Tuesday, March 08, 2011

Κουλτούρα

Και πάλι στη μέση του πουθενά, μέσα στα άγρια χαράματα, πιάνουμε ταξί για regional αεροδρόμιο για να πιάσουμε αεροπλάνο που θα μας πάρει σε άλλο regional αεροδρόμιο για να χαθούμε ακόμα παραπάνω μέσα στις ερημιές.

Μental note: Αν αφήσω ξανά τον Έτερο να κλείσει εκείνος τις πτήσεις και γενικά τη διαδρομή μας να μου φτύσεις. Είπαμε να πάμε κάπου "away from it all" που λαλεί και το tripadvisor τζιαι εφκάλαμε νάμι. Αλλο λλίο και θα εντοπίσουμε ακόμα έναν iceman για να κάμνει παρέα του Otzi (του ποξιλιασμένου iceman που βρέθηκε διατηρημένος πάνω στα βουνά πριν 20 χρόνια).

Πίσω στο ταξί, η ταξιτζίνα μας ανάβει το ράδιο και ακούμε κλασσική μουσική. Κάνουμε ταυτόχρονα την ίδια σκέψη με τον Έτερο. Αν ήμασταν σε ταξί στην Κύπρο έτσι ώρα, θα ακούαμε Καζαντζίδη ή άλλον τίρι τίρι τραγουδιστή της εργατιάς να νεκαλιέται για τα βάσανα του λαού/ του εαυτού του/ της μάνας του/ της άκαρδης γκόμενας, guaranteed να σου προκαλέσει πονοκέφαλο που τις τέσσερις το πρωί.

Για να μας λυθεί η απορία, ο Έτερος ρωτά την ταξιτζίνα αν βάζει κλασσική μουσική μόνο στους πελάτες της (policy της εταιρείας ταξί or something) ή είναι η μουσική που ακούει anyway. Η ταξιτζίνα μας απαντά πολύ φυσικά ότι της αρέσει η κλασσική μουσική, την χαλαρώνει και μπορεί να σκέφτεται καλύτερα (έτσι είπε) και ακούει πάντα αυτή την μουσική και δουλεύει πάντα νυχτέρι.

7 Comments:

At 08 March, 2011 14:59, Blogger travellerlina said...

μόλις τώρα βρήκα το μπλόγκ σου, και έριξα πολύ γέλιο με το πόστ που έγραψες στις 10 φεβρουαρίου. Αλήθεια, μήπως ξέρεις άν ο ϊων μπορεί να μπου δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη φάρμα των φίλων του??? Έγραψα γι' αυτό στο δικό μου μπλογκ και κάποιος ανώνυμος με έστειλε στο comment που σου έκαναν στις 10 φεβρουαρίου!
Την καλημέρα μου από την χιονισμένη αθήνα!

 
At 08 March, 2011 17:00, Blogger axairefti said...

Είμαι βαθιά συγκινημένη που κατόρθωσες να φύγεις με νεογέννητο. Είσαι η ελπίδα μας, όλων των νέων και των to-be μαμάδων!!
Wow! Deeply impressed!
Να περάσετε τέλεια!

 
At 08 March, 2011 18:17, Blogger DaisyCrazy said...

μα καλά αμα χαλαρώσει πολύ και θέλει να κοιμηθεί μετά;
όσο για την αντιπαραβολή του καζαντζίδη με την κλασσική μουσική είναι νομίζω κομμάτι αποτυχημένη γιατί κι εκείνος πολιτισμό έκανε. δεν είναι μόνο η κλασσική μουσική πολιτισμός! :Ρ

 
At 13 March, 2011 09:58, Anonymous Τσιριπιλούα said...

Λες να ακούνε Καζαντζίδη μετά από 500 χρόνια; Α Παναγίωτα μου!

 
At 14 March, 2011 13:05, Anonymous Anonymous said...

Μωρό μου με αγαπάς η τσάμπα πίνω :):):):):)

 
At 27 April, 2020 20:23, Blogger yanmaneee said...

nike air max 2019
kobe 11
kyrie 4 shoes
air max 97
yeezy supply
supreme new york
nike sneakers for men
jordan shoes
kanye west yeezy
cheap jordans

 
At 20 November, 2023 04:10, Anonymous Anonymous said...

birkin bags
off white shoes
yeezy
gap yeezy
chrome hearts outlet
fear of god essentials
palm angels
golden goose
jordan shoes
jordan shoes

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.