Wednesday, May 18, 2011

Ρεζουμέ

Η Κυριακή πλησιάζει και πρέπει να κάνουμε μια απαραίτητη ανακεφαλαίωση διότι με τόσες πληροφορίες που έχουμε βομβαρδιστεί, ένας εγκέφαλος είναι, κοντεύει να καεί.

Τι μου έμεινε από την προεκλογική εκστρατεία:

ΔΗΣΥ: Απ’ όλα έχει το πανέρι - υποψήφιους υπέρ του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων, υπέρ του κυνηγιού των αμπελοπουλιών (διότι είναι μέσα στην παράδοση μας), όχι υπέρ του κυνηγιού των gay (δεν είναι μέσα στην παράδοση μας), άλλους που θέλουν ομοσπονδία, χαλαρή ομοσπονδία, ομοσπονδία mix, ναι στο σχέδιο ΑΝΑΝ, όχι σε οποιοδήποτε σχέδιο λύσης και θα σου εξηγήσουμε με νομικούς όρους γιατί, υποψήφιο που βαστά Volvo 4X4 αλλά δεν βαστά (imish) να το γεμίσει με βενζίνη, φακκά τους η νυν οικονομική πολιτική αλλά έχουν για υποψήφιο το πιο λαμπρό αστέρι της εποχής του Χρηματιστηρίου. «Τολμάει» αλλά ανεξήγητα (ντάξει, για να μην χάσει ψήφους) το γυρίζει στο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια μόλις βρεθεί μέσα στα δύο στενά. Έχουν ταυτόχρονα αξιόλογα άτομα και άτομα που διερωτάσαι πως σκατά βρέθηκαν μέσα στο ψηφοδέλτιο τους. Λένε ότι είναι άτομα με μοντέρνες και ανατρεπτικές ιδέες αλλά μην ντζίσετε της εκπαίδευσης, μην αναθεωρήσετε την ιστορία, γενικά μην αλλάξετε το status quo. Έχουν και ένα υποψήφιο που νομίζει ότι η Φανερωμένη είναι Εξάρχεια. Τόσο καλά.

ΑΚΕΛ: Με δεδομένο ότι οι υποψήφιοι του
-δεν έχουν προσωπικές ιστοσελίδες (εκτός από τον Παντός Καιρού)
- δεν έχουν διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους
- δεν έχουν τραπεζώσει
- δεν έχουν στείλει sms (;ένας έχει στείλει με πληροφόρησαν)
- δεν έχουν στείλει διαφημιστικά φυλλάδια/ δακρύβρεχτα emails (δύο έχουν βάλει σε εφημέριδα διαφ. φυλλάδια και ο Πρόεδρος έκλαψε στην Ελίτα και κάλυψε το θέμα)
- δεν έχουν κάνει βασικά προεκλογική εκστρατεία (σε σύγκριση με τους άλλους)
είναι σαν το κυνήγι του θησαυρού για να ανακαλύψεις ποιοι τελικά είναι. Νομίζω έχει διανεμηθεί κατά επαρχία φυλλάδιο που πληροφορεί ποιοι είναι και τι κάνουν αλλά ως εκεί. Αν το πέτυχες, κέρδισες! Από μια άποψη είναι καλό αυτό το σύστημα διότι δεν σπαταλούνται χρήματα για αλλότριους σκοπούς, από την άλλη, άμα δεν αφήσεις τον υποψήφιο σου να εκφραστεί, να προβάλει τον εαυτό του όπως κόψει ο νους του καλύτερα κτλ, πως θα ανακαλύψει ο ψηφοφόρος το πραγματικό ποιόν του? Επειδή είπε το κόμμα ότι είναι καλός, is not good enough. Για παράδειγμα, αν δεν βλέπαμε την εκπληκτική διαφημιστική πινακίδα με τον υποψήφιο –αγόρι του καιρού- από άλλο κόμμα, πως θα καταλαβαίναμε καλύτερα εμείς οι ψηφοφόροι τον πραγματικό εσωτερικό του κόσμο (και να πράξουμε ανάλογα)?
Επίσης, σε ένα κόσμο υποθετικά πλασμένο όπου υποθετικά το Κυπριακό θα έχει λυθεί και όλα θα είναι ωραία και πεταλουδίτσες θα πετάνε στον ουρανό, το ΑΚΕΛ προτιμά αριστερό Τ/Κ για Πρόεδρο. Και έτσι έχουμε κάτι να συζητάμε μέχρι το επόμενο σχέδιο λύσης.

ΔΗΚΟ: Το κόμμα με το πιο πλούσιο ψηφοδέλτιο. Το προαναφερόμενο αγόρι του καιρού (σου πούλησα ένα βραστήρα), το αγόρι -ο παπάς μου ήταν Πρόεδρος άρα δικαιούμαι και εγώ-, ο άνθρωπος που γύρισε από τους πάγους (λέγε με Πιττοκοπίτη), το αγόρι που ήξερε καράτε και άλλους πολλούς. Ψήφισε το για να είναι στην Κυβέρνηση αλλά να μην κυβερνά (όπως λέει). Να έχει ρυθμιστικό ρόλο για να κανονίζει τα στελέχη του καλύτερα, για να επιστρέψουμε στη χρυσή δεκαετία του 80. Αν ήταν στο χέρι του, θα έκανε άλλου είδους εσωτερική πολιτική, άλλου είδους οικονομική πολιτική, άλλου είδους συνομιλίες για το Κυπριακό, γενικά όλο άλλα πράγματα θέλουν να κάνουν. Συμμετέχουν σε πορείες ακροδεξιών στοιχείων αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν ότι είναι οι μεγαλύτεροι fans της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Οι μισοί Πρόεδροι της Δημοκρατίας μέχρι σήμερα και πάνω από τους μισούς υπουργούς, προέρχονται από την παράταξη αυτή (και δεν πάθαμε τίποτα... περίπου). Όλοι έκαναν «ρυθμιστικό» έργο. Η υποψήφιος τους που παρουσιάζεται στις διαφημιστικές πινακίδες ντυμένη Βίκτορ Βικτόρια δεν το έκανε ξεπίτηδες. Έτσι είναι και στην πραγματική της ζωή. Θέλουν ΔΔΟ με «σωστό περιεχόμενο». Κάνε τους «like».  
  
