Monday, May 31, 2010

Χωρίς λόγια (άφωνο)

Ρήγας Βελεστινλής: Εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ο ίδιος υπέγραφε ως Ρήγας Βελεστινλής ή Ρήγας ο Θεσσαλός και ουδέποτε Φεραίος, κάτι που ίσως να είναι δημιούργημα μεταγενέστερων λογίων. Έγραψε το Θούριο και τη Χάρτα, έργα σημαντικά για την μετέπειτα επανάσταση. Συνελήφθη μαζί με άλλους και παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές. Φυλακίστηκαν στον πύργο Nebojša, παραποτάμιο φρούριο του Βελιγραδίου. Εκεί, ύστερα από συνεχή βασανιστήρια, στις 24 Ιουνίου του 1798, στραγγαλίστηκαν και τα σώματά τους ρίχτηκαν στον Δούναβη.

Ρήγας Φεραίος: Ο Ρήγας Φεραίος ήταν η οργάνωση νεολαίας του ΚΚΕ εσωτερικού. Ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1967, ως Πανελλήνια Αντιδικτατορική Οργάνωση Σπουδαστών (ΠΑΟΣ) "Ρήγας Φεραίος", κυρίως από πρώην μέλη της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και μετά τη διάσπαση του ΚΚΕ, το 1968, τοποθετήθηκε υπέρ του ΚΚΕ εσωτερικού. Κατά την διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση και δεκάδες μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν, βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν, ενώ οι καταδίκες των μελών του αθροίζονται σε πολλούς αιώνες.

Ρήγας Α.Ε.: Οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός. Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Λεωφόρος Κηφισού 81, 182 33 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα.

Hotel Rigas: Στη μαγευτική Σκόπελο. Το ξενοδοχείο ΡΗΓΑΣ είναι ένα μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο μόλις 300 μέτρα απο το λιμάνι της Σκοπέλου. Υπάρχουν 50 δωμάτια, 20 studios και 10 σουίτες όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, TV, τηλέφωνο, mini bar και radio. Το ξενοδοχείο επίσης διαθέτει εστιατόριο, πισίνα και snack bar.

Ρήγας Πλαστικά Α.Ε.: Ιδρύθηκε το 1976 και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και το εμπόριο πρώτων υλών και βοηθητικών προϊόντων για τη βιομηχανία των πλαστικών και εξυπηρετεί πλέον των 1000 πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Ρήγας, κατάστημα μοντελισμού: Μπουμπουλίνας 46, Πειραιάς. 2ο Νέο κατάστημα Ρετσίνα 13 και Κάστορος, Πειραιάς. Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας. Επιλέξτε ανάμεσα στα πλέον σύγχρονα είδη μοντελισμού και απολαύστε αξέχαστες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συναρμολογημένων και τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων για να εμπλουτήσετε τη συλλογή σας καθώς και χρήσιμα εργαλεία - βοηθήματα για να εξασκήσετε το χόμπι σας.

Ρήγας: Ψευδώνυμο στο internet, πίσω από το οποίο μπορεί να κρύβεται ο κάθε ταλαίπωρος που θέλει να βρίσει ασύστολα και να εκτονωθεί αλλά κωλώνει να πάει γήπεδο και η «ανατροφή» και η «θέση» του δεν του επιτρέπουν να το κάνει επώνυμα. Ευτυχώς (όπως αποδείχτηκε) κανένας δεν κινδυνεύει από τα πύρινα λόγια του. Ούτε θα μπορούσε να σκάψει το λάκκο με ασβέστη που ονειρεύεται. Πάσχει βλέπετε, από τενοντίτιδα και δεν θα το αντέξει η εύθραυστη κράση του.

61 Comments:

At 31 May, 2010 12:00, Anonymous Anonymous said...

kinduneveis mono an anoi3ei h ore3h tou

 
At 31 May, 2010 12:40, Anonymous Μαρια said...

OMG!!!! Μηπως η πολλη μαλακια προκαλει τενοντιτιδα? Η Ειρηνη η μακαριτισσα (απο αλλο ανεκδοτο) ενομιζε οτι φκαλλεις τριχες πας τες φουχτες, ετσιακκαρε κανενας τα σιερκα τουτου του κοπελλου?

 
At 31 May, 2010 12:47, Anonymous Γιώργος said...

@Μαρία: Εν το γόνατο του που έσιει πρόβλημα αν θυμούμαι σωστά, οπότε μάλλον έννεν που τον υπερβολικό αυνανισμό (με κάθε επιφύλαξη, ποιος ξέρει πως τη βρίσκει ο καθένας...).

@Δρακούνα: Τωρά που είπαν του κόσμου να αποσύρει τες αιτήσεις στο ΕΔΑΔ (εννα δώκουν κανένα refund λαλείς;) με την αθκειάση τους μπορεί να σου τραβήσουν τζαι μιαν αγωγή για λίβελλο... εννα εν ενδιαφέρον να δούμε πως εννα το δικαιολογήσουν σε σχέση με όσα ελαλούσαν για την ελευθερία του λόγου (τους).

 
At 31 May, 2010 12:58, Anonymous Μαρια said...

@Γιωργος: σιγουρα θελει φαντασια, αν και θα μπορουσα να περιγραψω διαφορα σκηνικα καλυτερα οχι. Να μην παιρνουν και αλλοι ιδεες και να τρεχει ολο το κομμα στους ορθοπεδικους! εχει αλλα εξοδα το κρατος :))

 
At 31 May, 2010 13:18, Anonymous ματιλτα said...

Λαλείς Μαρία ναν γι΄αυτό που έσιει fixation με τους ευέλιχτους. Επειδή εν τον έκαμεν ο plastics του τιραμόλα.

 
At 31 May, 2010 13:39, Blogger Ttallou said...

Ξέχασες δύο λήμματα που ενδεχομένως να είναι καθοριστικά στην κατανόηση του Ρήγα troll:
ρήγας 1 ο [ríγas] O4 : τραπουλόχαρτο που παριστάνει γενειοφόρο γέρο· παπάςII1: ~ σπαθί / κούπα. Kαρέ του ρήγα. [< ρήγας 2 σημδ. ιταλ. ré]

ρήγας 2 ο θηλ. ρήγισσα [ríjisa] O27α : (λαϊκότρ., συνήθ. στη γλώσσα των παραμυθιών) ο βασιλιάς. [μσν. ρήγας < ελνστ. ῥήξ, αιτ. ῥῆγα < λατ. rex· μσν. ρήγισσα < ρήγ(ας) -ισσα]
Εξ' ου και Ρήγαινα και νάνι του ρήγα το παιδί, του βασιλιά τ' αγγόνι.
;-)

 
At 31 May, 2010 13:41, Blogger Okyalos said...

