Friday, April 01, 2011

Υποψήφιοι δεινόσαυροι

Κάθε φορά που έχουμε βουλευτικές εκλογές, διαφημίζουν όλοι πόση ανάγκη έχει η πολιτική τους νέους και τι καλά που θα ήταν αν εκλέγονταν νέοι άνθρωποι στη Βουλή και πεταλουδίτσες και μελισσούλες και συννεφάκια. Μέχρι και ο Έφορος Εκλογών κλαψούριζε προχτές από την τηλεόραση διότι από τις 30,000 νέων ψηφοφόρων που θα έπρεπε κανονικά να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους, μόνο οι 10,000 δεήθηκαν να πάνε.

Συμπέρασμα: Αν είσαι υποψήφιος, δεν υπάρχει λόγος να κυνηγάς τους νέους ψηφοφόρους. Αφού δεν θα πάνε να ψηφίσουν anyway. Καλύτερα να κυνηγήσεις τις κοτζιάκαρες με τα τσεμπέρια,  τους κωλόγερους στο καφενείο και τη πλατεία Σολωμού (όταν δεν γ***** Κινέζες). Αυτοί ακόμα νομίζουν ότι είναι ποινικό αδίκημα αν δεν ψηφίσεις και πάνε ανελλιπώς.

Αυτό εξηγεί και γιατί ο πολιτικός λόγος στην Κύπρο είναι για IQ δεινόσαυρου. Αφού μόνο οι δεινόσαυροι πάνε να ψηφίσουν! 

Θα σας το αποδείξω αμέσως. Χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα 2 «νέους» υποψηφίους.

Παράδειγμα 1
Ξεκινούμε με πρώτο το παράδειγμα νεαρού 36χρονου υποψηφίου του ΔΗΣΥ, ο οποίος στην ιστοσελίδα του μας πληροφορεί ότι πρόσφατα πήγε «προσκύνημα στη Σμύρνη». Μπαρδόν, αλλά «προσκύνημα» οπουδήποτε πας μόνο αν είσαι άνω των 60 χρονών και έχεις πρόσφατα ανακαλύψει τη θρησκεία διότι σε έπιασε το άγχος ότι μεγαλώνεις και σε λίγα χρόνια θα γνωρίσεις αναγκαστικά τον πλάστη σου (γιατί νόμισες οι εκκλησίες είναι γεμάτες γέρους?).

Εκεί λοιπόν στο προσκύνημα, «πορευόμενοι στο αεροδρόμιο, συναντήσαμε για πολλοστή φορά μπροστά μας τη λεωφόρο «GIRNE». Μια μαχαιριά διαπέρασε το κορμί μου και ένιωσα τον εσωτερικό μου κόσμο να δονείται...»

(και είμαι σίγουρη ότι καρτεράς μέρα νύχτα να φυσήσει ένας αέρας κτλ)

Καλά ρε φίλε. Να σε ψηφίσουμε διότι είδες την ονομασία του δρόμου και αντιλοσσιάστηκες? Ο κόσμος στην ηλικία σου «νιώθει τον εσωτερικό του κόσμο να δονείται» κάθε φορά που τζοιμούνται τα κοπελλούθκια του και έχει μισή ώρα στη διάθεση του να δράσει (αν με πιάνεις). Εσύ γιατί εκφράζεσαι σαν πενηντάχρονος φιλόλογος που θέλει προαγωγή? Πέρα που το μοιρολόι τι έχεις να πεις?
«Το κονδύλι του 1,5 εκατομμυρίου που διαχρονικά τα προσφυγικά σωματεία λάμβαναν από τον ΚΟΑ, δεν περιλήφθηκε στον προϋπολογισμό αλλά ως χορηγία αποφασίστηκε να παραχωρηθεί μόνο το ποσό του 0,5 εκατομμυρίου. Το αποτέλεσμα αυτού, να υπάρχει έντονη η ανησυχία ανάμεσα στον προσφυγικό κόσμο για την τύχη και το μέλλον τους...»
Δηλαδή- Ψηφίστε με για να προωθήσω το κονδύλι  για τα σωματεία σας.

