Friday, June 24, 2011

Αγανακτίστας Δισπηρκίστας

Κάθε φορά που κάθομαι να γράψω τα deep, meaningful and profound thoughts μου, κάτι γίνεται (όχι, το σύμπαν ΔΕΝ συνωμοτεί) και πρέπει να πακετάρω, να ταίσω, να βάλω κάποιου τσιρότο, να σώσω κάποιον άλλον από βέβαιο πνιγμό (ξεκινήσαμε τα μπάνια του λαού και έχουμε ήδη πάει 5 φορές στα Hamptons –διάβαζε Πρωταρά- χωρίς να ξιπετσιστούμε), να ασσιχτηρίσω έναν τρίτο από το τηλέφωνο (γι’ αυτό το έχουμε άλλωστε) και ναι, τώρα που το γράφω αυτό η mini me τσιριλλά και θέλει σημασία.

I give up.

Έχουμε Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.

Έχουμε Αγανακτισμένους απόφοιτους του English School (μα είδες? Άκουσαν «αγανάκτηση» και το έκαναν μόδα. Δεν κατάλαβα για ποιο πράμα απ’ όλα αγανάκτησαν αλλά δεν πειράζει. It’s the thought that counts. Ή επειδή παραιτήθηκε η διευθύντρια και τους άφησε σύξυλους –πόσες ιδιοτροπίες να αντέξει το πλάσμα- και έκλασαν μέντες).

Θα γίνω η Αγανακτισμένη Δρακούνα.

Ως πάρατζει.

22 Comments:

At 24 June, 2011 22:55, Anonymous Μάρω said...

εμένα πάντως οι patriot parents and ΤΗΕ old girl, ώρες ώρες διασκεδάζουν με.

αφού της εκάμαν την ζωή ποδήλατον της γέριμης ("for all my sins" όπως το διακωμωδεί τζαι η ίδια), μόλις είπεν παραιτώ τα, εφκήκαν μπροστά που τες κάμερες τζαι αρκέψαν να ανακαλιούντε.

Τι θέαμα το εψεσινό αh......?!

 
At 25 June, 2011 10:54, Anonymous Anonymous said...

Φέτος υπήρξαν οι πιο λίγες αιτήσεις (250 περίπου) στα entry exams, σε σύγκριση με τις 500-700 που έshει κάθε χρόνον. Τα οικονομικά της σχολής εν χάλια μαύρα τζαι αλλο νάκκον θα βάλουσιν λουκέττο. Μιλούμε για τζείνο το σκολείο που ήτουν παλιά το μέτρο σύγκρισης για τα υπόλοιπα. Τζαι τωρά που νεκατοθήκαν ούλλοι, που γονιούς, εως "κλοιούς", εως κόμματα, εως Μ.Μ.Ε που προβάλλουν μιαν εικόνα τόσο διεστραμμένη τζαι κάμνουν τον κόσμο να νομίζει ότι η σχολή εν εκκολαπτήριον παλαιολιθικής ιδεολογίας!!

Τζαι εν φταίουν οι Τ/Κ. Φταίει ο κάθε hard-liner που φέρνει τα politics του μέσα...

Θα μου πείτε, fair enough, που την στιγμή που πκιάνει κρατική χορηγεία, η κάθε κυβέρνηση δικαιούται τα ριάλλα που σιονόννει να τα αξιοπιεί όπως θέλει.

Το αίτημαν όμως των απόφοιτων (τάχα εφκάτε ούλλοι έξω, τον τζαιρόν μας εμάς η πολυπολιτισμικότητα εν ήτουν πρόβλημαν, μια χαρά εκαταφέραμεν τα να σεβούμαστεν ούλλο το πάζλ των εθνικοτήτων τζαι των θρησκείων) εν νομίζω να εν τόσον παράλογον, non?

 
At 25 June, 2011 12:11, Anonymous Anonymous said...

Το αίτημαν της αποφοίτου (μία εν η απόφοιτος / πρώην ΔΗΚΟικό μέλος του Board, πρώην πρόεδρος του «English School is Greek” συνδέσμου γονέων, νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων) ενι για να είμαντεν ακριβείς
«εφκάτε ούλλοι έξω… να μπούμε εμείς”

μ.

 
At 25 June, 2011 14:49, Anonymous Anonymous said...

Με το "εμείς" εννοεί την καημένη την “discriminated against” εθνικιστική ελίτ που θεωρεί ότι η Αγγλική Σχολή εν δικαιωματικά τσιφλίτσι της. Το πλάσμα αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα επαναφοράς της Αγγλικής Σχολής στους δικαιούχους της που τους καταχραστές κομμουνιστές που θέλουν μου τζαι δικαιώματα όι μόνο για λλόου τους αλλά για τους τούρκους.