Αγαπητη Δρακούνα
Σε θαυμάζω, γιατί έχεις χιούμορ, φαντασία και ευφεία. Παρόλα αυτα όμως, χωρίς μπέσα, συμφωνείς με αυτό που έκαναν στο Ξενή? Ουτε εγω συμφωνω με τα γραφομενα του, αλλά αυτό που του εκαναν θυμιζει Βορειο Κορέα. Τουλαχιστον στην Κορεα ζουν ευτυχισμένοι, γιατι απο την πολλή προπαγάνδα εχουν λαλήσει.
Το να πω για καποιον, π.χ. για μια γυναίκα οτι εαν ζούσε στα Εμιράτα δεν θα εβγαίνε απο το σπιτι μονη της, παει να πει οτι την απειλώ? Δεν το νομίζω. Πιθανοτερο είναι να εκθειάζω την πολιτική εκεί.

 
At 31 May, 2010 13:43, Blogger Okyalos said...

Αλλά εξακολουθείς να είσαι θεά.

 
At 31 May, 2010 13:50, Anonymous Anonymous said...

Drakouna απογοήτευσες με. Επερίμενα τίποτε για τη Γάζα (που έγινε της π...) και έσυρες μου σήμερα Ρήγα.

 
At 31 May, 2010 13:51, Anonymous Maria said...

@ματιλτα: εν τον εκαμε τιραμόλα αλλα εδοκε του αλλες χαρες του α-τιμου(literally).

 
At 31 May, 2010 14:46, Anonymous ματιλτα said...

@μαρια:
Αδικούμε το πλάσμα.
Να είναι ο άθρωπος:

-Μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
-Γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κύπρου
-Eιδικευόμενος δικηγόρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων
-Επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Πολεμιστών 286 ΜΤΠ-1974
-Ιδρυτικό Μέλος του Ευρωπαϊκού και Οικονομικού Κινήματος για Νέους στην Κύπρο.
-Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ
-Γραμματέας Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Γ. ΝΕΔΗΚ
-Πρόεδρος των Ασκουμένων Δικηγόρων της Κύπρου
-Mέλος της Ανώτατης Δικαστικής Επιτροπής Αθλητισμού
Δικαιωμάτων
-Σύμβουλος της Ένωσης Προσφύγων και Εκτοπισμένων Κύπρου
-Σύμβουλος Κίνησης Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μανάδων
-Σύμβουλος Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια.
-Να ασχολείται με προσφυγές στο Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου σε θέματα Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου.
-Να χειρίζεται προσφυγές στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας που αφορούν είτε εκτοπισμένους που διεκδικούν το δικαίωμα επιστροφής και απόλαυσης της περιουσίας, είτε συγγενών αγνοουμένων περιλαμβανομένων και Ελλαδιτών αξιωματικών που αγνοούνται από την Εισβολή.

Τζε να βρίσκει τζαιρό να στέκει ακίνητος φρουρός, φυλάοντας τες Θερμοπύλες του Christofias watch που κάθε λογής περιρέουσους προδότες…. !
Ο τύπος εν ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ!!

 
At 31 May, 2010 14:57, Anonymous Maria said...

@matilda
:)) Αραγε κατι φυλλαδες που προειδοποιουν τον κοσμο να προσεχει που τον Παπα εν ' τουτος που τες συρνει μες τες αυλαδες του κοσμου??? I wonder hmmmmm

 
At 31 May, 2010 15:22, Blogger Παύλος said...

Μα σίουρα Μαρία! Αφού εν ο Πάπας που έπκιαεν τηλέφωνο τους δικαστές του ΕΔΑΔ τζιαι εκβίασεν τους να μας την κάτσουν.
Πίσω που το ΕΔΑΔ εν ο Πάπας.
Πίσω που τον Πάπαν εν οι Σιωνιστές τζιαι το Ισραήλ.
Πίσω που το Ισραήλ εν ο Χριστόφκιας τζιαι το ΑΚΕΛ.
Αλλά αλύγιστος φρουρός μπροστά που το ΑΚΕΛ εν ο ΡΗΓΑΣ!

 
At 31 May, 2010 23:41, Anonymous Anonymous said...

Το ερώτημα ένι πως δκιαλέουν αθρώπους που υιοθετούν ρατσιστική ιδεολογία τζε δράση, ή φλερτάρουν ανοιχτά μαζί της, σε θέσεις κλειδκιά για τα Ανθρώπινα δικαιώματα ….Σίμος Αγγελίδης, Λουκής Λουκαϊδης, Ξενής Ξενόπουλος, Χρίστος Κληρίδης…..

 
At 01 June, 2010 12:42, Anonymous Anonymous said...

ματιλτα said...

 
At 01 June, 2010 13:08, Blogger Okyalos said...

Μηπως ηταν το ανεκπληρωτο ερωτικό σου απωθημένο και για αυτό έφαγες κόλλημα? Kαι μηπως αντί να πηγαίνει σε παρτι, εβλεπε μαγνητοσκοπημενες συνεδριες του Ανωτατου και σε εφτυνε?

Παντως και ετσι να είναι, μην ανησυχεις. Ολοι εχουμε το δικαίωμα μας στην ερωτική διαστροφη.
Μερικοί ερωτευονταν τις καθηγήτριες, μερικοί τον κτιστη απεναντι απο το Λύκειο, άλλες τον πατερα της κολλητης τους. Εσενα φυσικά είναι χειρότερο.

 
At 01 June, 2010 13:34, Blogger kyriakos said...

πεε..
one ticket away from here please..
away from cyprus that is..

 
At 01 June, 2010 16:40, Anonymous matilta said...

Για τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο συγκεκριμένος διαθέτει μακράν πείρα, βαθιές γνώσεις και έχει επιδήξει ιδιαίτερο ζήλο:

Για το θέμα της εμπορίας γυναικών π.χ.

Ρήγας είπε….
«Και όταν τον φάμε στην μάππα τον ...σοσιαλιστικό παράδεισο και μας τελειώσει και θα πρέπει να πάνε να γίνουν στριπτιζούδες οι Κυπραίες, μα εφανταστήκετε τις χαμηλόκωλες κυπριοτοπούλες στριπτιζούδες να μάχονται να ανέβουν την μπάρα ... ;Εκ φύσεως δηλαδή η Κύπρος δεν μπορεί να γίνει ποτέ κομμουνιστική.»
06 Μαΐου 2010 7:19 μ.μ.

 
At 01 June, 2010 21:53, Anonymous Anonymous said...

voria korea pano, voria korea kato...kani re pethkia. Kani mas o averof tzie o nikolas. Skeftite tipote allo na dixnete tin aganaxtisi sas

 
At 02 June, 2010 09:21, Blogger drakouna said...

Ευτυχώς να λέει ο Ρήγας που οι Κυπραίες είναι χαμηλοκώλες για να τις φτάνει. Φαντάστηκες να ήταν όλες δίμετρες τι σοβαρό πρόβλημα θα είχε?