Μάλιστα. Διότι οι νέοι ψηφοφόροι «καίγονται» για τη χορηγία των προσφυγικών σωματείων.

Αυτή είναι καλή στιγμή να αναφέρω ότι ο υποψήφιος μας είναι κατά διαβολική σύμπτωση υποψήφιος στην Αδούλωτη επαρχία.

Παράδειγμα 2
Άλλος νεαρός υποψήφιος του ΔΗΣΥ (in his forties) αναφέρει στο βιογραφικό του:

«Είναι γιος του αφυπηρετήσαντα εκπαιδευτικού Χ.... Ψ...., ιδρυτικού στελέχους του Ενιαίου κόμματος και αργότερα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Στενός φίλος του Γλαύκου Κληρίδη και από τους ιδρυτές της κίνησης δασκάλων ΠΑΔΕΔ...»

(Αν δεν διαφημίσεις τη φιλία σου με το Γλαύκο Κληρίδη, δεν έχεις υπόθεση στο ΔΗΣΥ).

Δηλαδή, φίλοι του παπά μου hint hint, ψηφίστε με. Καλά ρε φίλε, να σε ψηφίσω διότι ο παπάς σου –όι εσύ- ήταν ιδρυτικό μέλος στο κόμμα? Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δηλαδή τι να πει που ο παπάς του υπήρξε και πρόεδρος της Δημοκρατίας? Ο γιος του Σαμψών δηλαδή τι να πει που η βλακεία του παπά του είναι legendary?

Σε περίπτωση όμως που δεν πείστηκες, ο υποψήφιος αυτός τονίζει ότι «...είναι γέννημα θρέμμα του ΔΗ.ΣΥ. Ήταν παρών με τον πατέρα του στο ιδρυτικό συνέδριο του ΔΗ.ΣΥ. το 1976, στον κινηματογράφο Αθήναιον, όταν ήταν μόλις 8 ετών!»

(Να θυμίσω ότι εγώ κάνω απλώς copy paste.)

Δηλαδή να σε ψηφίσουμε διότι ένα πρωί της δεκαετίας του 70, ο παπάς σου αντί για το πάρκο σε πήρε στο συνέδριο? Τουλάχιστον σου αγόρασε γλυσταρκά? Και εγώ ρε φίλε, ήμουν μόλις 4 χρονών όταν ήμουν στο Λονδίνο και παρακολούθησα το γάμο της Νταιάνας με τον Κάρολο αλλά δεν το κάνω θέμα. Ήμουν και εγώ με τον παπά μου.

Πήγα και στη συναυλία του Chris De Burgh όταν ήρθε το 1992.
Πήγα και στη συναυλία των Whitesnake.  

Σύνθημα του είναι «Μιλούμε την ίδια γλώσσα.» Όχι φίλε μου. Εσύ μιλάς τη γλώσσα του παπά σου.

27 Comments:

At 01 April, 2011 10:28, Anonymous Anonymous said...

TELEIO!!!!!!! Thelw ki egw gamo Daianas, zilepsa!!!

 
At 01 April, 2011 11:20, Anonymous milaz said...

"Όχι φίλε μου. Εσύ μιλάς τη γλώσσα του παπά σου."

exactly....therein lies our problem.

 
At 01 April, 2011 12:12, Blogger Moonlight said...

εγώ επήα στην κηδεία του μακαρίου, 2 φορές, ήμουν τζαι σπέρμα τζαι ωάριο τότε αθυμούμαι.. :p
μα αν είναι ποτέ δυνατόν!

 
At 01 April, 2011 12:35, Anonymous Anonymous said...

Ethimithika ena typo pou eimaste se mia parea tsie lale makakies gia misi ora tsie otan egho en ton antexa girizei o allos tsie lalei mou xereis poios en toutos?
Oi lalo tou
EN GIOS TOU TADE POU KREMASAN OI ENGLEZOI

 
At 01 April, 2011 12:47, Blogger kopria said...