ΕΔΕΚ: Το κόμμα της πρόσθεσης. 10+1 προτάσεις για την οικονομία, 6+1 προτάσεις για το Κυπριακό, 6+1 προτάσεις για καλύτερη ζωή. Όλα θαυμάσια. Όλα θεωρητικότατα ή εκείνα που δεν είναι θεωρητικά ήδη εφαρμόζονται (μπαρδόν guys αλλά ΗΔΗ υπάρχουν κίνητρα για επιχειρήσεις που θέλουν να προσλάβουν άνεργους νέους). Κατά τα άλλα, δεν τους αρέσει η πορεία των συνομιλιών, δεν τους αρέσει η βάση των διαπραγματεύσεων, δεν τους αρέσει ο ΓΓ του ΟΗΕ, θέλουν δημοψήφισμα για τα πάντα (άμα τους έκατσε μια φορά why not?) Όλα είναι λάθος, είμαστε χάλια, πάμε σκατά. Υποψήφιοι τους περιλαμβάνουν τη Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια,  τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή/ πρώην δικαστή, πρώην υπουργούς, σύζυγο πρώην υπουργού, και άλλους που δεν έχουν ιστοσελίδα και δυσκολεύουν το έργο μου. Ψηφίστε τους για να λάβουν μέρος στην επόμενη Κυβέρνηση και να αποχωρήσουν στη μέση διαμαρτυρόμενοι (αφού πρώτα κατηγορηθούν για διάφορα θέματα διαφθοράς). Θέλουν και αυτοί ΔΔΟ με «σωστό περιεχόμενο» αλλά δεν ξέρω αν εννοούν το ίδιο περιεχόμενο με τους πιο πάνω ή κάτι άλλο.

ΕΥΡΩΚΟ: Το ότι τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του αποτελούν πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗΣΥ που μάλωσαν / τα έδιωξαν / αποχώρησαν με τα μούτρα κατεβασμένα μετά τον πανικό του 2004 είναι εντελώς συμπτωματικό. Κατά τα άλλα έχουν πολύ πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Να βρούμε Ευρωπαϊκή λύση, να φύγουμε από το πλαίσιο της ΔΔΟ, να καταγγείλουμε την Τουρκία, να την κάτσουμε στο σκαμνί, να μην δεχτούμε τίποτα και οποιοσδήποτε μιλά για οποιοδήποτε άλλο θέμα είναι κόλπο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να μην ασχολείται με το Κυπριακό. Πως η Άντζελα Δημητρίου είπε ότι όλοι ασχολούνται με τα mafia hits που διέταξε για να «ξεχάσει ο κόσμος το τσουνάμι και τη ραδιενέργεια στην Κίνα»? Κάτι τέτοιο. Μέχρι πρόσφατα έπρεπε να τους ψηφίσουμε διότι οι Έλληνες νίκησαν τους Πέρσες στη μάχη των Πλαταιών το 479 π.Χ. αλλά με την εμφάνιση του ΕΛΑΜ θα πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιοι είναι πιο γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων διότι μας έχουν συγχίσει και δεν ξέρουμε ποιο τσαρούχι να ακούσουμε.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Οι Οικολόγοι λογικά θα ήταν ένα συμπαθητικό κόμμα με καλές ιδέες. Υποστηρίζει την οριζόντια ψηφοφορία, την πράσινη ανάπτυξη, τα βιολογικά προϊόντα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όλα αυτά τα ωραία πράγματα που τα ακούς και σκέφτεσαι Greenpeace και φάλαινες και πουλιά του Αμαζονίου και λιοντάρια στο φυσικό τους περιβάλλον και ανακυκλωμένο χαρτί. Έχουν τον Επίτροπο Περιβάλλοντος που είναι ένας πολύ cool τύπος, έκαναν τις καλύτερες συναυλίες στα camping της Κύπρου (τον καιρό που πρωτοξεκινούσαν), έχουν υποψήφιο που έγραψε άρθρο σε εφημερίδα να μην τον ψηφίσουν όσοι θέλουν να καπνίζουν μέσα σε κλειστούς χώρους (brave), ως εδώ καλά. Οι θέσεις τους στο Κυπριακό δεν διαφέρουν από το ΔΗΚΟ ή την ΕΔΕΚ ή το ΕΥΡΩΚΟ άρα υπάρχει πάντοτε το δίλημμα γιατί να ψηφίσεις αυτούς και όχι τους άλλους. Επίσης πιστεύουν ότι οι Άγγλοι πυροβολούν τα σύννεφα για να μην βρέχει πάνω από την Κύπρο, όπως πολύς κόσμος στην Αμερική πιστεύει ότι τα ΟΥΦΟ είναι φίλοι μας. Άμα δεν είχαν και τον Περδίκη για spokesman θα ήταν καλύτερα.
      
ΕΛΑΜ: Το ΕΛΑΜ έχει σχεδιάσει την προεκλογική του εκστρατεία όπως το ΑΚΕΛ, με minimum έξοδα. Έχει απλώς καλύψει όλους τους άδειους τοίχους των πόλεων με συνθήματα, μια προσέγγιση θα έλεγα πολύ ρετρό (θυμάσαι τότε μωρέ στον αγώνα?) Για να το ψηφίσεις πρέπει απαραίτητα να έχεις κάνει στρατό, preferably στα hard core σώματα του όπως ΛΟΚ και ΟΥΚ (Όλοι Υπήρξαν Καταπληκτικοί). Τους υποστηρίζουν όλα τα καλά καταστήματα που πουλούν εξοπλισμό στρατού, camping (όταν δεν εξυπηρετούν τους οικολόγους), καθώς και DIY stores (ρόπαλα, ιστοί σημαίας, spray για τους τοίχους). Όλοι οι υποψήφιοι του έχουν κάνει στρατό και το αναφέρουν στο βιογραφικό τους πριν το επάγγελμα τους εκτός από ένα που είναι σχετικά ηλικιωμένος και δεν είχε στρατό τότε, αλλά ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ άρα ξέρει να χειρίζεται όπλο, άρα είναι οκ. Σίγουρα θα χτυπήσουν τη φυγοστρατία. Και τους επαναπροσεγγιστές. Και τους μετανάστες. Και τους ξένους. Και τους Τούρκους. Και όσους δεν είναι αρκετά Έλληνες. Και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.

ΚΥ.ΠΡΟ.Σ: Για τη Θέκλα μιλήσαμε στο παρελθόν και για τιμωρία μου άφησε 482 comments. Αν την ξαναβάλω στο στόμα μου είπε, θα μου αφήσει άλλα 500.

