Wednesday, February 16, 2011

Having fun with Eftichios & Sotia (6)

«Λοιπόν», είπε ο μεγάλος τους γιος, «το σχέδιο έχει ως ακολούθως»:

«Πρέπει να χτυπήσουμε μια τράπεζα, μια φορά μόνο και να εξαφανιστούμε. Πρέπει να βρούμε μια μεγάλη τράπεζα με αρκετά cash για να μας αρκέσουν. Παραπάνω από μια ληστείες θα μας βάλει σε περαιτέρω κίνδυνο και πρέπει να το αποφύγουμε. Έχω κάνει μια σχετική έρευνα και η πιο κατάλληλη τράπεζα να χτυπήσουμε είναι η Σ.Π.Ε. ΧΧΧΧΧ διότι έχει τους περισσότερους πελάτες και έχει χρηματοδοτήσει πολλά έργα τελευταίως, που σημαίνει ότι έχει available cash.

Θα ληστέψουμε την τράπεζα το πρωί, μόλις ανοίξει που είναι ανοικτό ακόμα το θησαυροφυλάκιο και γεμίζουν με χρήματα το μηχάνημα της ATM, για να το αδειάσουμε και αυτό. Θα περιμένουμε να ληστέψουμε την τράπεζα τέλος ή αρχές του μήνα που γίνονται οι περισσότερες πληρωμές και καταθέσεις.

Μια εβδομάδα πριν, θα ειδοποιήσουμε την τράπεζα με ψεύτικη επιστολή της ΑΗΚ ότι θα εκτελούνται έργα στην περιοχή και ενδεχομένως να κοπεί για λίγο το ρεύμα. Τη μέρα της ληστείας θα κόψουμε το ρεύμα ως προγραμματισμένο και θα νομίσουν ότι η ΑΗΚ εκτελεί έργα.

Δύο από μας θα μπούμε μέσα στην τράπεζα και θα κλειδώσουμε τις πόρτες. Ο ένας, που θα είναι οπλισμένος θα βάλει όλο το προσωπικό και τυχόν πολίτες που θα βρίσκονται μέσα να σταθούν στα γυάλινα παράθυρα της τράπεζας και να βλέπουν προς τα έξω για να μην μας δουν καλά και να θυμούνται την περιγραφή μας (θα φοράμε βέβαια και μάσκες) και για να μην βλέπουν οι έξω τι κάνουμε εμείς μέσα. Για όπλο θα χρησιμοποιήσουμε το αεροβόλο σου παπά που κάθεται και μαζεύει σκόνη μέσα στο ερμάρι. Να το καθαρίσεις και να το ετοιμάσεις. Ο άλλος θα κάνει το γύρο της τράπεζας και θα μαζέψει όλα τα χρήματα. Θα έχει περασμένο στον ώμο του το σακίδιο κατασκήνωσης που έχουμε. Είναι φτιαγμένο από γερό υλικό και μπορεί να χωρέσει πολλά χαρτονομίσματα. Πρέπει να είναι γρήγορος και να ξέρει τα κατατόπια. Θα πηγαίνουμε κάθε μέρα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα μέχρι να το μάθουμε καλά. 

Ο τρίτος θα περιμένει απ’ έξω (όχι σε σημείο που να φαίνεται από τα παράθυρα της τράπεζας), μέσα στο πρώτο αυτοκίνητο διαφυγής, με τη μηχανή αναμμένη. Οι δύο που θα μπουν στην τράπεζα δεν πρέπει να κάνουν πάνω από πέντε λεπτά. Ακολούθως θα φύγουμε και θα ακολουθήσουμε συγκεκριμένη διαδρομή που θα μας οδηγήσει στο δεύτερο αυτοκίνητο διαφυγής. Θα αλλάξουμε αυτοκίνητα και πάλι θα ακολουθήσουμε συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι το τρίτο αυτοκίνητο διαφυγής. Σύνολο θα αλλάξουμε τέσσερα αυτοκίνητα για να χαθούν τα ίχνη μας. Παπά, εσύ θα κόψεις το ρεύμα και θα κρατάς το όπλο. Η μάμμα θα οδηγήσει το όχημα διαφυγής και εγώ θα μαζέψω τα χρήματα.     