Κοπελιά μου υποκλίνονμαι.
Εφυέστατο! και αληθινό!!
Ίσως γι'αυτό δεν ψηφίζουν οι νέοι..

 
At 01 April, 2011 15:32, Blogger the Idiot Mouflon said...

Αχχχχ...

Εκείνες οι χρηματοδοτήσεις των ΘΟΙ, των Ενώσεων Νέων, των εθνικοφρόνων συλλόγων και σωματείων... είναι ακριβώς ο λόγος που μας προέκυψαν τα γνωστά.

Ειδικά η "έξτρα" χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ κατά την επταετία... έκαμε "θαύματα".

 
At 01 April, 2011 18:17, Anonymous Anonymous said...

http://www.theklapetridou.com/

no comment!

 
At 01 April, 2011 19:51, Blogger Unknown said...

Molis 8ymi8ika giati den 8a psifisw...thanks.
P.S. O papas tu politografimenou kipriou pakistanou8kiou,pu o papas tu mila pakistani-english, ti en na psifisei?

 
At 01 April, 2011 20:13, Anonymous ιων σκεπτικός said...

Eίναι γέννημα θρέμμα του ΔΗ.ΣΥ. Ήταν παρών με τον πατέρα του στο ιδρυτικό συνέδριο του ΔΗ.ΣΥ. το 1976, στον κινηματογράφο Αθήναιον, όταν ήταν μόλις 8 ετών!»

Ακολοθούν και άλλα σημαντικά γεγονότα στην ζωή του υποψηφίου ή το κυριώτερον εν τούτον; Εκτός που το ότι εν γιός του παπά του φυσικά.

Δρακούνα, εκτύπησες κέντρο. Αφού τζιαι γώ που έρεξα τα πρώτα ήντα σκέφτουμαι να πάω να ψηφίσω.

 
At 01 April, 2011 22:18, Blogger misirlou said...

epiessss Chris De Burgh?????????????
teleiaaaaa?????????

 
At 02 April, 2011 01:27, Anonymous Anonymous said...

Υπάρχουν και υποψήφιοι που έννεν γιοί κάποιων ούτε γυρεύκουν ψήφους με το να φανατίζουν κόσμο μέσω ομάδων ή μουσικών προτιμήσεων. Συμφωνώ μαζί σου ως ένα σημείο αλλά είσαι πάντα (τζιαι γιαυτό αρέσκεις άλλωστε) ακραία.

Θα έβλεπα και άλλα κόμματα πχ ΕΔΕΚ.
Παύλος Παύλου; Παπαδάκης;

Call it Παράδειγμα 3: τζίνοι που εν βουρούν κοτζιάκαρες τζιαι πιάννουν max 8%.

 
At 02 April, 2011 09:03, Anonymous ματιλτα said...

"εν βουρούν κοτζιάκαρες τζιαι πιάννουν max 8%." !?
O Δ. Παπαδάκης εν κοτζιάκαρους που βουρά....με αφοσίωση.

"Ο Βάσος Λυσσαρίδης και η ΕΔΕΚ είναι ένα και είμαστε τυχεροί που έχουμε τη ζωντανή ιστορία δίπλα μας. Σε κάθε περίπτωση η άποψη του Βάσου Λυσσαρίδη είναι ιδιαίτερης βαρύτητας για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις και είμαστε σε πλήρη εναρμόνιση και συνεννόηση. Και σήμερα χωρίς να γνωρίζω τη θα επακολουθούσε, θα ήμουν υπέρ της ίδιας στάσης".

Τάδε έφει το τζόβενο στο Christofias Watch.

 
At 02 April, 2011 09:06, Anonymous ματιλτα said...

Αα! Χάνετε αν δεν είδετε την φωτογραφία του σκάπουλου, καβαλιτζεμένου πάςτην Harley, με δερμάτινο σακάκι τζαι τα μαλλιά ριγμένα πισω.