ΖΥΓΟΣ: Το Ζυγός είναι ένα πρόγραμμα στο computer το οποίο χρησιμοποιούν κυρίως τα δικηγορικά γραφεία για να αρχειοθετούν τις υποθέσεις τους. Είναι και ζώδιο. Είναι και Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών. Πολιτών που για μεταναστευτική πολιτική σκέφτηκαν ότι είναι καλή ιδέα οι  «Μεγάλοι, προσωρινοί χώροι φιλοξενίας να κατασκευαστούν για την σύντομη φιλοξενία όλων των παράνομων αλλοδαπών οι οποίοι θα συλληφθούν από την αστυνομία και άλλες δυνάμεις του κράτους” Αυτό το «θα συλληφθούν από την αστυνομία και άλλες δυνάμεις του κράτους» με κάνει να φαντάζομαι μια τεράστια επιχείρηση σκούπα, όπου χιλιάδες άτομα συλλαμβάνονται λόγω του ότι φαίνονται ξένοι, και κρατούνται μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Επίσης έχουν αρκετές εισηγήσεις για χρηματική εγγύηση που θα πρέπει να καταβάλουν οι οικιακές βοηθοί για να μην φεύγουν από τα σπίτια που μένουν, επίπεδο γλώσσας που θα πρέπει να έχουν, πιστοποιητικά θεωρημένα από πρεσβεία κτλ. Makes me wonder ότι αυτοί οι ανεξάρτητοι πολίτες δεν μπορούν να στεριώσουν οικιακή βοηθό και έχουν σπάσει τα νεύρα τους. Επίσης θέλουν «να παταχθούν συμπεριφορές από αλλοδαπούς που δεν συνάδουν με τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, όπως πορνεία σους δρόμους (η Ελένη η πόρνη δεν είναι Κύπρια?) , πώληση κλοπιμαίων ειδών, κατανάλωση αλκοόλ σε περίπτερα (???), διαμονή σε αυτοκίνητα, γάνωμα χάλκινων δοχείων σε δημόσιους χώρους κλπ. Αμεση απέλαση για σοβαρά παραπτώματα η και για δημιουργία επεισοδίων.» Ντάξει, για τη φυγοστρατία είναι καλύτερες οι εισηγήσεις τους

    


ΛΑΣΟΚ: Δεν κατάφερα να εντοπίσω ούτε την ιστοσελίδα τους. Σίγουρα είναι υποψήφιοι?
Απάντηση: Ναι, είναι υποψήφιοι και έχουν και ιστοσελίδα που το search engine του computer μου δεν εντόπισε. Είναι όμως μια πολύ λιτή και σπαρτιάτικη σελίδα. Έχει μερικά άρθρα, ένα εκ των οποίων αναφέρεται στην παιδεία. (παιδεία και μεταναστευτικό είναι ενδεικτικά θέματα που αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία κάποιου). Δες πιο πάνω το παράδειγμα του Ζυγού. Λένε λοιπόν ότι «Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι η ξενομανία στα σχολεία. Σχεδόν σε όλα τα σχολεία υπάρχει ένας αριθμός από πολιτικούς πρόσφυγες. Ένα ποσοστό από αυτούς δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στη σχολική κοινότητα με αποτέλεσμα να επηρεάζουν αρνητικά τη νεολαία μας και να αποτελούν κακά πρότυπα. Λόγω των κακών συνηθειών που έχουν π.χ. κυκλοφορούν με αιχμηρά αντικείμενα, λεπίδες, ,μαχαιράκια, η χρήση ναρκωτικών ουσιών συνήθως σε μορφή τσιγάρων όπως επίσης δεν συμμετέχουν στα μαθήματα αλλά παραμένουν έξω έπο τις αίθουσες διδασκαλίας.»

Διότι μόνο οι πολιτικοί πρόσφυγες κρατούν μαχαίρια, καπνίζουν και κάνουν κοπάνα.

Το έργο Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα ας πούμε, γυρίστηκε από πολιτικούς πρόσφυγες και αναφέρεται στις μαθησιακές συνήθειες τους.
Και παλιά (early nineties ας πούμε) που μας έλεγαν ότι αν πάμε στη δισκοθήκη, θα μας βάλουν ναρκωτικά μέσα στο ποτό μας και θα μας βιάσουν, εννοούσαν πολιτικούς πρόσφυγες μέσα στη δισκοθήκη.
Και πίσω από το Bowling (στην Έγκωμη) υπήρχε μια τρύπα (??) και μέσα σε αυτήν γίνονταν όργια. (καλά, αυτό είναι άσχετο)

60 Comments:

At 18 May, 2011 23:03, Anonymous Anonymous said...

Απαραίτητες διορθώσεις:

- 2 διαφορετικοί υποψήφιοι του ΑΚΕΛ είχαν διαφημιστικό φυλλάδιο που διανεμήθηκε μαζί με εφημερίδα (Φιλελεύθερο)

- στάληκαν sms από υποψήφιο του ΑΚΕΛ

- Δακρύβρεχτα emails δεν χρειάστηκαν. Αρκούν τα δάκρυα του Προέδρου στο Δάλι και στην Ελίτα

- Πώς ξέρεις ότι δεν τραπεζώθηκαν;

 
At 19 May, 2011 00:13, Anonymous ιων σκεπτικός said...

Που γανώνουν χάλκινα δοχεία; ΄Εχω τρείς χαρκομαείρισσες τζιαι έναν τηάνιν της στετές μου τζιαι θέλω να τα γυαλλίσω.

 
At 19 May, 2011 08:51, Blogger DaisyCrazy said...

άτε ρε δρακούνα έκαμες έτσι τέλεια εκτενή ανάλυση και άφηκες έξω τους ανεξάρτητους υποψήφιους που είναι όλα τα λεφτά (βλ. ούτοπος κ.α.)

ίσως τους αξίζει ξεχωριστό ποστ;

πάντως χωρίς πλάκα από σένα έμαθα για κόμματα που δεν ήξερα καν ότι κατεβαίνουν στις εκλογές άρα με έσωσες από το σοκ την ώρα της κάλπης που θα έβλεπα όλα αυτά τα άγνωστα ονόματα και θα πελαγοδρομούσα :))))
thanx!

 
At 19 May, 2011 09:10, Blogger Aurora said...

Προχτές ανακάλυψα ότι ο γκράντε υποψήφιός του ΛΑΣΟΚ είναι ο Ματσάκης.

 
At 19 May, 2011 10:28, Anonymous Anonymous said...

http://lasokparty.com/

Είχα σε για πιο δυνατή πας το searching :)

 
At 19 May, 2011 11:02, Anonymous misharos said...

lol :D
Ikseres oti o nikolakis en ipopsifios me tous oikologous?
http://bit.ly/jjPiE6

 
At 19 May, 2011 11:24, Blogger Αχάπαρη said...

Μα υπάρχει κόμμα ζυγός? Μα που τα αλήθκεια? Ποιός εν ο μάστρος τους τζιαμέ ο δημήτρης παπέυ?

 
At 19 May, 2011 12:04, Blogger the Idiot Mouflon said...

Ναι... στο ΛΑΣΟΚ είναι έτοιμοι... έχουν το δικό τους Ιατροδικαστή.

Υπάρχει και το Πανορθόδοξο Μέτωπο: http://www.youtube.com/watch?v=LoKm_cesRcY

ΟΥΤΟΠΟΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΥΓ.: αγαπητή Δρακούνα, επειδή είδα ότι το μάτι των αναγνωστών σου πιάνει.... μπορείς σε παρακαλώ να τους πείσεις να συναφέρουν 1-2 ονόματα μαγαζιών που δεν γουστάρω; Πλιιιιζζζζ;

 
At 19 May, 2011 13:51, Anonymous Anonymous said...