Τα τελευταία χρόνια ηγείται της μάχης που δίνεται day in & day out, είτε δια μέσου του αξιόπιστου Offsite, είται της αμερόληπτης Σημερινής ή επί του εδάφους - όπως προψές που εμεγαλούργησε ως νέα Ζαντ Αρκ στην μάχη που εδόθηκε μπροστά που το σχολείο τζαι συμβολικά δίπλα που το άγαλμα του Μάτση.

Αισθάνομαι ότι κάπου δαμαί βρίσκετε τζαι η ρίζα της διαστροφής που επρόσεξε τζαι ο προηγούμενος σχολιαστής.

 
At 26 June, 2011 07:57, Anonymous Anonymous said...

Οι εχτεσινές εφημερίδες είχαν ανακοίνωση του Συνδέσμου Αποφοίτων με την οποία ζητά την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγγλικής Σχολής τζαι τον διορισμό νέου του οποίου τα 4 μέλη να επιλέγουνται που το ESOBGA (τον σύνδεσμο αποφοίτων τα Αγγλικής Σχολής).

Την απόφοιτο Δρακούνα ιντα chance έσιει να την προτείνει η Μάγδα Νίκολσον.

 
At 26 June, 2011 08:06, Anonymous Anonymous said...

Για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα πρέπει να δούμε τζαι πέρα που την front woman της εθνικιστικής ελίτ.

Σε ούλλες τες φάσεις τούτης της φαρσοκωμωδίας, (που αν δεν εταλαιπωρούσε 1200 κοπελλούδκια, ναι ήταν απλώς να γελούμε) ενι ανακατωμένη η βασιλική οικογένεια.

- Που την «Πρωτοβουλία» (της οποίας εκπρόσωπος ήταν πάλε Η απόφοιτος) η οποία μες τες ευλογίες του Χρυσόστομου τζαι την βοήθεια των εθνικιστικών ΜΜΕ εκατασκεύασε την Υστερία τζαι την δαιμονοποίηση του σχολείου ως την προσπάθεια του Νικολάκη τζαι των κολλητών του στον Σύνδεσμο γονέων, να αναγκαστεί το σχολείο να ακυρώσει τις μουσουλμανικές αργίες υπό την απειλή της παγοποίησης του κονδυλίου.

 
At 26 June, 2011 08:57, Anonymous Anonymous said...

Αparently εδηλώσαν οι αγανακτισμένες ότι απειλείτε η παράδοση της Αγγλική Σχολής που δεν είναι άλλη από το "Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια".

Ιστορία σίουρα εν τους έκαμαν οι Γεωργίου / Βασιλείου / Σολομού (η πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων πάντως εν του Παγκύπριου, αν τζαι οι πληροφορίες μου εν εδιευκρινισαν ποιού ιδιοκτησία εν η δήλωση).

Διαφορετικά ήταν να ξέραν την διασύνδεση του σλόγκαν με την χούντα.

 
At 27 June, 2011 00:31, Anonymous Anonymous said...

H Κούλα ξέρει τζαι καλοξέρει ιστορία - είπαμε ετέλειωσε Παγκύπριο. Αφού ξέρει τζαι ινταλως πρέπει να διδάσκεται τζαι εμήνυσε το τζαι της διευθύντριας.

Εξήγησεν της ότι στην ιστορία της κάθε χώρας υπήρχαν ανθρώποι οι οποίοι εθυσιάσαν την ζωή τους για το ιδεώδη στα οποία επιστεύκαν τζαι ότι τούτος ένι βασικά ο σκοπός του μαθήματος της Ιστορίας - να διδάσκει για τους ήρωες τζαι τες θυσίες τους.

Εντάξυ?

Ξέρω ότι ακούετε απίστευτο (το βάθος της διαλλεκτικής) αλλά πιστέψετε με - υπάρχει το τεκμήριο στον Σύνδεσμο Γονέων.

 
At 27 June, 2011 06:34, Blogger drakouna said...

Η Δρακούνα θα διοριστεί στο board ως ESOBGA όταν ποκνιαστεί ο Πενταδάκτυλος και ρίξει τους Τούρκους στη θάλασσα (στο στυλ "ανασήκωσε την πλάτη και απόσεισε τους Πενταδάκτυλε μου")

έχω πολύ chance :)

 
At 27 June, 2011 09:04, Anonymous Ματιλτα said...

Πέτε της Ζαμπέλλα ότι υπάρχει τρόπος να εκσυγχρονιστεί το μάθημα ης ιστορίας κατά τον τρόπο που το οραματίζετε.

