Monday, June 28, 2010

Διαμαρτύρομαι!

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέλος Ιουνίου, να κάθομαι στην παραλία και αντί να απολαμβάνω τη θάλασσα, να προσπαθώ να υπολογίσω πότε θα φύγει το γαμημένο το σύννεφο από το spot που κάθομαι για να λάμψει ο ήλιος. Δεν είναι δυνατόν να είναι τέλος Ιουνίου και να νιώθω στην παραλία μια ψύχρα, σε σημείο να αποφεύγω την ομπρέλα για να «βράσω». Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέλος Ιουνίου και να τουρτουρώ κάθε φορά που πάω να μπω μέσα στη θάλασσα.

Μα τι σκατά κάνει ο καιρός φέτος?

Προχτές έβρεχε, είχε συννεφιά, φυσούσε και το απόγευμα έπιασε ψυχρούλα. Άμα ήθελα άστατο καιρό και showers έμενα στην Αγγλία. Ήρθα να ζήσω πίσω στον τόπο μου διότι I embrace μια ζωή με τελαντωτή φανέλα και φλιπ φλοπ παντόφλα. Οτιδήποτε κάτω από 35 βαθμούς σε καλοκαιρινό μήνα θεωρείται αποτυχία.

Ελπίζω να σάσει ο καιρός διότι έχουμε και ένα άλφα καλοκαιρινό πρόγραμμα να ακολουθήσουμε και δεν μπορεί ο καιρός να μας κάνει χαλάστρα. Μα που νομίζει ότι βρίσκεται? Στην κεντρική Ευρώπη?

Εδώ είναι Κύπρος και απαιτώ καύσωνα, ιδρώτα και μαγιό!

17 Comments:

At 28 June, 2010 15:21, Anonymous Μαρια said...

κατσε καλα και ο καυσωνας ερχεται... ετσι λεει ο φιλος μου ο Στροβολιωτης/μετερεωλογος.

 
At 28 June, 2010 15:22, Anonymous Christina said...

Δρακουνέλ αστιεύεσαι?
Τις μέρες δηλαδή που εργάζεσαι στη Λευκωσία (χωρίς καφτάνι και φλι-φλo) τις προτιμάς μες το λιοπύρι?

 
At 28 June, 2010 15:30, Anonymous Anonymous said...

se katalavaino pliros. stin Athina einai akoma xeiroteri i katastasi. as poume ktes evala magio kai epeidi kriona, nai sosta diavases, foresa kai rouxa apo pano. sto telos den piga kan gia mpanio, epeidi os gnisia kipraia an den einai 37 vathmoi ekso ego kai i paralia den vriskomaste stin idia protasi. kai ta vradia astraftei kai vronta kai vrexei. kai ase pou to triimero tou kataklismou pigame spetses kai proti fora foresa ola ta rouxa pou pira mazi mou se taksidi, se layers. an den ftiaksei o kairos mas vlepo na pigainoume diakopes sta nisia me kouvertes.

 
At 28 June, 2010 15:34, Blogger Кроткая said...

ελάτε στο Βέλγιο!
έχουμε 32 βαθμούς και ΗΛΙΟ! Σκάει ο τζίτζικας λέμε! :)

 
At 28 June, 2010 15:35, Anonymous Anonymous said...

ELA agglia kausona esi na ise kala!
epelane o keros fetos!

 
At 28 June, 2010 17:25, Blogger Xippasmeni said...

Και εμάς στην Αμερική καυσωνας, κοπιάστε!

 
At 28 June, 2010 17:29, Anonymous Anonymous said...

Ναι όντως έρχονται πυράδες, αλλά ώς εκεί. (Πάνω από 40 είναι ο καλός, σοβαρός καύσωνας και δύσκολα τον φτάνουμε αυτή την βδομάδα).

Πλην όμως ο Στροβολιώτης *δεν* είναι μετεωρολόγος. (Ενα βίτσιο το έχουμε και μείς:))

 
At 28 June, 2010 18:04, Blogger Moonlight said...