ερώτηση - αντιλαμβανόμαστε σαν Κύπριοι ότι πέραν του 70-75% της νομοθεσίας μας (και όλων των κρατών μελών της ΕΕ) αποφασίζεται από το Ευρωκοινοβούλιο?

και κάτι άσχετο - είδατε την τηλεοπτική συνέντευξη του μαχητικού - διεκδικητικού -Γιαννάκη (Ιωάννη) Ομήρου? Τελευταία ερώτηση που του είχε υποβληθεί ήταν αν ξέρει πόσα στοιχίζουν το γάλα και το ψωμί. Ο Ομήρου είπε "ας μη ρίχνουμε το επίπεδο της συζήτησης"...

Κάποιοι θα σκεφτείται πως δεν ήξερε την απάντηση. Κάνετε λάθος ... "Ο Ομήρου δεν πίνει γάλα. Πίνει μόνον αίμα".

 
At 19 May, 2011 15:37, Blogger Bananistanos said...

Εν τζιαμαί που ήταν η τρύπα των οργίων;; Τζ'εφα τους τόπους να την ανακαλύψω τότες...



Στα σοβαρά τώρα, ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση είναι να ψηφίσουμε τους πιο σοβαρούς, ο καθένας στο κόμμα του. Με την αποχή απλώς ενισχύουμε τους χειρότερους.

Και για να προλάβω τον Ηλίθιο

ΟΥΤΟΠΟΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
(ΝΟΤ)

 
At 19 May, 2011 15:49, Anonymous Maria P said...

Κάθε φορά που βλέπω τη διαφήμιση για ηλιθίους του ΕΥΡΩΚΟ, γυρίζουν τα στομάχια μου. Μα για πόσο βόδια μας περνάνε;
Απορία ιστορικής φύσεως: το τρομακτικό συνθηματάκι για όλα φταίνε οι μετανάστες, που το έχουν ξεσηκώσει ουκ ολίγα κομμάτα, έπαιζε τόσο πολύ και στις προηγούμενες βουλευτικές (έλειπα εξωτερικό) ή είναι καινούργιο φρούτο των διαφόρων γραφείων μάρκετινγκ που σχεδιάζουν τις καμπάνιες;

 
At 19 May, 2011 17:35, Anonymous ματιλτα said...

Εγώ ξέρεται τι φλασάκι είχα σήμερα?

Ότι λαλεί κάτι ΕΛΑΜοπουλα τζαι κάτι νεαρά ρατσισταριά βλαστάρια των ΕΥΡΩΡΟΚΑΔΩΝ που σπουδάζουν στο Λονδίνο, εκόψαν τα σε μιαν γωνιάν του Brick Lane οι National Front, τζαι εδώκαν τους με τα ρόπαλα τζαι άψαν.

'ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ"

 
At 19 May, 2011 18:06, Anonymous Anonymous said...

Bananistane

κανει μανα μου.Κανει.
Εν τζι υπαρχει ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥ.
Εν εκαταλαβες οτι εν πρεπει να υπηρετεις κομματα?

Δε τους καλυτερους και μετα αποφασισε ηντα κομμα να ψηφίσεις.

Κυριε ελεησον.
Ακου ο καθενας να ψηφισει τους καλυτερους ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Andreas

 
At 19 May, 2011 18:32, Blogger Bananistanos said...

Σόρυ Ανδρέα που εθεώρησα ότι μπορεί να έσιει τζε το κόμμα σου κανένα πλάσμα της προκοπής.

Καλώς ή κακώς με το υφιστάμενο σύστημα δκιαλέεις πρώτα κόμμα (τζείνο που εν πιο κοντά στις απόψεις σου) τζε μετά άτομα.

Πειράζει σε αν στη θέση του Κουλία τζε του Θεμιστοκλέους φκεί κάποιος άλλος τσας καλλίττερος;

 
At 19 May, 2011 18:47, Anonymous milaz said...

Επιτέλους ο Ούτοπος βάλλει υποψηφιότητα στη Λευκωσία... εν ο μόνος που έσιει σχέδιο και προτάσεις, και εν' σταθερός στις απόψεις του.

 
At 19 May, 2011 18:47, Anonymous Anonymous said...

Στες εκλογες ψηφιζεις κομματα. Τα σοβαρα κομματα πρεπει να εχουν ολοκληρωμενες θεσεις για ολα τα ζητηματα. Τα ατομα μπορουν να λαλουν οτι θελουν, ειτε προεκλογικα ή μετεκλογικα.

Πχ. Ποια η θεση των κομματων για τους ξενους? Γινεται μεστο ιδιο κομμα να ακολουθουντε 2 εκ διαμετρου αντιθετες κατευθυνσεις?

Αν θελετε να παει η κοινωνια μπροστα να ψηφιζειτε σοβαρα κομματα. Ωσπου συνεχιζετε να τους ψηφιζετε τιποτε δεν θα αλλαξει. Η ψηφος την ιδιαν αξιαν εσιει ειτε παει στον Φυττη ειτε παει στον Κουλια

Πομπος

 
At 19 May, 2011 21:01, Anonymous Anonymous said...

Ειλικρινα ενομιζα οτι το παρωνυμιο μπαvανιστανος ηταν κατι που σ ενοχλα νατο βλεπεις γυρώ σου
αλλα
τελικα εδιαπιστωσα οτι εν τζινο που θελεις να φερεις την χώρα με τον τροπο που ενεργείς.

Μεν με καμεις να μιλησουμε γι ανθρωπους μεταλλαγμένους γιατι είτε τζιαι συ
ενν αρνηθείς τον διαλογο , είτε εννα μου πεις οτι εν που αλλη ταινια τουντο θεμα.

Προσεχε μονο να μεν το συρεις σε καμια μεταλλαγμενη καπλη τζι εκπλαγεις.

(Ακου ο καθενας το κομμα του...)

Andreas

 
At 19 May, 2011 21:46, Blogger Bananistanos said...

Ναι ρε κουμπάρε, εν θέλω να σου πω ποιον να ψηφίσεις, θέλω να βάλεις την ξερή σου κάτω τζε να θκιαλέξεις ποιον εν το κόμμα που εν πιο κοντά στες απόψεις σου (σίγουρα εν θα εβρει κανένας κόμμα που να συμφωνεί 100%) τζ που τζείνο το κόμμα να θκιαλέξεις 2-3-5 άτομα που εν πιο κοντά στς απόψεις σου. Τούτοι εν οι κανόνες του παιχνιδκιού είτε σου αρέσκει είτε όι.

 
At 19 May, 2011 22:14, Blogger the Idiot Mouflon said...

Ψεύδεσαι... δεν υπάρχει κανόνας που να σε αναγκάζει να κάνεις αυτό.

Αποχή... λευκό... άκυρο...