με την λεζάντα
"διατηρεί ακόμη το παραδοσιακό επαναστατικό αντικομφορμιστικό ΕΔΕΚίτικο στυλ"

http://christofias-watch.blogspot.com/2009/12/christofias-watch.html

 
At 02 April, 2011 17:10, Anonymous Anonymous said...

ματίλντα έννεν harley τζείνη. προφανώς εν είσαι μηχανόβια...
μια ταπεινή καβασάκι ένι.

 
At 02 April, 2011 18:15, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα, διαβάζω το μπλογκ σου εδώ και πολύ καιρό. Για την ακρίβεια κάμνω κλικ ανυπόμονα κάθε μέρα μήπως τζιαι έβαλες κάτι καινούριο. Τζιαι συνήθως φύρνουμαι. Συμφωνώ απόλυτα με τούτα που λέεις. Νομίζω είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα και να δούμε μπροστά. Ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε νέες φωνές-αλλά και εμπράκτως (όι όμως μόνο να παραπονιούμαστε αλλά να πάμε τζιαι στην κάλπη-δεν το λέω για σένα αλλά για ούλλους που λαλούν δεν θα ψηφίσουν). Κάποιος έγραψε πιο πάνω για την ιστοσελίδα της Θέκλας Πετρίδου. Εγώ προσωπικά πιστεύω σε αυτήν καθώς και στις αξίες που προωθεί. Check her out.

 
At 02 April, 2011 19:44, Blogger Anef_Oriwn said...

Drakouna,

Πως και ΣΟΥ ξέφυγε ο blogger Μαρίνος Κλεάνθους, νέος κι αυτός και υποψήφιος [με το ΔΗΚΟ όμως] ... Ρίξε και μια ματιά στο blog του. Μας παραθέτει και το χούμισμα που του κάμει η ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα: links: -
- http://marinoskleanthous.com/parapolitiko-efimeridas-to-pontiki/
- http://marinoskleanthous.com/dilosi-gia-tis-vouleftikes-ekloges/

 
At 02 April, 2011 19:54, Blogger Anef_Oriwn said...

Matilta,

Τι παει να πει «τζόβενο»;

 
At 02 April, 2011 22:22, Anonymous ματιλτα said...

τζόβενο λαλεί η φιλενάδα μου η Θεσσαλονικιά τον νεαρό, τον μιτσήν τζαι τζείνον που το παίζει μιτσής.

Juvenile στα αγγλικά σημαίνει ανήλικος αλλά μάλλον εν που τα γαλλικά που εν η ετυμηγορία του

 
At 02 April, 2011 23:15, Anonymous epanastatis said...