Θέλω πυρά! Έχει λίες μερες που άρκεψα τζι εγώ τζαι ανησυχώ. Έννα έρτω Κύπρο τζαι να εν έτσι σκέδιον; Δαμέ εψές έκαμνε κατακλυσμό: Μπαμ, μπουμ, αστραπές, βροντές, έτσι κακό εν είχε ούλλον το σhειμώνα! Σήμερα κάμνει ότι θέλει. Φκαίνω το πρωί να δω αν εν κρυάδα, έσκασα. Πιάνω το λεωφορείο, φκαίνω, κρυάδα. Μπαίνω στο μετρό, φκαίνω πυρά, πάω να κάμω μια δουλειά, τελειώνω, φυσά. Ό,τι του έρτει...

 
At 28 June, 2010 19:38, Anonymous Maria said...

@strovoliotis
μα εν' μονο ενα το βιτσιο?!! :))

 
At 28 June, 2010 20:26, Blogger Marl3n said...

8elume PYRRAAAA!

 
At 28 June, 2010 23:30, Anonymous Anonymous said...

γαμώ τους επιστήμονες όλων των ειδών. Προβλέπουν θέρμη και έρχεται κρύο..προβλέπουν ανάπτυξη και έρχεται κρίση..

 
At 28 June, 2010 23:38, Blogger Anef_Oriwn said...

Drakon Woman,

Αυτό πως ΣΟΥ ξέφυγε για την σειρά [ΣΟΥ] “Trash Nation”; -
link: http://phivosnicolaides.blogspot.com/2010/06/19-2010.html

 
At 29 June, 2010 09:43, Blogger DaisyCrazy said...

Πες τα Δρακούνα! Πες τα! Τι κατάσταση κι αυτή φέτος! Πρωτόγνωρη για κυπριακό καλοκαίρι. Φυσικά ωραία είναι να μη σε τρώει η υγρασία... αλλά δεν μπορούμε να τα'χουμε όλα ;)

 
At 29 June, 2010 10:37, Anonymous Anonymous said...

Τα white trash στο Vrissiana ΔΕΝ πτοηθήκαν πάντως. Ήταν ΌΛΑ εκεί...I so miss the 70's/early 80's που πηγαίναμε Nissi Beach με το δρόμο από το Λιοπέτρι και μετά να ήταν χωματόδρομος, και κανένας που τούτους δεν πήγαινε εκεί επειδή:

a. Εν ήξεραν που ενι
b. Δεν υπήρχαν χιλιάδες νεόπλουτοι
c. White trash stuck with other
white trash and simply went to
Larnaca or Governor's
d. Ο Κίκης ήταν Εοκαβιτατζής...και
e. Τούτοι ούλλοι ήταν αγέννητοι

 
At 29 June, 2010 11:49, Anonymous Anonymous said...

Να μεν αρκέπσω για το Vrisiana τωρά χα γιατί τζαι τι δεν θα πώ! Χωρκάτικη μουσική, χωρκάτικος κόσμος, χωρκάτικο service, τζαι αν διαφωνείτε, τότε είσαστε τζαι εσείς μέσα σε τζείνους τους χώρκατους.
:-)