ΟΥΤΟΠΟΣ, ο μόνος τρόπος να αφαιρέσεις ψήφο και μερίδιο ποσοστών από ΟΛΟΥΣ τους άλλους.

 
At 19 May, 2011 22:15, Anonymous Anonymous said...

Εσύ ας πουμε ετσι εκαμες...
Με ενα κομμα οτι να ναι , που αλλα ελαλεν πριν το 2004, αλλα επραξε οταν εκυβερνα για 10 χρονια που τουτα που λαλει τωρα, αλλα λαλει τωρα στο Κυπριακο με βαση τα πεπραγμενα του το 2004 ,
εσυ λαλεις οτι εκαμες τουτο που λαλεις να καμουμεν ουλλοι.
Ποιον προσπαθεις να δικαιολογησεις.
Τον εαυτο σου?
Εφκαλες ακρη με τον δυση.
Ε ΠΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΖΙΕ ΜΑΣ!!!!

Andreas

 
At 19 May, 2011 22:39, Blogger Bananistanos said...

Διαφωνώ σε πολλά με τον δησυ αλλά διαφωνώ πολλά παραπάνω με τα άλλα κόμματα. Ποιόν πρέπει να ψηφίσω; Εσύ συμφωνείς 100% με το ακελ; συμφωνείς με το "τκ πρόεδρος παρά δεξιό ε/κ" ή με το "έκαμε λάθος ο Άνδρος" ή με το "Έιμαι ελληνικής καταγωγής και είναι περήφανος γι΄ αυτό"

 
At 19 May, 2011 22:50, Anonymous Anonymous said...

Σε τι διαφωνεις με τον Δυση.ΣΕ ΤΙ?
Αφου για οτι μου πεις , εχω να σου αντιταξω κατι ακριβως αντιθετο σε λογια και πραξεις (οταν εκυβέρνα).
Αφου εν το καμνει η Ξενια , καμε το εσύ να δουμε τι εστι (πραγματικα ομως) ο συναγερμος.

Για το αλλο εκατεφυγες σε φτηνο λαικισμο.
ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , τουντο φτηνο ηβες να μου αντιταξεις?
Θελεις να σου πω 350000 αρλουμπες που ακουστηκαν που στοματα συναγερμικων μιας και ο καθενας με τζιντο κομμα(??) αρθρωνει την δικη του αποψη?
Χατε καρτερω να δω τι εστι δυση.

Υ.Γ. Δεν θα μου απαντησεις ουτ εσύ γιατι συντεταγμενο κομμα δυση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Andreas

 
At 19 May, 2011 23:12, Anonymous πομπος said...

Γιατι εσυ διαφωνεις στο οτι μετα τη λυση οι συνεργασιες θα γινονται με ιδεολογικα κριτηρια και οχι εθνικα?

Μα περιπαιζεις μας ρε κουμπαρε?

Οτι μαλακια σας πουν παπαγαλιζετε την τζιαι πατε χωρις να σκεφτεστε.

 
At 19 May, 2011 23:24, Blogger Bananistanos said...

Πε μου τα τόσα που επέτυχε τούτη η σπουδαία κυβέρνηση να σου έβρω τζ έγω 350000 λάθη. Αν κάτσουμε να γράφουμε για τα λάθη των μεν και των δε, θα μας έβρουν οι επόμενες εκλογές.Εμέναν έτσι τα κοφκει ο νούς μου έτσι ψηφίζω. Δεν έχω τη δική σου τύχη να έβρω κόμμα που συμφωνω 100%.
Οι θέσεις του Δήσυ εν στο λινκ πουκάτω, αν θέλεις θκιέβαστες.
http://www.disy.org.cy/default.asp?id=1242

 
At 19 May, 2011 23:28, Blogger Bananistanos said...

Πόμπο, φένεται εν ο Χριστόφιας που διαφωνεί που εδιόρθωσε.

 
At 19 May, 2011 23:34, Anonymous πομπος said...

Μπραβο τους παντως που εκαταφεραν να σας αποβλακωσουν τοσο. Ποννα μαθεις να χρησιμοποιεις τον εγκεφαλο σου τζιαι να σκεφτεσαι εσυ για τον εαυτο σου τζιαι οι να επαναλαμβανεις οτι σου πουν μπορει να γινεις χρησιμος για την κοινωνια. Προς το παρον εισαι αχρηστος

 
At 19 May, 2011 23:38, Anonymous Anonymous said...

Μπανανιστανε μεν παιζεις μανα μου με τες λεξεις τζιεν τζι σαι 3 γρονων.

Εθεσα σου καποια ερωτηματα με βαση την αρχικη σου τοποθετηση.


Αντραπου τζιαι θιχτου τουλαχιστον που τζινο που ειπα στο υστερογραφο μου.
Εσύ που εν εβαλες κατω την ξερη, την χλωρη την ημιξερη και οποια αλλη θελεις να σκεφτεί , μεν τα λαλεις στους αλλους.

Ημουν σιρουρος οτι εν θ απαντουσες ΟΥΤΕ θ απαντησεις.

Y.Γ. Ετσι πιαννει 30 % ο δυση!!!


Andreas

 
At 20 May, 2011 00:02, Anonymous Anonymous said...

En exoun xrono na skeftoun, Andrea, mazeukountai opos ta provata mes to zoo lounge me tes faneloues tes trendy tziai tis xazogkomenes parea.
Eidete/ akousate ton Nikaro popse stin ekdilosi tou DHSY? Ethela na kamo emeto. Enomiza oti eimaste stin dekaetia tou 50. 'Eimasten Ellines' kai ta gnwsta vlakwdi tsitata. En allaksan potte, touti en i pikri alithkeia. Tziai, dystyxos, touta ta grafika suspeirwnoun ton imish proodeutiko DHSY. Toutoi einai. Opos ekaman me ton Kasoula tote ston deutero guro, otan epestrateusan ton ethnikismo pou epien sunnefo. Ystera fainetai mas parakseno pou uparxei eksarsi tou ethnikismou tziai giati oi uperellines tou Apoel einai tzeinoi pou einai. Tragikoi!

 
At 20 May, 2011 00:19, Anonymous Anonymous said...

Κατ αρχας να πω οτι εν θα ψηφίσω.
Απλα ζητω που τους αλλους που εννα ψηφίσουν να μου πουν την λογικής τους.
Δαμε εζήτησα που την υποψήφια βουλευτίνα-βουλεύτρια (ας μου πει καποιος πλς ποιο εν το σωστό)να μου δωσει καποιες λογικες εξηγήσεις για την στρατηγική του κομματος της πανω σε 3 σημαντικα ζητηματα.
Φωνη βοωντος εν τη ερήμω.
Μονο επενεβη να μας πει για τα αλητηρια που εσπασαν της το κεντρό μάζωξης (προβάτων).