 
At 02 June, 2010 11:05, Anonymous matilta said...

Επίσης διάσπαρτα στον μεστό του λόγο, είναι και τα τεκμήρια του αγώνα του, εναντίον μιας άλλης σημαντικής παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - αυτής που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν “Religious intolerance”

Π.χ.
Ρήγας είπε...
"Όχι με δύο, ούτε με τρία, με δέκα ονόματα να μπαίνει το κάθε γιουσουφάκι εδώ μέσα,

Δέκα ΚΥΠατζήδες και εκατόν επαγρυπνητές να στρατολογηθούν για να μας ψάχνουν,

Πεντακόσιοι τασάκηδες και χίλιοι πουργουρήδηδες να μας ρίχνουν δόλωμα,

Σαράντα ανέκδοτα και εξήντα παροιμίες να σας πει ο καραβοκύρης,

Ογδόντα τεμενάδες να κάνει ο μουφτής Μόρφου,

Να τουμπώσουν μόνιμα ο Κύκκου και ο Χριστόφιας με μέτωπο την Μέκκα,

Χίλιες χανούμισσες να ανοίγουν φύλλο για κουπέπια στο Μπαϊράμι και δέκα χιλιάδες εδονόΠΟΥΛΛΑ να τραγουδούν για τον Τσε Γκεβάρα,

Την απάντηση την είχε δώσει ο Καραϊσκάκης στους Τούρκους:

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ρ.
5-4-2010"

 
At 02 June, 2010 12:37, Anonymous Anonymous said...

Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια σπύλωσης του Ρήγα με αηδιάζει. Δε βλέπετε ότι το παιδί χαράσσει πορεία πατώντας στις πονεμένες του φτέρνες? Αμάν, να με δείτε τον καλύτερο σας.

 
At 03 June, 2010 09:10, Anonymous Ξεφτίλες, ντροπή σας! said...

Προς: matilta said @μαρια, Γιώργος said και Anonymous said...:

Είστε καρικατούρες και καταλαβαίνω το κόμπεξ που έχετε. Όμως, ότι και όσα ψέματα να λέτε, όση χολή και να βγάζετε εις βάρος πολιτικών σας αντιπάλων εσείς και ο Κωστακόμπλεξ δεν θα μπορέσετε ποτέ να οδηγήσετε σε αφωνία ανθρώπους που έχουν υποχρέωση να μιλούν ελεύθερα. Και κάτι τελευταίο, στην αρχή νόμιζα ότι είστε δολοφόνοι χαρακτήρων αλλά με αυτά που κάνετε σας ευχαριστώ που εκτίθεστε και βγάζετε το πραγματικό και γελοίο εαυτό σας!
Κάθεστε και θάβετε όποιον δεν γουστάρετε, σκαλίζετε την προσωπική τους ζωή και το γιατρικό τους φάκελο, με μοναδικό σκοπό την πολιτική του εξουδετέρωση! Μιλάτε για το εάν είναι χοντρός, η ψηλός η άσχημος, εάν τα πόδια του έχουν γιατρικό πρόβλημα κλπ.
Μάθετε να μιλάτε και να γράφετε ελεύθερα για ότι θέλετε, μην γράφετε όμως μόνο και μόνο να δολοφονείτε πολιτικούς σας αντιπάλους.
Ξεφτίλες, ντροπή σας!

 
At 03 June, 2010 11:27, Blogger drakouna said...

Μπα, τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του να γίνεται ρεζίλι, δεν χρειάζεται τη βοήθεια μας.

 
At 03 June, 2010 12:06, Anonymous Μαρια said...

Με λενε Μαρια, ειμαι μια κομπλεξικη καρικατουρα.

 
At 03 June, 2010 12:20, Anonymous matilta said...

Σχετικά με την προσφορά του HUMAN RIGHTS ACTIVIST στο θεμελιώδες θέμα του ρατσισμού, πρέπει να περιμένετε.
Το computer μου δεν άντεξε το βάρος των τεκμηρίων τζε εκράσιαρε.

 
At 03 June, 2010 12:50, Blogger Okyalos said...

@Ξεφτίλες, ντροπή σας.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι με "ξένο κ@λο, κάνω και εγώ την π@@@ανα". Δηλαδη μεγάλε, να πάω εγω και εσύ στο πόλεμο και μερικοί να πολεμούν δια αλληλογραφίας, απο τις αφιλόξενες ραχούλες του Παρισιού, ή την αδυσώπητα καυτή άμμο του Πρωταρά.
Οσο αφορά το ιατρικό πρόβλημα, υπάρχει ενα ηθικό θέμα. Οποιοσδήποτε μπορεί να βγεί Ι5 στο στρατό, απλά υπάρχει και ενα πράμα που το λένε συνείδηση και μερικοί απο εμάς ακόμα το χρησιμοποιούν. Και επειδή το νόμιμο δεν ειναι ηθικό, εδω υπάρχει θέμα.
Στο κάτω κατω κανείς δεν εθιξε προσωπικά χαρακτηριστικά, αλλα συμπεριφορες που συνδέονται με προσωπικά χαρακτηριστικά.
Το να βγαίνεις σε ενα blog και να ισοπεδώνεις 4 - 5 άτομα θεωρώντας ότι εσύ είσαι ο σωστός, χωρίς καν να αντικρούεις επιχειρήματα, είναι τουλάχιστον αστείο.
Αντε γειά.

 
At 03 June, 2010 17:34, Anonymous Anonymous said...

Τα άτομα που δεν επιχειρηματολογούν αλλά προσπαθούν να σκαλίζουν το γιατρικό φάκελο συνανθρώπων βεβαίως και είναι καρικατούρες.
Εάν κάποιος έχει πρόβλημα με την καρδιά του ή με τα νεφρά του ή με το πόδι του, είναι ανήθικο όπλο να το χρησιμοποιήσετε για να το σπιλώνετε και για να τον εξουδετερώσετε πολιτικά. Τώρα εάν κάποιος έχει πάρει απαλλαγή ως ‘’τρελός’’ ας περάσει από ιατροσυμβούλιο και να μην δικαιούται ούτε να πολιτευτεί ούτε να οδηγεί ούτε και να εργαστεί στο δημόσιο.
Σας ξανατονίζω, να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε ελεύθερα για ότι θέλετε, μην γράφετε όμως μόνο και μόνο να δολοφονείτε πολιτικούς σας αντιπάλους.
Ελπίζω να σας κάλυψα.

 
At 03 June, 2010 17:54, Blogger Okyalos said...

