Friday, June 08, 2012

Εδώ η καλή συνέντευξη


Ok, στην εύλογη απορία όλων εχτές «μα ζει ακόμα ο Μαλένης?» θέλω να αναφέρω ότι ναι, ζει ζει και γράφει (κάτι που φαίνεται να είναι) μουσική.

εδώ η καλή συνέντευξη του διδύμου έλα-και-εσύ-στο-cult-μας. Μια ευγενική χορηγία του απορρυπαντικού Tide. Κάνει τα λευκά λευκότερα.

Η συνέντευξη αποδεικνύει πόσο αδικήθηκε το σοφό δίδυμο όταν βγήκε προχτές το φιλμάκι, διότι ήδη από το Μάιο που δόθηκε η συνέντευξη είχαν απαντήσει όλα τα καυτά ερωτήματα του κόσμου και σιώπησαν τις κακές γλώσσες.

Η συνέντευξη ακολουθεί το pattern ενός συνηθισμένου session στον ψυχολόγο/ψυχίατρο. Ξεκίνησαν από την παιδική τους ηλικία και πως αυτή τους στιγμάτισε μετέπειτα στη ζωή τους (που αποδεικνύει ότι ο Φρόυντ είχε δίκιο. Μια μαλακία να πεις στα παιδιά σου, τα ακολουθά μετά όλη τους τη ζωή). Επίσης, κάποιο πρόβλημα φαίνεται να έχει το πιστοποιητικό γεννήσεως του Σταύρου αλλά no big deal. Θα διορθωθεί στο προσκλητήριο του γάμου του όπου μπορεί ελεύθερα να γράψει «από Κωνσταντινούπολη και Βατυλή, τώρα στην Αλάμπρα».

The perky half του σοφού διδύμου, εξηγεί με λεπτομέρεια την σταδιοδρομία του στο τραγούδι. Όπως όλα τα ταλέντα ξεκίνησε από το σχολείο και γαλουχήθηκε στη Σ.Μ.Ε.Φ. (που είναι περίπου όπως τη συμφωνική ορχήστρα Βιέννης). Είναι περίπου τόσο επιτυχημένος όσο ο Σάκης Ρουβάς αλλά επειδή είναι ταπεινός και μετρημένος δεν επιζητεί τη δόξα και αυτός είναι ο λόγος που οι αλλεπάλληλοι πλατινένιοι δίσκοι που βγάζει δεν παίζουν πουθενά. Ακριβώς επειδή οι δίσκοι του έχουν τόση μεγάλη επιτυχία, εξαφανίζονται από τα ράφια των δισκοπωλείων αμέσως και δεν προλαβαίνει κανένας να τους αγοράσει. Κάπου πρέπει να υπάρχουν αυτοί οι χιλιάδες πλατινένιοι δίσκοι και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να βγουν στο φως ως σπάνια αξιοθέατα και να καταπλήξουν τους πάντες.

Η συνέντευξη περαιτέρω, αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε το σοφό δίδυμο και ξεκίνησε η λαμπρή συνεργασία που θα κάνει την Κύπρο μας πασίγνωστη σε όλους τους λάτρεις του πενταγράμμου. «Όταν πριν πέντε χρόνια ο Λεωνίδας με φιλοξένησε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του, διαπιστώσαμε πως συμπλήρωνε ο ένας τον άλλο, πως και οι δυο ήμασταν ελεύθεροι και ανυπότακτοι και πως μπορούσαμε να συνεργαστούμε τίμια και αποδοτικά.»

Η συνέντευξη λύνει και τις απορίες όλων σχετικά με το επίμαχο φιλμάκι και πως σκατά γυρίστηκε. Γυρίστηκε βασικά από την αγάπη που έδειξαν οι τουρίστες στον Σταύρο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Εκείνο που θα μου μείνει αξέχαστο είναι το αυθόρμητο χειροκρότημα των ξένων τουριστών στην Πέτρα του Ρωμιού όπου γυρίστηκαν οι βιντεοταινίες των παραλλαγών, ένα χειροκρότημα που μ' έκανε να πιστέψω πως πραγματικά ένιωσαν πως επέστρεφαν στο παλιό τους σπίτι

(σαν να βλέπω στο background και τον παππού το δύτη να χειροκροτεί με δάκρυα στα μάτια)

Το τραγούδι είναι εορταστικό και δεν έχει παράπονα και γκρίνιες (αυτά τα αφήνουμε για όταν έχουμε επέτειο ή εκδήλωση του υπουργείου παιδείας).

Η συνέντευξη αποκαλύπτει τέλος γιατί ο Σταύρος κουνά τις ελιές πάνω κάτω (είναι για να καλωσορίσει τους ξένους και όχι για να νέψει του αεροπλάνου να προσγειωθεί όπως λανθασμένα λέχθηκε χθες).

Επίσης, να σκάσετε όλοι από τη ζήλια σας που δεν είσαστε στο φιλμάκι και δεν μπορείτε να δείτε καλύτερο σας.


7 Comments:

At 08 June, 2012 12:10, Anonymous Anonymous said...

'Εκείνο που θα μου μείνει αξέχαστο είναι το αυθόρμητο χειροκρότημα των ξένων τουριστών '
kai oloi xeroume poioi einai autoi oi XENOI touristes. Einai oi IDIOI XENOI pou theloun to dimitri hristofia proedro gia panta ston aiwna ton apanta

 
At 08 June, 2012 13:18, Anonymous Anonymous said...

Pios en toutos o pappous o ditis? Ekamen mou ke request sto FB...

 
At 08 June, 2012 16:30, Blogger the Idiot Mouflon said...

Μέχρι στιγμής έχει περίπου 96% αρνητική κριτική... έρεξεν τζιαι το "βροντερό ΟΧΙ"... ΟΥ ΔΙΑΟΛΕ!

 
At 08 June, 2012 17:17, Anonymous Anonymous said...

Ακόμα μια επιτυχία του ακτύπητου δίδυμου

http://www.youtube.com/watch?v=hB2Oj8xBZBQ&feature=related

 
At 09 June, 2012 09:20, Blogger Firebolt said...

Και, μάλλον, αυτό θα ήταν το επίσημο τραγούδι του φετινού Κατακλυσμού της Λάρνακας:

http://www.youtube.com/watch?v=D0p9NN9YLTI

 
At 11 June, 2012 13:15, Anonymous Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=aKe_2-0LVbY

 
At 11 June, 2012 13:15, Anonymous Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=aKe_2-0LVbY

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.