Ειδα πριν λλιο στες ειδησεις του ρικ τον αναστασιαδη τζιαι εν επειστευκα ποσο χαμηλα μπορει να φτασει.Συνεχίζει την παραπληροφόρηση πας σε τουτο που είπε ο αντρος τζιαι μετα λαλει γιατι εν ψηφίζουν οι νέοι.

Εδειξε και τζειντους καημενους να καθουνται μπροστα.Τον κασουλιδη και τον κληρίδη με το μπασουνουι του καταησιεμμενο τζιε κουρασμενο να ξιανουν τζιοι 2 τους το τι εψηφιαν το 2004 τζι οτι θα πρεπε να κρατησει η ηγεσια τους μια σοβαρη σταση για την επαναπροσεγγιση των 2 κοινοτητων.

ΤΡΑΓΙΚΟ. Οποθε τζιαν το δεις.

Τζιαι κατα τα αλλα με τουτους καρτερουμε λυση.

Τζιαι νασιει κοσμο που να τους δια 30%.
ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΛΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΑΛΟΥΣ ΑΡΝΙΑ.
φςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Κορυφαίο?


Andreas

 
At 20 May, 2011 11:11, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Αγαπητή, Δρακούνα!
Σε ευχαριστώ που με άφησες πίσω από τη λίστα σου.
Μια διευκρίνηση. Τα εκατοντάδες σχόλια δεν τα άφησα εγώ μόνο. Σχολίαζαν και θετικά και αρνητικά πολλοί. Δεν απείλησα πως θα σου αφήσω 500. Απλώς, είπα πως απαντώ οτιδήποτε αφορά το άτομο μου και έρχεται εις γνώση μου.
Πάντως, νιώθω ιδιαίτερα κολακευμένη που το ποστ που έκανες για μένα είχε τοση απήχηση, αύξησε τη ροή στην ιστοσελίδα μου και επίσης ήταν κάτι πρωτοφανές για σένα να σβήσεις σχόλια από ποστ.
Θα ήθελα τη γνώμη σου για τα επεισόδια της νύχτας της 18ης του Μάη. Για την επίθεση στο Σκαραβαίο και την καταστροφή όλων των προεκλογικών περιπτέρων πλην εκείνων του Ακέλ. Αν θέλεις να την αφήσεις φυσικά.
Σε ευχαριστώ και πάλι για όσα έκανες για μένα.
Με αγάπη
Θέκλα

 
At 20 May, 2011 12:02, Anonymous Anonymous said...

Thekla, ti theleis diladi? Na fkalei i Drakouna anakoinwsi na katadikasei ta epeisodia k na parei thesi les k einai politiko komma? Siga men kamei kai dilwsi sta kanalia. Paeis kala, kori mou? Poson iq pkion? Piaste xerakia me tin Xenia, eshete ton idio nou.

 
At 20 May, 2011 12:21, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Έκανε σχόλιο όταν οι Αποελίστες πανηγύρισαν το Πρωτάθλημα.

 
At 20 May, 2011 15:10, Anonymous Πρωμιθαίας said...

Θέκλα,
Μην περιμένεις απολογίες από τη Drakouna ή να πάρει θέση για τα επεισόδια και τις καταστροφές στον “Σκαραβαίο” που εκάμαν κάποιοι χούλιγκαν που θέλουν να ονομάζονται “Ομονοιάτες”! Η Drakouna εν Ομονοιάτισσα και κρυπτο-ΑΚΕΛικιά!

 
At 20 May, 2011 19:52, Anonymous Anonymous said...

Ας ειναι κρυπτοακελικη η Δρακουνα...

Αλιμονο απο τους κρυπτοχριστιανους που ζητουν στηριξη απο τον Αρχιεπισκοπο ενώ υποστηριζουν δικαιωματα γκέι, θολούρα επι του κυπριακού, και ασυναρτησια επι παντώς επιστητού!

 
At 21 May, 2011 02:20, Anonymous Κ. said...

Θεκλα προσεχε γιατι θα σε καταγγειλω αν συνεχισεις την προεκλογικη και παραμονη εκλογων και θα χασεος τη σιγουρη εδρα:)
λευκο η μονη επιλογη

 
At 21 May, 2011 04:26, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Το τελευταίο σχόλιο ήταν πριν τις 12 :-)

 
At 21 May, 2011 04:36, Blogger the Idiot Mouflon said...

Ούτε που εκατάλαβες ότι δεν μετρά ως πολιτικό / εκλογικό σχόλιο...

 
At 21 May, 2011 14:14, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Χε Χε :-)
Σήμερα που έπνασα λιγάκι, μπήκα και είδα λίγο τι έπαθε η φτωσιή η Ξένια στο προηγούμενο ποστ. Και αυτό που παρατήρησα ήταν πως όντως δεν απάντησε με κανένα επιχείρημα σε όσα ερωτήθηκε ή κατακρίθηκε και επίσης πως μου έκλεψε το "αγάπη" φυσικά το έκανε "αγάπες", επειδή είναι πιο ανατρεπτική.
Το σχόλιο για κρυπτοχριστιανή είναι βλακώδης. Είμαι χριστιανή βαπτισμένη, το κρυπτοχριστιανή σημαίνει βαπτισμένη μουσουλμάνα ή σε άλλη θρησκεία ενώ κατά βάθος πιστεύεις στη χριστιανική θρησκεία. Το επιζητώ τη στήριξη του αρχιεπισκόπου, πάλι χαζό. Έχω την , δεν την επιζητώ.
Το ότι υποστηρίζω τα δικαιώματα των γκέι είναι τοις πάσι γνωστό και το κόμμα μου εν το μόνο που δεσμεύτηκε να κατεβάσει 2 συγκεκριμένες προτάσεις νόμου που βρίσκονται στις θέσεις μας. Κανένα άλλο κόμμα.
Το "θολούρα" επί του κυπριακού είναι είναι η άποψη σου φίλε. Οι θέσεις μας είναι οι πιο ξεκάθαρες. Εσύ φυσικά μπορεί να θεωρείς άλλες ξεκάθαρες αλλά δεν είναι πολιτικό επιχείρημα αυτό, άποψη.Τεκμηρίωσε με επιχειρήματα τη θολούρα να σου απαντήσω. Και την ασυναρτησία το ίδιο.
υ.γ. τώρα έμαθα πως η προεκλογική στο ίντερνετ δεν απαγορεύεται. Ουφ! Κι είχα αγχωθεί :-)
χα χα χα

 
At 21 May, 2011 14:15, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

διόρθωση : βλακώδες σχόλιο

 
At 21 May, 2011 15:00, Anonymous Anonymous said...

Βουλευτίνα ή Βουλεύτρια
Δικαστίνα ή Δικάστρια.

Μιαν απαντηση πλς.


Andreas

 
At 21 May, 2011 19:11, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Βουλευτής ή Βουλευτίνα
Δικαστής ή Δικαστίνα
Στην καθαρεύουσα και πρώιμη δημοτική τα πρώτα , στην πρόσφατη δημοτική τα δεύτερα.