Μεγάλε, εγω δεν έχω πολιτικούς αντιπάλους. Βαρέθηκα όμως αυτη τη διγλωσσία και την υποκρισία που υπάρχει στη Κύπρο.
Απλά μαθηματικά :Καταταχθηκαμε στρατό Ιούλιο. Πως γίνεται σε 4 μήνες :
1)Ελαβε χώρα ο τραυματισμός
2)Ακολούθησε πολύμηνη θεραπεία( Αυτά τα είπε ο μπαμπάς και όχι εγώ)
3)Ιατροσυμβούλιο και απόλυση.(Το ξέρεις καλά οτι στο στρατο χρειάζονται τουλαχιστον 2 μηνες για αυτά).
Αρα ΔΕΝ ΒΚΑΙΝΕΙ, που λεει και ο μάππουρος

Για να σου αποδείξω ότι έχεις άδικο, ο ευκολότερος στόχος θα ηταν ο Χριστόφιας, ο οποίος μαλιστα αυτοσαρκάζεται με τα όσα έχει περάσει. Ακουσες ποτέ οποιοδήποτε να χρησιμοποιήσει το θέμα της υγείας για να μειώσει, ας πούμε, την αντίληψη ή την κρίση του ?
Ωραία, αφού δεν άκουσες, σκέψου λίγο αυτά που σου είπα, πριν δεις τον Μάππουρο, και θα δείς ότι ίσως έχω δίκαιο. Την συμπεριφορά είναι που κακίζω και όχι το ιατρικό φάκελο.
Εγω γουστάρω την τύπισα εδω, που λέει τα πράματα με το ονομα τους.

 
At 04 June, 2010 13:06, Anonymous Anonymous said...

Πριν σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα, σας δίνω μια τελευταία απάντηση.
Όσο πάει και γελοιοποιήστε ακόμη περισσότερα. Ο φθόνος σας πνίγει! ‘’Γνωρίζετε’’ ολόκληρο το γιατρικό φάκελο με ημερομηνίες ( πότε κατατάχτηκε, πότε τραυματίστηκε, πότε συνεδρίασε το ιατρικό συμβούλιο και πότε απολύθηκε) κλπ. Μόνο για αυτό το λόγω είστε αξιοθρήνητοι!
Θέλετε να πείτε ότι οι γιατροί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και την κάνει καλά ο Κωστακόμπλεξ του Πολίτη; Ωραία, αν μπορεί ας δημοσιεύσει τα ονόματα τους και να γίνει εις βάρος τους ποινική δίωξη!
Εγώ προσωπικά όταν διαφωνώ με κάποιον δεν κοιτώ τα νεφρά του, ούτε την καρδιά του ούτε τα μάτια του και ούτε τα πόδια του. Ούτε και το παίζω γιατρός! Άλλωστε, όχι μόνο δεν έχω αυτό το δικαίωμα αλλά το θεωρώ και ανήθικο να ασχολούμαι με την υγεία του!
Φαίνεται ότι ο στόχος σας είναι αποκλειστικά να τον πλήξετε και να δημιουργήσετε σκιές για την ηθική πολιτικού σας αντίπαλου. Αυτό θα πει ότι πολιτικά δεν μπορείτε να ορθώσετε σωστό πολιτικό λόγο και ο σκοπός σας είναι να τον αναγκάσετε να σιωπήσει!
Αναπαράγεται τα λεγόμενα του Κωστακόμπλεξ και του κάθε Κωστακόμπλεξ ο οποίος το μοναδικό που κάνει είναι να δολοφονεί χαρακτήρες. Παράδειγμα οι επιθέσεις του εναντίον του Βουλευτή του ΔΗ.ΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους για το θέμα των ομοφυλόφιλων, τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον του Νικόλα Παπαδόπουλο που τον αποκαλεί Νικώλα κλπ.
Κάποτε όμως πρέπει κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν και με το ηθικό ανάστημα του Κωστακόμπλεξ (άλλωστε αυτό επιτρέπεται) και τότε θα δούμε ποιοι έχουν το ηθικό ανάστημα να μιλούν και ποιοι όχι.

 
At 04 June, 2010 13:25, Anonymous Anonymous said...

Μια απορία... Πέρα από τα όποια προσωπικά σου με τον Κωνσταντίνου του «Πολίτη», τι σχέση έχει αυτός με την ιστορία; Αφού δεν ασχολήθηκε μ' αυτό το θέμα!

 
At 04 June, 2010 13:55, Anonymous matilta said...

προς ανώνυμο 13.06

Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι ο Θεμιστοκλέους τζε οι απαράδεκτες δηλώσεις του, αλλά ο δημοσιογράφος που τον διακωμωδεί για την ομοφοβική του συμπεριφορά?

Στον σημερινό τύπο δημοσιεύκετε επιστολή που εστείλαν στον βουλευτή του ΔΗΣΥ, 87 ευρωβουλευτές η οποία αναναφερόμενη στην επίμαχη δήλωσή του γράφει:

«στερούμενο λογικής, ανακριβές και ιδιαιτέρως ανησυχητικό ....καθήκον έχουν να προστατεύουν τους πολίτες, περιλαμβανομένης της αποφυγής χρήσης φρασεολογίας μίσους και βλαβερών συγκρίσεων..Σας καλούμε να αποσύρετε τη δήλωση και να απολογηθείτε».

Παρεπιπτόντως υπάρχει ακόμα μια αναφορά στον Θεμιστοκλέους στην εφημερίδα σήμερα:

""Ελεεινό" χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο Μακάριο Δρουσιώτη ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους στο πλαίσιο συζήτησης για την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο."
Ίσως γιάυτό κάποιοι νοιώθουν την ανάγκη να τον υπερασπιστούν? Επειδή μοιράζετε μαζί τους τα ίδια πάθη τζε μίση?

 
At 04 June, 2010 14:16, Anonymous ματιλτα said...

Η στάση των ευρωβουλευτών δεν προσπαθεί να πλήξη τον Θεμιστοκλέους αλλά να προστατεύει την κοινωνία από τον ρατσισμό του.

Με το ίδιο τρόπο τζε η κοινωνία των πολιτών έσιει το δικαίωμα (την υποχρέωση αν με ρωτάς εμένα) να στήσει το ανάστημά της μπροστά που τον ρατσισμό, είτε τούτος αρθρώνετε που τον ρήγα είτε που το christofias watch, είτε που οπουδήποτε αλλού.
Πόσο μάλλον όταν τα άτομα πίσω που τον λόγο τούτο, φαίνετε να επανδρώνουν επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 
At 04 June, 2010 15:41, Anonymous Anonymous said...

Μα το να κρίνεις κάποιον από το παρουσιαστικό και τον ιατρικό του φάκελλο είναι απόλυτα ορθό αν μιλάς για πολιτευόμενους τους οποίους το κόμπλεξ τους για τα ανατομικά τους χαρακτηριστικά (ή γιατί δεν τους αγαπούσε αρκετά ο παπάκης τους) αντανακλάτε στις πράξεις τους και δηλώσεις τους και στις μίζες που πιάννουν.
Το αν το Σιμούδι δεν έκαμε στρατό είναι θέμα ηθικό, ειδικά αν ο παπάς του δεν δέχετε να μειωθεί η θητεία και εθησαύρισε πάνω στις πλάτες κάποιων πουλώντας πατριωτισμό. Το ίδιο κατακριτέοι είναι οι ιωτάδες που επιάσαν απαλλαγή απο την εθνική φρουρά αλλά είναι επαγγελματίες αθλητές. Μακάρι να υπήρχε σοβαρό κράτος να τους βάλει φυλακή, ή τουλάχιστον σοβαρή κοινωνία για να τελειώσει την πολιτική τους καριέρα.