ειμαι ανεξαρτητος,, τζιρης μου γαμα τα κομματα ενω η μανα μου εν προβατα του τουρκικου ακελ τζε λεει οτι ο αυξεντιου ηταν κομμουνιστης. η μιαλη παλαβη αρφη μου λαλει οτι εννεν ελληνιδα αλλα κυπραια τζε οτι εν χομονοιατισσα.ξιτιμαζω οταν βλεπω στον δρομο βουλευτες.ξιτιμαζω οταν βλεπω να καμνουν την κυπρο οικοπεδα.χελω να φυει καθε τουρκος που τον τοπο μου εκτος αν γεννηθηκε δαμαι.να φυουν οι μαστοροι των πολιτικων οι εγγλεζοι ακομα.να πασιν φυλακη οι αναρχικοι του ακελ,οι ελαμιτες τζε γενικα οι σοσιαλλλλλληστες οι κοτσινοι τζε οι νεοναζι αλα εθνικ.αν με ψοφησετε θα ξηλωσω δρομους σπιτια μωλ τζε μαρινες.θα καμω δαση τζε βουνα.πανω στον πενταδαχτυλο θα βαλω τον μακαριο τον γριβα,τον ονησιλο τζε τον ευαγορα.θακαμω νομο οσοι εν επιαν στρατο να μεν εχουν αυτοκινητα,γενεκα,μωρα,δουλεια γιατι εχουν χαρκια πελλαρας.θα ορκισω τον ουτοπο υπουργο υγειας,τον ματσακη υπουργο αμυνας.θα δωσω βραβεια στους εξης.στον ομηρου το βραβειο πρεπει να βαλουμε την τουρκια στην γωνια,στον αναστασιαδη το βραβειο ταρακουνηστε τους αλλιως πεφτουν τασακια,στον σπαρτιατη αλλος κωνσταντινος του ελαμ βραβειο ειμαι μονο ελληνας γαμω την κυπρο σας ,ζητω ο χιτλερ,γαμω την ρωσσια αλλα αγαπω τους νεοναζι της ρωσσιας,ζητω οι φονοι της εοκα β,ζητω ο σαιττας που γεμωσε με καλυκες κλεμμενους που τον στρατο που την εοκα β τζε ριψαν τους για χαζι.για το εδηκ βραβειο εκαμα πραξικοπημα τζε σκοτωνα αμαχους γιατι με κυνηγουν σαν εγκληματια?για το κινημα ανθελληνικης αντιστασης βραβειο ειμαστε γνησιοι ελληνες σαν τους παλιοημερολογιτες ο μακαριος ηταν τουρκοφιλος τζε πρακτορας των αμερικανων.για το ευρωκο βραβειο ειμαι ο κουτσος με γενεκα στην αρχη λιμενων......φυσικα τζε ημουν πραξικοπηματιας τζε εβαλα ταξη στην αμμοχωστο.για το δηκο βραβειο ειμαι ο κυπριανου ο μακαριτης φιλος των σερβων μαφιοζων οπως ο αρκαν.για την εδεκ βραβειο 100 ετων στον μητσοτακη της κυπρου τον ραμπο βασοοοοοολυσσσσιασμενο που κατατροπωσε τις τουρκικες ορδες κλεισμενος σε ξενη πρεσβεια...για το ακελ τα εξης βραβεια δεν εγινε εισβολη στηνν κυπρο αλλα επεμβαση της τουρκιας ωστε να χτυπηθουν οι βαρβαροι εθνικιστες που εβαλαν τους αδερφους μας σε φυλακες.παραδινεται στα ιστολογια ανεφ ωριων νεκατωματα φαλιες,νεος ελληνοκυπριος παντος καιρου. βραβειο 2 οι τουρκοι ειναι αδελφοι μας οχι εχθροι μας δινεται στον ντιμητρη τουρκοφ. 3 βραβειο ζητω η ομοσπονδια για χαρη της τουρκιας δινεται στον μακαριο δρουσιωτη και αντρο κυπριανου 4 βραβειο η κυπρος ειναι κυπριακη και οι τουρκοι ανηκουν στο κυπριακο εθνος.δινεται στον πολιτη και τον κυριακο τζιαμπαζη. 5βραβειο ειμαι αθεος κομμουνιστης αλλα αγαπω τους δωδεκαθειστες γιατι δινουν με βλακωδη ψευδη κειμενα να ξιτιμαζω πολιτισμικα τον χριστο.δινεται στον αθλιο γεροντα κιατιπη,στον αριστερο ομιλο δωδεκαθειστων ελευσις που εν θελει νεο ναο στην παλια λευκωσια που πετρα γιατι αρεσκουν του του καμπαρε οι χωροι μαγειας,τζε οι μιναρεδες απεναντι.επισης θα ενοχλουνται τα αδερφια μας απο τις καμπανες.δινεται στην χριστινα χαραλαμπους στον μιχαλη μιχαηλ γνωστο ανανιστη με δολλαρια,τζε τον χαρη φουρνιδη αλλος φουρνοφκιο.

 
At 03 April, 2011 10:31, Anonymous Anonymous said...