 
At 22 May, 2011 03:16, Anonymous Anonymous said...

Ευχαριστω πολλα :).

Ψήφο παντως εν εσιει γιατι ... απέχω.
Χατε καλα κουραγια γι αυριο.


Andreas

 
At 22 May, 2011 10:34, Anonymous πομπος said...

Φιλε ανδρεα η αποχη σου (εσενα τζιαι των αλλων νουσιμων ανθρωπων) δειχνει ανεχεια στις καταστασεις που εκαυστηριαζες πιο πανω.

 
At 22 May, 2011 20:35, Blogger the Idiot Mouflon said...

Ε, τελικά... δεν την "ήθελε" κανένας...

Πππππρρρρρρρρρρρρ... προσοχή στην κατάθλιψη.

 
At 22 May, 2011 21:01, Anonymous Anonymous said...

Thekla, ton poullo! Ate, ekames to kommati sou, asxolithikamen mazi sou, enomises oti kapoia eisai, tora pou en epiases edrano, piase andra, katse essw kai arkepse na tulieis koupepia. Ante geia, de tha mas leipseis.

 
At 23 May, 2011 09:43, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Χε χε χε. Πολύ ωραίο το σχόλιο του Ανώνυμου. Όντως επεθύμησα να τυλίξω κουπέπια. Άντραν έχω, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το πω. Το κόμμα μας θα συνεχίσει να υφίσταται. Μέσα σε 2 μήνες προεκλογικής και 4 μήνες ίδρυσης, το ποσοστό που πήραμε δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο. Δεν φεύγω, μένω. Να 'στε καλά.

 
At 23 May, 2011 12:44, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα περιμένω άρθρο για την τεράστια επιτυχία των εκπροσώπων της λυσης με σωστό περιεχόμενο κλπ κλπ, δηλ. Προδρόμου, Κληρίδης, Κολοκασίδης, Κενεβέζος,Σιζόπουλος κλπ.

 
At 23 May, 2011 14:58, Blogger Θέκλα Πετρίδου said...

Λευκωσία 23 Μαΐου 2011


Θέμα: Η επόμενη ημέρα των εκλογών για την ΚΥ.ΠΡΟ.Σ.

Το αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών μας ξάφνιασε δυσάρεστα. Όντως, είχαμε την αισιοδοξία πως το σώμα των Κυπρίων ψηφοφόρων θα μας εμπιστευόταν την ψήφο του για να είμαστε μαζί του στη Βουλή.

Πάρα πολλοί άνθρωποι όμως, μας εμπιστεύτηκαν και θέλησαν να είναι μαζί μας στη Βουλή. Αυτό για μας είναι μεγάλη δέσμευση και ευθύνη.

Η ΚΥ.ΠΡΟ.Σ. είναι ένα νέο πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε για να παραμείνει στην ενεργή πολιτική σκηνή του τόπου μας και να συμβάλει ουσιαστικά στην πολιτική. Την πολιτική που χθες ήταν η μεγάλη χαμένη των εκλογών.

113.282 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι απαξίωσαν την πολιτική χθες διά της αποχής. (21,32%).
8963 άνθρωποι έριξαν άκυρο ψηφοδέλτιο.(2,8%)
4970 άνθρωποι έριξαν λευκό ψηφοδέλτιο (1,19%)
Και επίσης, χιλιάδες νέοι άνθρωποι δεν προσήλθαν καν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.
Η επιστημονική ομάδα εμπειρογνωμόνων του κινήματος μας θα μελετήσει διεξοδικά τα στοιχεία για το προφίλ των πιο πάνω ψηφοφόρων. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για νεαρότερους πολίτες με ψηλό μορφωτικό επίπεδο.
Σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα η απαξίωση της πολιτικής σε τόσο μεγάλο βαθμό, αποδεικνύει τον κίνδυνο στον οποίο υπεισέρχεται το εθνικό μας μέλλον. Οι νέοι είναι το μέλλον και όταν οι νέοι απαξιώνουν την πολιτική, πώς αυτό θα διαμορφωθεί;
Το σύνολο της αποχής του λευκού και του άκυρου πόσους βουλευτές θα έβγαζαν;
Προτείναμε λύσεις από τα αδιέξοδα.
Επισημάναμε τα κακώς κείμενα της παλαιοκομματικής σκηνής. Αναξιοκρατία, πελατειακές σχέσεις, οικονομικά συμφέροντα.
Προτείναμε το Πρότυπο Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Πολιτικής, που για μας είναι η άμεση απάντηση στην εξυγίανση της πολιτικής και στην μετεξέλιξη της.
Διαβεβαιώνουμε τους ψηφοφόρους μας και το κυπριακό εκλογικό σώμα πως θα παραμείνουμε πολιτικώς ενεργοί. Θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε απόψεις και θέσεις μέσω του οχήματος ενός αναγνωρισμένου πολιτικού κόμματος.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ΚΥ.ΠΡΟ.Σ. μάχιμη ως νέο πολιτικό κόμμα. Ήδη συζητούμε προτάσεις για ένταξη και συνεργασία από πνευματικούς ανθρώπους της Κύπρου. Καλλιτέχνες, συγγραφείς και ακαδημαϊκούς. Στο τραπέζι βρίσκεται και το ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών. Και προτάσεις συνεργασίας με αδελφά κόμματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εγώ, ως Θέκλα Πετρίδου θα συνεχίσω να εργάζομαι ως ιδιώτης ψυχολόγος, εμπειρογνώμονας και ψυχοθεραπεύτρια και ήδη άρχισα να γράφω το επόμενο μου βιβλίο.

Θέκλα Πετρίδου
Ψυχολόγος, Συγγραφέας
Πρόεδρος ΚΥ.ΠΡΟ.Σ

 
At 23 May, 2011 15:56, Blogger the Idiot Mouflon said...

Bad News κοπέλια... εννά μας πιλατεύκει ως τον ανώτατο στόχο της, δλδ. τες προεδρικές!

Ωιμέ!

 
At 23 May, 2011 18:18, Anonymous Anonymous said...

Ανωνυμε μπορεις να εκφραστεις καλλιττερα.Μπορείς.Τα καλούπια των μεγαλων κομματων επρεπε να σου φταιν παραπανω και οι η Θέκλα και η όποια Θέκλα.

Στο δια ταυτα.
Η Ξενια μας ποσους ψηφους επιαε.
Εφαντην αλοπως τα κυκλωματα του δυση.Δαμε εν μπορει το κομμα της να καμει ανατροπη τζι είσιε βλέψεις για την χώρα?