Έτσι για να ξέρεις, η 'δολοφονία χαρακτήρα' είναι το ποιο εύκολο πράγμα όταν κάποιος έχει τη φωλιά του λερωμένη, εκτός και αν εκείνο που ονομάζεις στην πραγματικότητα "δολοφονία¨ είναι απλά η αποκάλυψη του πραγματικού χαρακτήρα τούτων ούλλων των απατεώνων που καταφέρνουν επί δεκαετίες να απομυζούν όπως τις βδέλλες το αίμα των Κυπραίων. Το ότι σε ένα διεφθαρμένο κράτος οι μαφιόζοι και οι αρχιληστές, οι δολοφόνοι και οι φασίστες πραξικοπηματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν σημαίνει ότι θα απεμπολήσουμε και το δικαίωμα μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να χαρακτηρίζουμε τον κάθε καραγκιόζη με το επίθετο που του αξίζει. Αν η πλειοψηφία των Κυπραίων είναι αρνιά (αποδεδειγμένα είναι, αφού ψηφίζουν τους αρχικλέφταρους), δεν σημαίνει ότι ήμαστε όλοι γελοία υποκείμενα, που τρώμε κουτόχορτο.

Α.Σ.

 
At 04 June, 2010 17:29, Anonymous Είστε για κλάματα! said...

Είστε για κλάματα. Όποιος δεν έχει τα ίδια πολιτικά πιστεύω μ’εσας, τρελαίνεστε και το βλέπετε σαν εχθρό σας.
Αυτό, εκτός από πολιτική ανωριμότητα είναι και πολιτική αλητεία.
Για εσάς, ο Δρουσιώτης, ο Κωστακόμπεξ και όλοι οι υπηρέτες και οι γλύφτες του ΑΚΕΛ είναι καλοί. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί και κακοί!
Μεταμορφώνεστε σε γιατρούς ή σε δικαστές και βγάζετε πορίσματα η αποφάσεις .
Αντί να κάνετε διάλογο επιτίθεστε υβρίζοντας τους αντιπάλους σας!

Εσείς δεν θέλετε την αλήθεια, εσείς απλά θέλετε να εξοντώσετε!

 
At 04 June, 2010 17:54, Anonymous Anonymous said...

ειστε για κλαματα εσυγχισες την δρακουνα τζιαι τους αναγνωστες της με το χριστοφκιας γουοτς, οπου λαμβανουν χωρα οι δολοφονιες, οι φωθκιες τζιαι ο ασβεστης. ποια εν η αληθεια που προσπαθουν να εξοντωσουν; αφου οτι ειπαν για τον ανθρωπο (που μαλλον εσυ, εκεινος και ο ξεφτιλες ντροπη σας εισαστε το ιδιο ατομο) ειναι αληθκεια. οχι μονο δεν την εξοντωσαν την αληθεια, αλλα την αποκαλυψαν κιολας!!! ενω εσυ που μιλας για ενα δημοσιογραφο με ενα τοσο χλευαστικο επιθετο οπως το "κωστακομπλεξ" εισαι πολλα ανεκτικος, ακουεις την αληθεια του αλλου τζιαι καμνεις τζιαι διαλογο εννεν; τζιαι επειδη διαβαζω τον κων.κων τζιαι εχω τζιαι αποψη, ο ανθρωπος γραφει για ανθρωπους που πραγματικα προκαλουν με τη συμπεριφορα τους και τα λογια τους. εν καμνει επιθεσεις χωρις λογο, μονο τζιαι μονο για να προωθησει την προσωπικη του ατζεντα.

 
At 04 June, 2010 17:54, Anonymous Anonymous said...

ειστε για κλαματα εσυγχισες την δρακουνα τζιαι τους αναγνωστες της με το χριστοφκιας γουοτς, οπου λαμβανουν χωρα οι δολοφονιες, οι φωθκιες τζιαι ο ασβεστης. ποια εν η αληθεια που προσπαθουν να εξοντωσουν; αφου οτι ειπαν για τον ανθρωπο (που μαλλον εσυ, εκεινος και ο ξεφτιλες ντροπη σας εισαστε το ιδιο ατομο) ειναι αληθκεια. οχι μονο δεν την εξοντωσαν την αληθεια, αλλα την αποκαλυψαν κιολας!!! ενω εσυ που μιλας για ενα δημοσιογραφο με ενα τοσο χλευαστικο επιθετο οπως το "κωστακομπλεξ" εισαι πολλα ανεκτικος, ακουεις την αληθεια του αλλου τζιαι καμνεις τζιαι διαλογο εννεν; τζιαι επειδη διαβαζω τον κων.κων τζιαι εχω τζιαι αποψη, ο ανθρωπος γραφει για ανθρωπους που πραγματικα προκαλουν με τη συμπεριφορα τους και τα λογια τους. εν καμνει επιθεσεις χωρις λογο, μονο τζιαι μονο για να προωθησει την προσωπικη του ατζεντα.

 
At 04 June, 2010 20:22, Blogger Okyalos said...

Προς ανωνυμο
Γιατί ο τρόπος ομιλίας σου μου θυμιζει ενα ελαττωματικό υβρίδιο Αναστασιάδη, Συλλούρη με ολίγο Πιττοκοπίτη και νιφάδες Κατσουρίδη?

Μια φιλική συμβουλή :εαν καποιος σου μιλάει για ενα θέμα, π.χ μια γκομενα εαν σε ρωτησει που θα πατε, εσυ να απαντάς για το ίδιο θέμα και όχι για άσχετα π.χ. για τη σωτηρία των ιγκουάνα στα Γκαλαπάγκος.
Παντως μου ανοιξες τα ματια. Εγω νομιζα ο στόχος στη ζωη μου είναι μια προαγωγή, ενα ζορικκο γκομενάκι που εβαλα στο ματι και ενα σπιτι στη Σεριφο. Ενω εσυ υποστηρίζεις οτι ο στοχος μου είναι η μειωση των πολιτικών μου αντιπάλων (των ποιών?).
Αντε γειά.

 
At 04 June, 2010 20:22, Blogger Okyalos said...

Προς ανωνυμο
Γιατί ο τρόπος ομιλίας σου μου θυμιζει ενα ελαττωματικό υβρίδιο Αναστασιάδη, Συλλούρη με ολίγο Πιττοκοπίτη και νιφάδες Κατσουρίδη?

