν και το αγνοησαν), παλι ειναι υπευθυνοι και πρεπει να βρεθουν και να λογοδοτησουν.

Επειδη γινεται απεργια και διαδηλωσεις δεν πρεπει να κλεινουν ολα. Οποιος θελει παει απεργια οποιος θελει δουλευει. Τι σημαινει τους αναγκασαν;

Οσο για τον Βγενοπουλο, ναι να τον κρινουμε σαν πλουτοκρατη, απατεωνα, εκμεταλλευτη κλπ αλλα δεν ειναι αυτος που σκοτωσε τον κοσμο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. 'Η μαθαμε να τα ριχνουμε ολα στον "αλλο", και ποτε δεν φταιει ο μικρος, ο αγνος και αθωος Ελλην. Αυτα και η βασιλευουσα ασυδοσια, μηπως μας
εφεραν πιο κοντα σε αυτο το χαλι;

 
At 06 May, 2010 19:34, Anonymous Anonymous said...

Κανενας δεν υπερασπιστηκε τον Βγενοπουλο.. Απλως παρατηρειται οτι το φταιξιμο ριχνεται λανθασμενα στον Βγενοπουλο ασχετα με το πως αντιδρασε στον φακο της καμερας.. Φαινεται οτι η διαχρονικη δικαιολογια 'εννεν εμεις εν οι αλλοι' εχει και εδω θεση..

Νομιζω οτι ολοι αυτοι που ισχυριζονται οτι καταπιεζονται απο την κυβερνηση και βγαινουν στους δρομους εχουν μικρη μνημη καθως δεν θυμουνται πως πραγματικα ηταν η ζωη υπο καθεστως δικτατοριας..

 
At 06 May, 2010 19:35, Anonymous Γιώργος said...

Αν ήταν έτσι κανένας που τους πολιτικούς τζαι τους αξιωματικούς εν πρέπει να δικάζεται στους πολέμους επειδή εν οι στρατιώτες που σκοτώνουν. Αφελές, ηλίθιο, λάθος.

Ο καθένας έσιει την ευθύνη του, τζαι τζείνος που πατά τη σκανδάλη τζαι τζείνος που τον έστειλε στη μάχη, τζαι τζείνος που οδήγησε τη χώρα στον πόλεμο.

 
At 06 May, 2010 22:50, Anonymous ματιλτα said...

Ο μπαμπάς Παπανδρέου ήβρε 25% του ΑΕΠ έλλειμα. 9 χρόνια μετά τζε αφού η Ελλάδα έπιασε αστρονομικά ποσά σε βοήθεια που την Ευρωπαϊκή Ένωση, έφυε που την ζωή τζε την εξουσία, αφήνοντας 90% έλλημα.
Τούτα τα λεφτά ιντα μπου εγινήκαν.

 
At 07 May, 2010 00:09, Anonymous ματιλτα said...

ουπς.. όχι έλλειμα - δημόσιο χρέος ήθελα να πω

 
At 07 May, 2010 22:55, Anonymous Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=PTHqd2sy1Jo

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.