Να διδάσκουν τζαι στο English School το μάθημα φιλόλογοι, αντί ιστορικοί, όπως στα δημόσια. Εξάλλου το ζητούμενο (που την κάθε Κούλλα της εθνικιστικής ελίτ) εν η υποταγή των μαθητών στο Εθνικό Παραμύθι.

 
At 27 June, 2011 09:35, Anonymous Anonymous said...

Για το πρόβλημα που προκύπτει, ότι δηλαδή εν νάκκον δύσκολο να καταφέρεις τους τουρκοκύπριους τζαι γενικά τους «άλλους» (που λαλεί τζαι ο Κακουρης) μαθητές να «απαγγέλλουν» το ελληνοκυπριακό εθνικό ποίημα μεν σας ανησυχεί.

'Εχουν γνώσιν οι φύλακες.
Νομίζετε ότι το «English School is Greek” εν λόγια του αέρα? Εν δόγμα με στρατηγική - Ήδη εφκάλαν τους τουρκοκύπριους γονιούς που το 15μελές Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων. Τζαι νομίζω εν έσιει επιστολή ή ανακοίνωσή τους που να μεν συνδέει έμμεσα ή άμεσα τα προβλήματα του σχολείου με τους τουρκοκύπριους μαθητές.

Εμπάτε στο website τους να δείτε www.espa.org.cy

 
At 27 June, 2011 11:11, Anonymous Anonymous said...

Στα πλαίσια τούτης της στρατηγικής έγινεν τζαι ο εκβιασμός της διευθύντριας που τον Νικόλα Παπαδόπουλο - ότι αν δεν ακυρώσει τις μουσουλμανικές αργίες, η βουλή εν θα εγκρίνει το κοντύλι του σχολείου.

Η φάση τούτη, η οποία, όπως εγράφτηκεν τζαι αλλού, εδιεδραματίστηκε στο προσωπικό του γραφείο, κάτω από το μεγάλο κάδρο του παπά του, καταγράφεται ως ίσως η μεγαλύτερη πολιτική παρέμβαση στις διαδικασίες της Αγγλικής Σχολή ever.

 
At 27 June, 2011 11:30, Anonymous Anonymous said...

Η φιλενάδα μου η απόφοιτος, όταν διάβασε την ανακοίνωση του ESOBGA , νόμισε στην αρχή ότι ήταν για τις πολιτικές παρεμβάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου που θα διαδήλωναν. Και σκεφτόταν να πάει!

«..We believe (bearing in mind various facts and evidences) that this is the outcome of party politics that have stepped into our School….

Let us ask them to Save Our School and not to continue allowing a history of more than a century to be sacrificed because of party politics which should have no place in any school….»

 
At 27 June, 2011 14:22, Anonymous Anonymous said...

Mana mou, eisai me ta kala sou pou prospatheis na grapseis sto spiti?!! Toutes tis douleies o kosmos kamnei tes sto grafeio en wra ergasias;-)

 
At 27 June, 2011 20:23, Anonymous Anonymous said...

Σας μεταφέρω ακόμα έναν πιθανόν twist της όλης υπόθεση του συγκεκριμένου αγανακτing.

Στο τελευταίο διορισμό του Board εβάλαν 3 του ΔΗΚΟ – ούλλοι αθρώποι του Καραγιαν.

Οι του Νικόλα εξεμάνιν – Γιατί του Καρογιαν τζαι όι του Νικόλα? Εξάλλου το σχολείο ΑΝΟΙΚΕΙ στην κλίκα του γαλαζοαίματου, αφού being τζαι η πολιτική ελίτ τζαι η οικονομική ελίτ τζαι εθνικιστές ταυτόχρονα, τοποθετεί τους δικαιωματικά στη οροφή της πυραμίδας της εξουσίας.
Αγανακτάς οξά εν αγανακτας . Διαδηλώνεις οξά εν διαδηλώνεις.

Οπότε το SAVE OUR SCHOOL φαρσό, μπορεί νάνι τζαι παράπλευρη απώλεια της ενδοΔΗΚΟικής κόντρας.

 
At 27 June, 2011 20:41, Anonymous Anonymous said...

όπως είπεν τζαι ένας άλλος blogger / απόφοιτος (που επίσης έν έσιει chance να τον προτείνει η Μάγδα) «γίνεται να μεν εσιει καρέκλες η υπόθεση?»

 
At 28 June, 2011 08:40, Anonymous Anonymous said...

CYPRUS MAIL

"The Parents’ Association is now controlled by opponents of the multi-cultural experiment, who are also trying to interfere in the running of the school and to impose their own political beliefs."