Μια φιλική συμβουλή :εαν καποιος σου μιλάει για ενα θέμα, π.χ μια γκομενα εαν σε ρωτησει που θα πατε, εσυ να απαντάς για το ίδιο θέμα και όχι για άσχετα π.χ. για τη σωτηρία των ιγκουάνα στα Γκαλαπάγκος.
Παντως μου ανοιξες τα ματια. Εγω νομιζα ο στόχος στη ζωη μου είναι μια προαγωγή, ενα ζορικκο γκομενάκι που εβαλα στο ματι και ενα σπιτι στη Σεριφο. Ενω εσυ υποστηρίζεις οτι ο στοχος μου είναι η μειωση των πολιτικών μου αντιπάλων (των ποιών?).
Αντε γειά.

 
At 04 June, 2010 20:22, Blogger Okyalos said...

Προς ανωνυμο
Γιατί ο τρόπος ομιλίας σου μου θυμιζει ενα ελαττωματικό υβρίδιο Αναστασιάδη, Συλλούρη με ολίγο Πιττοκοπίτη και νιφάδες Κατσουρίδη?

Μια φιλική συμβουλή :εαν καποιος σου μιλάει για ενα θέμα, π.χ μια γκομενα εαν σε ρωτησει που θα πατε, εσυ να απαντάς για το ίδιο θέμα και όχι για άσχετα π.χ. για τη σωτηρία των ιγκουάνα στα Γκαλαπάγκος.
Παντως μου ανοιξες τα ματια. Εγω νομιζα ο στόχος στη ζωη μου είναι μια προαγωγή, ενα ζορικκο γκομενάκι που εβαλα στο ματι και ενα σπιτι στη Σεριφο. Ενω εσυ υποστηρίζεις οτι ο στοχος μου είναι η μειωση των πολιτικών μου αντιπάλων (των ποιών?).
Αντε γειά.

 
At 04 June, 2010 20:29, Anonymous τσιριπιλλούα said...

Άμα θωρώ να ξεκινούν με το ντροπή σας ξέρω ότι πάντα ακολουθούν τα ίδια πράματα: ντροπή σας που σκέφτεστε. Έχασεν τζιη αντροπή το νόημά της.

 
At 05 June, 2010 16:51, Anonymous Πάσχετε κόμπλεξ κατωτερότητας! said...

Πάσχετε από το κόμπλεξ κατωτερότητας λόγω της προσωπικής και πνευματικής σας ανεπάρκειας.
Έτσι, έχετε καταλήξει να αντιπαθείτε θανάσιμα τους πολιτικούς σας αντίπαλους.
Η ανάγκη σας για κοινωνική επιβεβαίωση είναι πολύ μεγάλη.

Το άτομο με κόμπλεξ κατωτερότητας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους δύο πόλους: αντιπάθεια για τον εαυτό ή τους άλλους. Τα άτομα με κόμπλεξ κατωτερότητας τείνουν να γίνονται ιδιαίτερα επιθετικά προς τους άλλους, προκειμένου να αισθανθούν καλύτερα.
Αυτό είναι το επιστημονικό συμπέρασμα που έχω για σας.
Είστε άτομα αποτυχημένα κοινωνικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Έτσι, επιτίθεστε προσωπικά και ανεξέλεγκτα στους άλλους.

 
At 05 June, 2010 17:12, Anonymous Πάσχετε από κόμπλεξ κατωτερότητας! said...

Συν το γεγονός που όταν τα άτομα με κόμπλεξ κατωτερότητας συναντήσουν καλύτερους τους, η φρίκη τους είναι δυσβάσταχτη.
Αυτοί είστε και αυτό είναι το ψυχογράφημα σας!
Τώρα άντε γεια και για να αισθανθείτε καλύτερα, συνεχίστε τα κομπλεξικά σας και δώστε χαιρετίσματα στην επαγρύπνηση, τον Δρουσιώτη, Κωστακόμπλεξ, γλύψτε καλά τους πολίτικους σας αφεντικούς κλπ. Επίσης προετοιμαστείτε να θάψετε το επόμενο θύμα που θα σας υποδείξουν τα αφεντικά σας, η Επαγρύπνηση, ο Κωστακόμπλεξ, ο Δρουσιώτης κλπ.

 
At 05 June, 2010 22:37, Anonymous Anonymous said...

εν ειδα ποττε [σαν θεμα αρχης] την ιστοσελιδα που καμνει περιπατο το κομπλεξ του ασβεστη-λακκου, ουτε ειδα κανενα κειμενο του κυριου με την τενοντιτιδα..οποτε εν ηξερω αν εν τουτος ο χεσης που απειλα τζαι χωνεται πισω που τοιχουθκια η τον ξενη τον μαννο που εν ηξερει ο καημενος [οπως εφτιαχτηκεν η δικαιολογηση του αλλου υιου επιφανους πατερα]..

αλλα στο ηθος τσιαττιζει..
να φωναζεις για την υποχρεωτικη στρατευση τζαι να την σκαπουλαρεις με τον μεσο του παπα του βουλευτη, εν εκφραστικο μιας ολοκληρης νοοτροπιας..
να το παιζεις απειλη-ασβεστης-λακκος τζαι να εισαι τοσο χεσης που να κινητοποιας ουλλον τον παρακρατικο μηχανισμο των δικηγορων, των φιλων του παπα του θειου κλπ, για να σε καλυψουν..

αν.λιν.

 
At 05 June, 2010 22:45, Anonymous Anonymous said...

Φίλε χαλάρωσε, κανένας δε σε καταδιώκει. Έχε λίγο χιούμορ και εν'εντάξει.

 
At 05 June, 2010 23:36, Anonymous Anonymous said...

ως γεγονος..
το συνδρομο καταδιωξης εν αλλοι που το εχουν πατεντα..αφου να σκεφτεις εκαμαν ερευνα σε σπιτι δικηγορου τζαι εγινεν θεμα..
διοτι ως γνωστο καποιοι δικηγοροι πρεπει να ειναι υπερανω..
αναλογως πατερα, ιδεολογιας..
ε καλο..
τουτον οντως εσιει χαζιν...
σιγα σιγα πρεπει να ολοκληρωσουμε την πινακοθηκη του κυπριακου κιτς..
να ξερουμε με ποιον να να γελουμε..

αραγες σου να πω του μιτση του γειτονα, να μεν παει στρατο τζαι να πει οτι εσιει τενοντιδα; οξα εν μονο για μερικους το προνομιο;
τζαι πκιερωνουμε τους θεμας στελλωντας τους σαν "δικηγορους της δημοκρατιας"..
τουτον εν εσιει τζαι πολλην χαζιν..
συντηρουμε χεσηδες...
αλλα αφου πκιερωνουμε γιατι να μεν καμνωμεν τζαι χαζιν;
τζαι το χαζιν δαμαι αγαπητε ανωνυμε εν ακριβως η αποσταση αναμεσα στα πομπωδη τζαι στην πραγματικοτητα της καθημερινης κουτοπονηρης δειλιας..
τζαι το οτι εν μερος της ελιτ, προσθετει στην απολαυση..
οπως τζαι η προσπαθεια μερικων να υπαρασπιστουν την τενοντιδα του ασβεστη..