Παντως για τους υποψηφίους με το σωστο περιεχομενο , θα εισεια νοημα προηγουμενο σχολιο αν εκαταποντιζουνταν.
Καποιοι δε , στο τσακ εν εφκύκαν.
Που τυχη δλδ (ευτυχως).
Αλλα εν υπαρχουν εθνικιστκες?
Οι 4 του δυση δλδ που την επαρχια αμμοχωστου τι ενει?
Ο αλλο της εδεκ ο Βαρνάβα?
Ο πιτσιλλιδης που εισει στο φειςπουκ του λινκ που τ αρεσκει τζαι τζιντο λινκ περιειχε το συνθημα Τουρκος καλος μονο νεκρος, με πολλα φερετρα κτλ.
Τζιε Θεολογος (τρομαρα του).

Καλο θα ήταν να θκιεβαζουμε πιο σωστα τ αποτελεσματα .


Υ.Γ. Α ρε Ξενια εφανσε τα κυκλώματα.Βαλε μετα που 5 γρόνους μ αλλο κομμα υποψηφιοτητα.Ουτως η αλλως εν απαντας που εν απαντας , τζιε να σε αρωτησουν παλε να μεν απαντησεις.


Andreas

 
At 23 May, 2011 18:18, Anonymous Anonymous said...

Τελικά οι τσουρούδες της ΝΕΔΗΣΥ είναι τεράστια δύναμη. Εθώρουν τες στο Pralina by the beach να πηέννουν τζιαι να έρκουνται τζιαι επαιρίπεζα τες, αλλά έτο που εφκάλαν το Διπλαρούλη πανηγυρικώς.

Αλόπως εννα ξιουριστώ-κουρευτώ (εν το clean cut που προωθείται στη ΝΕΔΗΣΥ, σωστά;) τζιαι να δοκιμάσω τζιαι εγώ την άλλη στράτα. Ο χαζός εφκήκε, άρα υπάρχει ελπίς (;).

 
At 23 May, 2011 19:46, Anonymous Anonymous said...

Shairoumai pou eshei tziai allous pou miloun gia tous florous tziai tes xazogkomenes tou Dhsy! I'm not alone, eimaste polloi!!!! Efkiken to giouin tou Louki tou ANT1, eperimenete tziai kati diaforetiko?

Eshei arketa sourgela, nai, mes tin vouli, alla exarika tin apoxwrisi tou Rikkou meta pou 3 thiteies, tin itta tou Prou Prou, tin apotuxia tou Kolokasidi kai tou Kenevezou, to pos emeine ekso o Sizopoulos. Tha mas leipsete! an den efkaine tziai o megalos politikos egkefalos G. Varnavas, tha itan akoma kalutera.

H Xenia, o allos megalos politikos egkefalos, eperase se staurous protimisis ton maitr tis politikis Mixali Sofokleous. Kasoulidi, pou eisai na deis tin katantia tou eklektou sou? Krima ta tosa rialia sto zoo kai sta sfinakia!

Thekla, men mas to kamneis touto. Lupithou mas. Please katse essw sou. En sou ftaime. Pare epitelous to munima, to 0.18% pou epiases ennen pososto gia na sunexiseis oute oi 709 psifoi epituxia. Min ethelotufleis.

 
At 23 May, 2011 19:59, Anonymous Anonymous said...

Ksexasa, episis, na po:

ANDREA THEMISTOKLEOUS, MOU LEIPEIS HDH

 
At 23 May, 2011 20:17, Blogger Bananistanos said...

Σίγουρα θα με πειτε πρακατηλημμένο αλλά θεωρώ επιτυχία του Δήσυ τα άτομα που εφκήκαν(τζε για τζείνα που δεν εφκήκαν Κληρίδης, Προδρόμου, Θεμιστοκλεόυς), ειδικά στη Λευκωσία, με εξαίρεση το Πιτσιλίδη είναι μια αρκετά νούσιμη ομάδα. Από τα Κοτσινοχώρκα δεν εμπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο. Η Ξένια καλά τα επηεν για πρώτη φορα

 
At 23 May, 2011 20:27, Anonymous Anonymous said...

Μπανανίστανε, είσαι βλάκας.

 
At 23 May, 2011 23:46, Blogger Bananistanos said...

άλλοι βλάκες, άλλοι ηλίθιοι, άλλοι εξυπνόβλακες, ο καθένας με τον νου που του έλαχε

 
At 24 May, 2011 02:41, Anonymous Anonymous said...

Βεβαιως.
Τεράστια επιτυχία.
Ο Χαρής Γεωργιάδης στη θέση την μετριώφρόνως κ. Κυριάκού.

Το κοπέλλιν ο Πιτσιλίδης με το Τουρκος καλος μονο νεκρός ως like στο φατσοβιβλιο του και ν αραδιαζει ενα ματσο ψεματα.

Ολα τα βαρίδια του δυση ξανα στο προσκηνιο ως τον ένα.
Απο τους ακροδεξιους αμμοχωστιανους?

Απο τους μητσοπουλους που μαλλον θα ξαναδουμε τα μητσοπουλεια ομπρος μας?(τζιαι που την αλλη θα λαλουμε οτι ειμαστιν ευρωπαιοι).

Να θυμηθω τον φουλλη, Κυπριανου Ιωναδες και ανασταδιαδηδηδες?


Τι αλλαξε δλδ μες τουντο κομμα.

Καλο που εμεινε εξω ο Θεμιστοκλεους.
Αλλα ... κατα τύχης.
Ακομα μια εδρα να πιαννε η Λεμεσσος , θα ηταν μεσα.

Ενα κομμα που εν μπορεί καν ν ανανεωθεί.
Τζι αφήνει εξω μετριοπαθείς(βλεπε την Κυριακου).

Καλωσορίσατε σε ακομα μια πενταετια λαικισμου και ατοφιας χαζομαρας απο το 1ο κομμα με την ευγενεστατη χορηγια του ευρωκο (με το ξιαννουμε).


Andreas

 
At 24 May, 2011 03:59, Anonymous Anonymous said...

Τζιαι κατι αλλο ,ετσι για να μεν δημιουργουνται εντυπωσεις.
Ακουονται περιεργα για διαβουλευσεις με το τριτο κομμα aka δηκο για την αναδειξη προεδρου βουλης.

Να υπενθυμισω στους απανταχου δηκοηκους οτι τριτο κομμα εννεν το δηκο αλλα το δηκο μας.
Εμεις , οι Α.Π.Ο.Χ.Η-τες εννα δουμε τζιαι αν μας αρεσει ηντα συνεργασιες εννα καμουμε.

Andreas

 
At 24 May, 2011 05:47, Blogger the Idiot Mouflon said...

@Αντρίκκος

Μα αφού πούλλα μου... εσύ είσαι μηχανισμός δημιουργίας εντυπώσεων, θα αρνηθείς τη φύση σου;

 
At 24 May, 2011 14:25, Anonymous Anonymous said...

Μεν μου αγκρίζεσται.
Μπορεί να σου καμω την χαρη τζιαι να προτεινω ΟΥΤΟΠΟ.


Andreas

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.