"Former students have every right to want to save the school, but it is simplistic for them to think that by eliminating AKEL influence everything would return to normal.

The teaching unions that put the interests of their members above those of the students would not go away and neither would the parents who believe they should be running the school.

A capable head teacher, with a proven track record, a clear academic vision and the support of the board is the only hope of turning the school around, but the last person to attempt this was forced to resign."

http://www.cyprus-mail.com/opinions/our-view-alumni-can-t-save-english-school-simply-erasing-akel-s-influence/20110625

 
At 28 June, 2011 16:18, Anonymous Anonymous said...

Παραπονιούνται ότι εμειωθήκαν οι εγγραφές.
Τούτον εν γεγονός τζαι οι παράγοντες εν πολλοί:

- Αύξηση του αριθμού ιδιωτικών σχολείων τζαι των επιλογών

- Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι μιτσίοι τζαι το κόστος για να περάσουν, με ιδιαίτερα, συχνά με private tutors για 2 χρόνια

- Κάποιοι εν θέλουν να στέλλουν τα κοπελλούδκια τους επειδή έσιει τουρκοκύπριους.
Τούτον εν γεγονός - εμένα είπαν μου το τουλάχιστον 3 τέθκιοι γονιοί.

- Η οικονομική κρίση τζαι τούτον αποδεικνύετε που το γεγονός ότι ούλλα τα ιδιωτικά είχαν μείωση

- Ο μη εκσυγχρονισμός του σχολείου όσον αφορά τη εκπαίδευση τζαι την διοίκηση. Η τελευταία που επροσπάθησεν να το εκσυγχρονίσει εκαταφέραν φανατισμένοι εθνικιστές γονιοί, untouchable καθηγητές τζαι άβουλα συμβούλια τζαι εδκιώξαν την.

 
At 28 June, 2011 16:22, Anonymous Anonymous said...

Όπως γράφει τζαι η Cyprus Mail

 
At 28 June, 2011 16:35, Anonymous Anonymous said...

‘Ενας άλλος παράγοντας για τη μείωση των μαθητών εν προφανώς τζαι η δυσφήμηση του σχολείου που τζείνους που ενοχλούνται που την παρουσία των τουρκοκυπρίων τζαι την εφαρμογή του Inclusive education τζαι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ΟΥΛΛΟΥΣ τους μαθητές.

 
At 28 June, 2011 16:39, Anonymous Anonymous said...

Ακόμα τζαι ο Αρχιεπίσκοπος εφκήκεν στα ράδια πρόπερσι τζαι ορύετουν ότι απαγορεύσαν στα μωρά να φορούν σταυρούς (άκουσα τον με τα φτιά μου - ελάλεν του ο Βασιλείου «μα δεν απαγορεύουνται – «οι απαγορεύουνται» ελάλεν του θυμωμένος ο μεγάλος).

Τούτην την ψεφτιάν συνεχίζει να την δημοσιεύκει η Σημερινή, όπως το είδαμε πριν λλίες ημέρες στο πρωτοσέλιδο άρθρο με τις δηλώσεις των αγανακτισμένων κυριών.

Υπάρχει αμφιβολία ότι την μεγαλύτερη by far δυσφήμιση της Αγγλικής Σχολής εκαταφέραν την οι ίδιες τζαι η κλίκκα τους?

Οπότε ας μεν παραπονιούντε για …
«An alarming decline in the number of new applicants.
Escalating negative publicity by the local press with unforeseen consequences».
ποντάροντας στην υστερία τζαι την δαιμονοποίηση για να καλύψουν τις αντιφάσεις τους.

 
At 29 June, 2011 23:58, Anonymous Anonymous said...

Από τον λινοπαμπακο:

"Αλλα για να δουμεν τζαι το επιπεδο της υστεριας..
Εφαηθηκαν τελευταια για 2 κειμενα μαθητων..

Επιμαχα επιχειρηματα: στο ενα κειμενο υπαρχει απορια γιατι πρεπει καποιος να εκτιμα εναν ηρωα η συγγραφεα απλα τζαι μονο επειδη εχουν την ιδια γλωσσα η επειδη εν που τον ιδιο τοπο...Λαλει, ας πουμε, γιατι πρεπει να μου αρεσκει ο Ελυτης, αφου εμενα φαινεται μου πιο ενδιαφερον ο Ποε;

Τζαι ετσι εγινεν τζαι ο Ελυτης μηχανισμος καταστολης τζαι λογοκρισιας..
"Πρεπει να θελεις Ελυτη" - τζαι ας μεν τον καταλαβουν οι λογοκριτες..

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.