 
At 06 June, 2010 11:44, Anonymous Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι' αναγάλιασε η καρδιά του. said...

Σας αφιερώνω και μια παροιμία που σας πάει γάντι: Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι' αναγάλιασε η καρδιά του.
Έτσι κι’εσείς, μαζευτήκατε 10 αποτυχημένοι κομπλεξικοί και θάβετε όλους όσους δεν είναι σαν τα μούτρα σας, ανεπαρκείς, αποτυχημένοι κοινωνικά, επαγγελματικά και οικογενειακά!

 
At 06 June, 2010 18:13, Blogger Okyalos said...

Μεγάλε με συγκίνησες.
Εκπόνησες και επιστημονικά συμπερασματα για το ποιός είναι επιτυχημενος και ποιος αποτυχημενος, και είσαι σιγουρος οτι οι πολλοι είναι αποτυχημενοι και ΕΣΥ ο επιτυχημενος.
Να σου πω ενα μυστικό, στη Βορειο Κορέα ειναι ενας τύπος που σκεφτεται σαν εσένα, μονο που είναι πολύ πιο προχώ και όποιος αποτυχημενος τολμήσει και τον αμφισβητήσει, τον στέλλουν σε φυλακές, οπου οι Κεντρικές Φυλακές κοντα τους είναι παιδική χαρά.

Κανε μου μια χάρη, πήγαινε εκεί και μετά έλα εδώ και ταραξε τους όλους.
Καλό ταξίδι και μη βιάζεσαι στη επιστροφή

 
At 06 June, 2010 18:27, Anonymous Anonymous said...

καλα ιντα που φταιει ο κιμ ιλ σουγκ για το κομπλεξ του καθε βουτυροπαιδου της κυπριακης αστικης ταξης;

 
At 06 June, 2010 18:32, Anonymous Anonymous said...

Μα αν ηταν τουλαχιστον αστικη ταξη, αντε..να πεις οτι υπαρχει τζε καποιο ιστορικο πλαισιο.
Αλλα δαμαι μαλλον εν τα βουτυροπαιδα των διαμεσολαβητων του ρουσφετιου.

Αντιγονη Παπαδοπουλου

 
At 06 June, 2010 19:01, Anonymous Anonymous said...

Νικος Τριμικλινιώτης:
"Υπέρ των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων"

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=950321&-V=articles&-p

 
At 06 June, 2010 20:03, Anonymous ματιλτα said...

Αν ισχύουν οι reliable sources ότι την στήλη του Φιλελεύθερου "Επταήμερο", υπογράφει την ο Κουνναφής, αλλά γράφει την ο Ξενοφώντος άλλως "Σερτης", τότε ο Ξενοφώντος senior, χωσμένος πίσω που το τοιχαρούι του Κουνναφή, γράφει σήμερα για τον Ξενοφώντος junior, που εν το τοιχαρούι που χώνετε οασβέστης με την τενοντίτιδα.

 
At 06 June, 2010 21:38, Blogger Okyalos said...

@anonymos
Με ενα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Σοβαρά τωρα, ποιος είναι ο Κωστακομπλεξ και τι σχεση έχει με τον Παπαδόπουλο ?

Νομίζω να το κλείσουμε το θέμα, γιατί τους δινουμε και αξία.
Επίσης, μπορεί να βρούν το αι πι σας και να μην πιασετε προαγωγή ούτε οταν πιασει η Κυπρος το Μουντιάλ.

Παντως, ο Ξενης, τον οποίο ξερω και προσωπικά, ναι μεν είναι λίγο πειραγμενο το παλικάρι αλλά πιστεύω ότι αυτά που λέει τα εννοεί και τα πιστεύει στο έπακρο. Είναι ιδεολόγος, αλλα είναι παρορμητικός.

Να μοιραστω και την αμαρτία μου, μια φορά τον ψηφισα στην ΕΦΕΚ και δεν ητανε χειρότερος απο τους άλλους.

Το άλλο που άκουσα, καθως δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά, ειναι οτι ο γαμπρός του Χριστοφια ειναι στην διαπραγματευτική ομάδα.Εαν ισχύει, πως το κρίνετε?

 
At 06 June, 2010 21:38, Blogger Okyalos said...

@anonymos
Με ενα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Σοβαρά τωρα, ποιος είναι ο Κωστακομπλεξ και τι σχεση έχει με τον Παπαδόπουλο ?

Νομίζω να το κλείσουμε το θέμα, γιατί τους δινουμε και αξία.
Επίσης, μπορεί να βρούν το αι πι σας και να μην πιασετε προαγωγή ούτε οταν πιασει η Κυπρος το Μουντιάλ.

Παντως, ο Ξενης, τον οποίο ξερω και προσωπικά, ναι μεν είναι λίγο πειραγμενο το παλικάρι αλλά πιστεύω ότι αυτά που λέει τα εννοεί και τα πιστεύει στο έπακρο. Είναι ιδεολόγος, αλλα είναι παρορμητικός.

Να μοιραστω και την αμαρτία μου, μια φορά τον ψηφισα στην ΕΦΕΚ και δεν ητανε χειρότερος απο τους άλλους.

Το άλλο που άκουσα, καθως δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά, ειναι οτι ο γαμπρός του Χριστοφια ειναι στην διαπραγματευτική ομάδα.Εαν ισχύει, πως το κρίνετε?

 
At 06 June, 2010 23:12, Anonymous Anonymous said...

errr...kai to drakouna en psevdonimo! ennen! esi diakaiouse na laleis oti helis o rigas oxi!?

Come on out from behind that false moustache adolf I know you are in there!

 
At 07 June, 2010 15:30, Anonymous Kaniiiiiiii said...

Voria Korea tzie hitler!!! Nomizo oti an mia sizitisi persasi ta 40 posts, sigura tha figurarun kai ta dio.

Oran kapios epanapatristi xoris na exi ekplirosi tis stratiotikes tu ipohreosis, kurefkete tzie pai mesa. Meta apo tin apotherapia apo tin mastiga tis tenontitidas giati oxi to idio???

Plus me tenontitida en mporis na kathese piso pu to grafio na ipiretis??? I4?????

 
At 08 June, 2010 11:27, Anonymous Anonymous said...

o gampros tou xristofia enen sti diapragmateftiki omada as such an den kamnw la8os, alla en stin omada tou proedrou. en teliwmenos tourkologia kai omilei tin tourkiki glwssa. mallon fainetai tous xrisimos ennen?
at least to kopellui eshi kapoia prosonta, an mi ti allo.
vasika to provlima stin kypro en oti exoume elef8eria logou. o kypraios en kamnei na ekfrazetai,giati sini8ws en skeftetai prin na milisei.
an 8eleis na eshis freedom of expression, na skeftesai je tis synepeies, enen opoion parei o xaros giati etsi en to human right sou.
ena diktatoriko ka8estws pu mas xreiazetai.... je jame enna fanei pragmatika poios en gennaios je agwnistis je poios oi...