Εξήχασες (???) να μας πείς για το Χαννίδη που εν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ (σας)

 
At 04 April, 2011 09:52, Blogger CRITIC said...

«Εξήχασες (???) να μας πείς για το Χαννίδη που εν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ (σας)»

Αφού είπαμε δρακούνα δεν επιτρέπεται να διαφωνείς...Δεν επιτρέπεται επίσης να έχεις άποψη όταν αυτή είναι αντίθετη....Όπως βλέπεις ο πιο πάνω ανώνυμος-διάνοια συμπέρανε ότι είσαι του Ακέλ...
Έ πρέπει να είσαι για να κάμνεις κριτική του ΔΗΣΥ...Ναι σίουρα...

Η Θέκλα παρεμπίπτοντος θα ήταν καλύτερο (αφού τα έχει τα κιλάκια της) να έβγαζε φωτογραφίες από το αφάλι και πάνω για να μην αναγκάζεται να στέκεται στις 45 μοίρες και να τοποθετεί τα χέρια τάχα στην μέση αλλά λίγο πιο πάνω για να χώσει τα παχάκια...Image maker εν εσιει; Πόσα να δια άραγε;

 
At 04 April, 2011 11:23, Blogger Αχάπαρη said...

Πάνω σε τούντην χαρά θέλω να πω στον Παναγιώτη Λεωνίδου, που στην παρένθεση εν Πανίκκος (όπως ούλλοι), τζιαι εγέμωσε τη λεμεσό με τη φάτσα του, μιας και δηλώνει "υπεύθυνα δίπλα μου" να έρτει να μου πληρώσει το ρεύμα.

Thank you.

 
At 05 April, 2011 00:03, Anonymous Anonymous said...

" «Εξήχασες (???) να μας πείς για το Χαννίδη που εν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ (σας)»

Αφού είπαμε δρακούνα δεν επιτρέπεται να διαφωνείς...Δεν επιτρέπεται επίσης να έχεις άποψη όταν αυτή είναι αντίθετη....Όπως βλέπεις ο πιο πάνω ανώνυμος-διάνοια συμπέρανε ότι είσαι του Ακέλ...
Έ πρέπει να είσαι για να κάμνεις κριτική του ΔΗΣΥ...Ναι σίουρα...

Η Θέκλα παρεμπίπτοντος θα ήταν καλύτερο (αφού τα έχει τα κιλάκια της) να έβγαζε φωτογραφίες από το αφάλι και πάνω για να μην αναγκάζεται να στέκεται στις 45 μοίρες και να τοποθετεί τα χέρια τάχα στην μέση αλλά λίγο πιο πάνω για να χώσει τα παχάκια...Image maker εν εσιει; Πόσα να δια άραγε; "

Μα πρεπει να εν πολλα μεγαλο το δαχτυλο σου για να κρυβεσαι ετσι καλα που πισω του

 
At 10 April, 2011 10:46, Blogger Tsekouladoura said...

To paradeigma 1 einai spot-on (and yet youre too linear with him)
to paradeigma 2 fainetai apo tin photo (alla to callout me ti glistarka apekto)

Kathe vouleftikes pou exoume thelo na grapso vivlio apo ta koufa pou akoume...

 
At 26 June, 2018 11:18, Blogger Unknown said...

qzz0626
puma outlet
columbia sportswear
christian louboutin outlet
toms shoes
van cleef & arpels jewelry
air jordan 12
pandora charms
adidas soccer shoes
ugg boots
bape clothing

 
At 05 November, 2018 04:21, Blogger Unknown said...

yeezy
nfl store
hermes birkin
kobe 9
balenciaga triple s
nike flyknit
golden goose sneakers
mlb jerseys
michael kors outlet
timberland outlet

 
At 03 July, 2021 18:04, Blogger yanmaneee said...

retro jordans
yeezy 380
golden goose sneakers
hermes handbags
kyrie 5 spongebob
kd shoes
golden goose
kyrie 6
curry shoes
off white shoes

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.