Αλλά έτσι ένει. Είχαμε τζαι εμείς τον Πρωταρά για ήσυχες διακοπές, τζαι ήταν τζαι η Αγία Νάπα για τα πάρτυ. Αλλά όι φίλε μου, έπρέπε να φέρουμε την Αγία Νάπα στον Πρωταρά. Να γίνουν όλα τα θέρητρα μας για τους 18ρηδες. Τζαι τάνγκα τούνγκου η παλιομουσική από τις 11 το πρωί ως την δύση του ήλιου, με νερωμένα ποτά τζαι 2-3 ξένες να σούζουνται για να θωρούν οι νηστιτζιοί τξαι να λαλούν "οι ρε, εν καλά δαμέ!".
Εσκέφτηκες κύριε τον Λευκωσιάτη που ήρτε να χαλαρώσει, να κολυμπήσει τζαι να τζοιμηθεί; Όι φυσικά, γιατί αν τον εσκέφτουνταν δεν θα έπρεπε να κατεβείς που το δωμάτιο σου η ώρα 6 το πρωί να βάλεις πετσέτα πάνω στες ξαπλώστρες. Αλλά αφού χρεώνουν τες 20 ευρώ στους επισκέπτες, εν πελλοί να τες κρατήσουν για τους πελάτες τους; Άσε που ούτε covers έν έχουν, ξαπλώνεις πάνω στα σίδερα. Τζαι να πεις να μείνεις τξαι σε άλλο ξενοδοχείο; Αφού τζείνη παλιομουσική τους ακούεται σε ούλλη την παραλία.

Πρόγευμα; σέρβις; φαί; καθαριότητα; Sorry my friend, αν τα θέλεις τούτα να πάεις αλλού. Εμείς διαθέτουμε παραλία τζαι θόρυβο. Good enough;

Να μεν αρκέπσω για το open-bar/club/κατσιαρίστρα που ανοίξαν πίσω που το ξενοδοχείο στον εσωτερικό κύριο δρόμο. Μόλις τελειώσει η μουσική της παραλίας, αρχίζει του bar. Τζαι πρέπει να εν ο ίδιος ο DJ γιατί το ίδιο σκ**ά μουσική παίζει. Τζαι ππέσε εσύ να τζοιμηθείς τωρά, η ώρα 1, 2, 3 το πρωί τζαι πάμε. Να παραπονεθείς; Αφού έχουν το φρουρό τους τζιαμέ στο McDonald's στην αρχή του δρόμου, τζαι μόλις μπεί το περιπολικό ειδοποιούν τους τζαι χαμηλώνουν την μουσική.

Τζαι μετά να σου ζητούν τζαι 300 ευρώ την νύχτα. Άτε ρε που δαμέ, πελλός που εν να ξαναπατήσει. Με 300 ευρώ την νύχτα πάω σε resort στν Ελλάδα, μένω κέντρο του Λονδίνου, κάμνω τους περιπάτους μου στο Saltzburg ή στην Πράγα. Εν ένας μήνας το νηπιαγωγείο του μωρού μου, τζαι στο κάτω κάτω έν η μισή τιμή του iPhone4, άμα το παραγγείλεις από Αγγλία ή Ελλάδα - τζαι όι που τον κλέφτη τον Στεφανή, τον Bionic, ή την ΜΤΝ - άτε να μεν αρκέπσω με τούτους τωρά!

 
At 29 June, 2010 13:31, Blogger drakouna said...

Πριν πάθεις (ανώνυμε πουπάνω)εγκεφαλικό, να σε καθυσηχάσω ότι ο Πρωταράς διαθέτει ωραιότατες παραλίες και για οικογένειες (μέχρι και παγωτάρης κατεβαίνει για ανεφοδιασμό) και δεν χρειάζεται να μαζοχίζεσαι στο Vrissiana.

 
At 01 July, 2010 14:50, Blogger axairefti said...

OMG. Θα συμφωνήσω με Κρότκαγια.
Στο Βέλγιο επιτέλους κάνει καλύτερο καιρό απο ό,τι στην Κύπρο!! Γιες, γιες, γιες. Σόρρυ, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου από το να χοροπηδά ακατάπαυστα από την ώρα που διάβασα αυτό το ποστ. Μπόινγκ, μπόινγκ!
Και δυο μέρες μετά, (30.06.10)ψηνόμαστε ακόμη στη ζέστη. ΓΙΕΕΕΕΕΣ. Σόρυ που ακούγομαι χαιρέκακη, αλλά ως πριν λίγο φορούσα σακάκι Ιούνιο μήνα...
Μπόινγκ, μπόινγκ, μπόινγκ...

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.