Όταν πάρουμε τα χρήματα, ξεκινά το πιο δύσκολο κομμάτι, δηλαδή, να καταφέρουμε να μην μας πιάσουν. Δεν πρέπει να μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση διότι υπάρχει το Ευρωπαϊκό ένταλμα και δεν μπορούμε να ξοδέψουμε πολλά χρήματα μονομιάς διότι θα μας καταλάβουν. Εισήγηση μου είναι να πάμε σε χώρα που δεν υπάρχει μεγάλος έλεγχος π.χ. Μεξικό, Κολομβία, Περού ή Χιλή, να αγοράσουμε μια φυτεία και να μην επιστρέψουμε ποτέ ξανά πίσω. Στη φυτεία θα έχουμε να δουλεύουν ιθαγενείς της περιοχής. Εσύ παπά θα είσαι o αυστηρός και αυταρχικός αρχηγός της φυτείας. Μια μέρα δίπλα από το ποτάμι θα βιάσεις μια ιθαγενή και χρόνια πολλά αργότερα, ο γιος που θα γεννηθεί θα είναι ο αρχι-βασανιστής της δικτατορίας που θα συλλάβει την αδερφή μου διότι θα είναι η γκόμενα του local Τσε Γκεβάρα (ο οποίος θα μοιάζει υπερβολικά με τον Antonio Banderas). Επειδή η αδερφή μου θα έχει κάνει ήδη ένα εξώγαμο με τον local Τσε Γκεβάρα και δεν θα θέλεις να αφήσεις το πρώτο σου εγγόνι ορφανό, θα τηλεφωνήσεις σε όλους τους γνωστούς σου στη δικτατορική κυβέρνηση για να τους ελευθερώσεις αν και θα αντιπαθείς τη σχέση τους (μια πρώην πουτάνα συγκεκριμένα θα σου χρωστά ορισμένες χάρες), και θα το καταφέρεις. Ο local Τσε Γκεβάρα θα φυγαδευτεί μέσω της καναδέζικης πρεσβείας και η αδερφή μου θα αφεθεί ελεύθερη μέσα σε μια χωματερή.

Στο τέλος, η αδερφή μου θα οδηγήσει ένα κόκκινο Volkswagen Beatle με την κόρη της και σένα στο πατρικό σπίτι στη φυτεία, θα ανοίξει πόρτες και παράθυρα να μπει ο ήλιος , εσύ θα κακαρώσεις στο κρεβάτι σου και το έργο θα τελειώσει με την κόρη της να παίζει στο φως της ημέρας υπό την μουσική υπόκρουση «La Paloma» της Rosita Serrano.»

Τέλος.


(No bank or ΣΠΕ was harmed in the making of this post).

6 Comments:

At 16 February, 2011 20:46, Blogger Ουφ! said...

Δρακούνα Αλιέντε :Ρ

 
At 16 February, 2011 22:22, Anonymous Anonymous said...

Excellent, excellent! Can we not add a head of an iguana in local Che Guevara's sheets? :)

 
At 17 February, 2011 06:54, Anonymous Anonymous said...

Thelw na piw tzina pou pinneis gia empneusi, sovara!! :)

 
At 17 February, 2011 16:38, Blogger Εγώ said...

Τστς απογοήτευσε με λλίο το τέλος να πω την αλήθκεια. Βασικά κάπου σ'εχασα :p αλλά overall εκράτησες το ενδιαφέρον :)

 
At 17 February, 2011 17:06, Blogger iveks said...

Perimena kai go oti tha viosoume telika kamia listia online :(, kata t' alla en telio! Good for u!

ivesk

 
At 18 February, 2011 22:50, Anonymous Anonymous said...

drakouna molis to diavasa skeftika izabel aliente alla me prolave i ouf. diavasa kamia 10aria vivlia ths sto lukeio-edanizoumoun ta pou to sxolio-i istoria p anafereis einai i istoria ths aliente k ths oikogenias ths k ida k thn tainia.
8a psaxo gia kanena neo vivlio ths mia k ethimises mou thn.
pantos en eperimena oti itan na dkiavazei k o mitshs aliente polla kalo.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.