 
At 08 June, 2010 22:25, Anonymous Anonymous said...

polu pi8anon o enas apo tous anwnumous pou to paizei kai kala 8igmenos gia ta osa lex8hkan gia to PAIDOVOUVALO tou papa tou (to mhlo katw apo yhn mhlia vlepeis)polu na einai to simoudi mas re !!!!!!!!!

 
At 09 June, 2010 15:00, Anonymous είστε γελοίοι! said...

Μάνα μου ρε εσύ ο ανώνυμος, είσαι πολλά έξυπνος! Είσαι ο αστυνόμος Σαΐνης και τα ξέρεις όλα! Ηλίθιε βάλε την drakouna ώστε μαζί με την αστυνομία να βρει το ip μου για να με πιάσουν και έλα να δεις ποιος είμαι.
Γελοίε, εάν έθιγες έμενα η τον πατέρα μου θα σε έβρισκα όπου και εάν κρυβόσουν. Μαλακισμένε δειλέ και κομπλεξικέ που μαζεύτηκες εδώ μέσα μαζί με άλλους 10 άχρηστους και αποτυχημένος και βρίζετε ανώνυμα!
Σου ξανατονίζω ότι εάν έθιγες την υπόληψη μου ή του πατέρα μου, εγώ θα σε έβρισκα όπου και να κρυβόσουν και θα σε έφτυνα στα γελοία σου μούτρα και δεν πιστεύω να είχες τα κότσια να στεκόσουνα μπροστά μου.
Ηλίθιε και ηλίθιοι, είστε γελοίοι! Είστε ανεπαρκείς και αποτυχημένοι κοινωνικά, επαγγελματικά και οικογενειακά!

 
At 09 June, 2010 16:35, Anonymous Anonymous said...

Εσείς που έχετε στοχοποιήσει τον Σίμο (για σήμερα, γιατί αύριο σίγουρα θα’ναι άλλο πρόσωπο το θύμα) μου θυμίζετε αυτές τις κακάσχημες και χοντρές γυναίκες που κάθονται μπροστά απ’την οθόνη του pc τους, συνδέονται στο msn ή παλιά στο irc και το παίζουν ωραίες και ερωτικές γκόμενες . Βάζουν και ένα πολύ σέξι ψευδώνυμο, όπως Gloria, Sexy Girl, Sex-bomb κλπ και προσπαθούν να ψαρέψουν κανένα γκόμενο αφού είναι πεινασμένες μια ζωή.
Φοβούνται όμως να βγουν έξω για ραντεβού, επειδή γνωρίζουν ότι είναι πατσαβούρες και θα τις απόρριπτε αμέσως ο οποιοσδήποτε.
Έτσι και εσείς, βρίζετε ανώνυμα και χτυπάτε αλύπητα όσους δεν έχουν τα ίδια πιστεύω μ’εσας. Ακόμη χρησιμοποιείτε και θέματα υγείας και δεν διστάζετε να μπλέξετε στο ανελέητο πόλεμο και τους γονείς.

Το κάνετε αυτό επειδή είστε όπως αυτές τις κακάσχημες γυναίκες που σας είπα πιο πάνω, ενώ είναι πατσαβούρες ,το παίζουν γκόμενες πίσω από τα ψευδώνυμα στο msn ή παλιά στο irc.
Έτσι και εσείς, ενώ έχετε ξεκινήσει πόλεμο για να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας, το παίζετε δήθεν ότι είστε ηθικοί και ότι δήθεν είστε ενεργοί πολίτες.

Στην πραγματικότητα είστε γελοίοι, κομπλεξικοί και υπάλληλοι ή γλύφτες του ΑΚΕΛ, που απλά εκτελείται τις εντολές για τα συμβόλαια εξόντωσης πολιτικών σας αντιπάλων όπως σας τα ανέθεσαν.
Αρά ηλίθιε ανώνυμε, δεν είμαι ούτε ο Σίμος, ούτε ο Κώστας ούτε ο Πέτρος. Έπρεπε να το περιμένετε ότι κάποιος θα σας απαντούσε βλέποντας αυτό το φθηνό πόλεμο που έχετε ξεκινήσει.
Εσεις οι καρικατούρες γίνατε γιατροί και δικαστές και ασχολιέστε με την υγεία των άλλων, εσείς οι γελοίοι το παίζετε έξυπνοι, εσείς οι κομπλεξικοί το παίζετε άνετοι.

Υ .1) Drakouna, γνωρίζεις πολύ καλά ότι λες ψέματα, ότι δήθεν ο Σίμος είναι ο υβριστής ‘’Ρίγας’’. Δεν λυπάμαι για σένα, λυπάμαι που η αντιχουντική εφημερίδα Καθημερινή της Ελένης Βλάχου έχει καταντήσει μια αναξιόπιστη φυλλάδα στα χέρια αναξιόπιστων συνεργατών παραπολιτικών σχόλιων που διαδίδουν ψεύδη.
Υ. 2)Drakouna, ελπίζω να μην βάλετε την αστυνομία να βρει το ip μου και έρθει σπίτι μου τα χαράματα όπως εισέβαλε στο σπίτι του Ξενή Ξενοφώντος. Εγώ δεν φοβάμαι, φοβάται όμως η γυναίκα μου μήπως με πάρουν με κακό μάτι οι νέοι γείτονες.

 
At 16 June, 2010 12:49, Anonymous Anonymous said...

ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

"....Εφόσον ο συνάδελφος επέλεξε να χρησιμοποιεί υπολογιστή ο οποίος περιείχε τέτοια απόρρητα στοιχεία, για τη διαχείριση ιστοσελίδας στην οποία αναγράφονταν «ρυπαρογραφήματα» όπως τα αποκάλεσαν ακόμη και οι ενθερμότεροι των υποστηρικτών του, τότε ο ίδιος, εν γνώσει του, έθεσε το επαγγελματικό απόρρητο σε κίνδυνο. 'Αφησε τα στοιχεία των πελατών του εκτεθειμένα σε μη ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον αφού τέτοιου είδους ιστοσελίδες αποτελούν πρόσφορο έδαφος για υποκλοπές και ιούς. Τέλος, διαχειριζόμενος ρυπαρογραφήματα, έθεσε το κύρος τού επαγγέλματος σε κίνδυνο και τον εαυτό του υπό το ορατό ενδεχόμενο σύλληψης, ασχέτως του δικαιολογημένου ή του ορθού της σύλληψης αυτής."

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=952326&-V=columns&-p

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.